Iklan Leaderboard

Isnin, 24 Jun 2013

26 Kesedapan dan kenikmatan parti buih

Anda seorang remaja Melayu Islam yang tak suka belajar dan tidak peduli dengan pelajaran? Anda seorang pelajar tingkatan 5 yang nak ambil SPM tahun ni dan perlu mencari aktiviti penuh maksiat untuk menghilangkan stress dan tekanan? Anda seorang yang suka berpeleseran, sukakan hiburan dan nikmat duniawi berbanding mencari bekalan akhirat? Dan yang paling penting, anda suka mandi buih di dalam kolam campuran lelaki perempuan sambil mabuk dengan air kencing shaiton??? Jika ya, berpesta di parti buih adalah pilihan yang tepat!


Pilihan tepat parti buih kepala hotak ko! Nak mandi sangat dengan buih tuang 1 botol shower foam dalam besen lepas tu rendam la kat dalam tu, nak bogel pun takpe takde orang peduli. Mana2 yang dah ada bini tu ajak dia mandi buih sekali kat bilik air pun syok. Tak pun pergi snow car wash kat mana2, suruh tukang cuci kereta tu sembur buih kat badan ko.



Mandi buih awal pagi

Kuala Lumpur: Tiga pelajar perempuan yang bakal menduduki Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) tahun ini sepatutnya memanfaatkan cuti hujung minggu mengulang kaji pelajaran, namun memilih untuk bermandi buih di sebuah premis di Lorong Yap Kwan Seng, di sini, awal pagi semalam.

Bagaimanapun, kelekaan tiga pelajar terbabit menari ghairah di dalam sebuah kolam disediakan penganjur membawa padah apabila mereka antara 47 yang ditahan dalam serbuan mengejut Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI). Dalam serbuan kira-kira jam 1 pagi, JAWI yang menerima maklumat awam mengenai parti dinamakan Pesta Buih Artis Malaysia menyerbu premis yang dihadiri pelajar sekolah, pasangan gay dan kekasih dan beberapa individu dipercayai selebriti beragama Islam.

Lagi berita di Harian Metro, Utusan Malaysia dan Kosmo!.

Pesta buih atau lain2 parti maksiat macam ni bukannya benda baru di Malaysia. Dah lama sangat dianjurkan terutama di kelab2 malam / disko / pusat clubbing kat area Lembah Klang dan bandar2 besar seluruh Malaysia yang majoriti pengunjungnya adalah orang Cina, India, mat saleh dan orang Melayu sendiri.


Dalam semua berita tu dia hanya nyatakan parti buih ni diadakan di sebuah pub di Jalan Yap Kwan Seng, Kuala Lumpur. Hasil carian aku di encik Google, ada beberapa pub dan restoran di jalan tersebut. Based on gambar2 dan video yang ada kat atas tu, aku terjumpa sebuah kelab yang bernama Marketplace Restaurant & Lounge. Mungkin betul, mungkin salah, tapi kalau korang tengok kat info kat Clubbing9ine.com ni, kelab ni memang ada menganjurkan parti buih yang dinamakan "Quack Quack Foam Party".


Malah kalau tengok kat gambar Marketplace kat atas ni yang aku ambil dari TimeoutKL Nightlife Event, keadaannya agak sama di mana latarbelakangnya yang ada dinding lubang angin "roster" dan pokok perhiasan yang lebih kurang sama.

Dinding lubang angin "roster"

Dan kalau korang cari kat Internet pun, acara parti buih itik quack2 ni dah lama diadakan pun kat situ macam koleksi gambar kat sini dan juga video bangang kat sini. Malah boleh jumpa banyak poster penganjuran pesta tu kat Facebook event sini, sini dan sini. Yang bestnya ramai pulak orang Melayu kat situ komen nak join lah apa lah.

Benda ni sebenarnya dah lama sangat dan selalu je diadakan, korang boleh cari je sendiri kat Internet, tapi kenapa kadang2 je baru dengar kena rush apa semua? Adakah sesetengah premis kena serbu sebab takde permit atau lesen, tapi kalau ada permit maka tidak akan diserbu? Adakah bila dilaporkan ada orang Melayu Muslim yang terlibat baru akan rush? Habis tu selama ni selamba je orang Melayu masuk kelab tunggang arak apa semua relaks je terutama para artis.

Malah minggu depan, kat tempat yang sama ada lagi Foam Party yang dianjurkan oleh Asahi, Japan No. 1 Beer. Aku harap pihak berkuasa dapat pantau aktiviti ini juga dan lain2. 


Walau negara kita ni undang2 Islam tak la nak ketat sangat, tapi aku harap at least pihak berkuasa dapat menguatkuasakan undang2 dengan lebih tegas mengenai pelarangan orang Melayu Islam masuk ke kelab2 maksiat seperti ini, jika masih ada kelab2 yang melanggar peraturan tersebut, tindakan tegas akan diambil seperti menarik lesen dan permit serta menutup terus premis mereka. Harap pihak kerajaan memandang serius masalah sosial ini dengan mengambil pendekatan pencegahan dan bukan merawat.




tags: mandi buih awal pagi parti pesta 47 remaja islam ditahan 3 pelajar perempuan spm tingkatan lima 5 pesta buih artis malaysia pelajar sekolah pasangan gay kekasih lgbt serbu rush jabatan agama islam wilayah persekutuan jawi polis pdrm dbkl dewan bandaraya kuala lumpur orang melayu islam maksiat kelab malam clubbing nightlife kl kuala lumpur lorong yap kwan seng quack quack pool foam party marketplace paragon kl

26 ulasan:

  1. ini kat rumah tak cukup sabun ni -..-

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha kat umah mak lupa beli sabun..tu yg gi mandi kat luar tu :)
      Free Download Majalah, TV Series, Watch Anime & Movie Online @ ZirahNamia's Blog

      Padam
  2. saya takut SPM :(
    diorang chill je :P

    BalasPadam
  3. Serious, sekor2 mcm CILAKA...

