Iklan Leaderboard

Sabtu, 1 Jun 2013

12 Awek aku berduet dengan mat saleh Perancis

Dah lama aku tak dengar awek aku si Heliza Helmi ni menyanyi. Biasa sibuk dengan ceramah motivasi, khidmat perundingan, forum agama, program Gaza dan kelas usrah, tup tup keluar music video lagu baru You Are The One, duet bersama penyanyi dan penulis lagu mat saleh dari Perancis yang juga seorang muslim iaitu Julien Drolon.



Lagu boleh tahan ada mesej, video klip pun cun, cuma kalau boleh shoot kat tempat lain selain Putrajaya, dah biasa sangat orang buat shooting kat Putrajaya nih, lagi2 filem drift kereta dengan mat rempit.




tags: julien drolon ft featuring heliza helmi you are the one music video clip new song lagu baru af5 bekas peserta akademi fantasia musim 5 usrah fitrah diana amir bicara selebriti uai ustaz azhar idrus meyda sefira pakar perunding ceramah motivasi tutor forum agama program palestin gaza

12 ulasan:

  1. Balasan
    1. err noob. awex hang bukan cik lyn ke. cpatnya btukar makwe..

      Padam
  2. selembut sutera menyaman jiwa :)

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Hai plain..Boleh kenal

      Padam
  4. Prince of Noob. boleh tak buat 1 artikel pasal gejala handphone samsung galaxy CLONE ORI made in korea ? gua makin stress pulak tengok lambakan iklan kat fb nih.

    Sekian~

    BalasPadam
  5. oh haa.. ini awek noob sebenarnya.. :)

    BalasPadam
  6. masuk lah meminang si heliza tu noob.. tak baik
    beraweks lama2 .. *mendoakanuntuknoob*

    BalasPadam
  7. lelaki yang baik untuk perempuan yang baik dan sebaliknya.. wallahualam.. :)

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...