    BalasPadam
  4. baguih JAWI buat serbuan..jangan asek serbu ceramah agama takda lesen je ye...kelab2 judi, kelab2 malam, dan segala kelab2 lain tu kene pantau jugee...kikiki

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah tangkap tu kasi sesi kaunseling dakwah takzkirah bawak balik ke pangkal jalan..

      Padam
  5. "Mana2 yang dah ada bini tu ajak dia mandi buih sekali kat bilik air pun syok".

    gud job..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ko stim ke? nak buih?

      Padam
    2. buih2 xmain la. buih tu utk org forever alone mcm kau..

      Padam
  6. Melakukan onani tabiat biasa bagi lelaki. Malah, ramai antara anda terbiasa dan sukar menghentikan tabiat itu.

    Lagipun, semestinya sukar berhenti daripada perkara yang memberi keseronokan. Individu yang terperangkap dengan onani akan mendapati tidak mudah menghindari perbuatan itu.


    Perasaan resah atau gelisah apabila tidak melakukan onani dikenali simptom ‘withdrawal’ yang membuatkan seseorang sukar memberhentikannya.

    Jika mempunyai simptom itu, anda boleh dikatakan ketagih onani. Untuk mengelakkannya, anda perlu mengunci minda dan perlu sentiasa beranggapan onani tidak memberi kebaikan kecuali keletihan, kelesuan, berasingan dan berseorangan kerana mencari masa untuk melakukannya.


    Simptom keradangan kulit zakar juga kerap berlaku kepada individu yang kerap beronani, antaranya kegatalan dan kemerahan di sekitar pergelangan zakar.


    Ia sebahagian daripada kesan buruk amalan onani. Jika menggunakan sabun untuk beronani, kulit zakar akan menjadi kering dan gelap. Jika menggunakan tangan tanpa krim pelembap, kulit zakar akan kesat, kasar dan kelihatan gelap.

    Jika menggunakan minyak, mungkin bahan dalam minyak memberi alahan kepada kulit. Jika merangsang diri dengan menonton cerita lucah, tentu anda akan ketagih filem porno pula.


    Ini memberatkan lagi usaha berhenti melakukan onani. Anda perlu berfikir panjang. Jika ketagih onani, anda akan mendapati anda tidak dapat mengelakkannya walaupun selepas berkahwin.

    Malah, anda mungkin melebihkan perbuatan itu kerana lebih selesa daripada berdampingan dengan isteri.


    Saranan saya kepada lelaki yang masih mengamalkan onani, berhentilah segera. Lebih cepat anda hentikannya, lebih cepat kehidupan anda menjadi lebih cerah.


    Jika amalan onani itu memberi kesan kepada zakar seperti keradangan kulit, anda perlu berjumpa doktor dan jalani pemeriksaan.


    Ia mungkin kesan amalan onani, alahan kepada minyak atau krim atau apa-apa yang anda gunakan untuk melakukan onani atau anda mempunyai masalah penyakit kulit.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ni cerita pasal melancap pasai apa?hang melancap pakai sabun mmg la berbuih

      Padam
    2. Ntah.. orang mandi buih ramai2 pesta tu nak melancap buat apa..
      lol..

      Padam
  7. asal bila omputih mandi buih dalam muvi, macam menarik. tapi bila org melesia buat gile tengok terus xde selera

    BalasPadam
    Balasan
    1. mmg la bila omputih buat nmpk menarik,sbb tu budaya diorg.mcm jugak tgk porno omputih tgk mcm best ja,tp sekali tgk 3gp melayu rasa nk muntah

      Padam
    2. mandi buih bukan budaya omputih ok..
      ko ingat semua yang omputih buat tu budaya diaorang..

      Padam
    3. Bukan budaya. Tabiat kot.hoho

      Padam
  8. Mahal mandi buih ni.. loaded juga bebudak sekarang ni.. boleh pi party mak bapak tak larang pulak..

    nak lebih jimat dan lebih murah beli sabun buih dan buat sendiri kat rumah hohohoh

    tapi tarikan maksiat lelaki + perempuan tu sebenarnye yang lebih bukan la mandi buih tu yang best sangat pon..

    BalasPadam

  9. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. GUI design failed..
      website berserabut, bosan dan memeningkan kepala..

      Padam
  10. GUI design failed..
    website berserabut, bosan dan memeningkan kepala..

    BalasPadam
  11. Tanpa Nama24 Jun 2013 8:47 PG

    ....
    Lu bagi 'takzirah' untuk budak2 zaman sekarang tanpa sedar bro.......
    good job....

    BalasPadam
  12. tgk link youtube kt atas tu sumer laki je yg menari. sumer batang.xde sgt pompuan pon..kl camtu baik mandi kt rumah dgn bini ja

    BalasPadam
  13. Astar : Itu club gay. One of the famous Gay Club in KL.
    No wonder batang je kat sana plus kalau perempuan pergi mana ada market kat situ.
    Laki situ tak pandang pun...Dorang buat bodoh je....

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...