Iklan Leaderboard

Ahad, 23 Jun 2013

40 Koleksi gambar awek perhimpunan Black 505

Siang tadi telah berlangsung perhimpunan 'Black 505' di Padang Merbok, Kuala Lumpur yang dianjurkan oleh Pakatan Rakyat dan penyokong mereka sebagai tanda bantahan mereka terhadap dakwaan berlakunya penipuan dalam pilihan raya umum lalu. Nak baca update pasal perhimpunan sila baca blog politik, suratkhabar atau Buletin Utama untuk tau berapa ratus orang yang datang. Aku nak update something yang lain daripada yang lain, iaitu koleksi gambar2 perhimpunan versi awek yang hanya kat sini je ada orang lain takde.



Oh awek2 blackout kat atas ni gambar lama. Berikut adalah koleksi gambar2 awekz perhimpunan Black 505.









 
Sekian terima kasih...




tags: koleksi gambar himpunan aman perhimpunan demonstrasi demo black 505 black505 blackout padang merbok kuala lumpur pasang khemah anak muda muslimat pas awek tudung comel protes spr tipu pilihanraya rusuhan tuntutan anwar ibrahim penganjur polis fru tentera dbkl kawal jalan jem peniaga tutup kedai rugi anggota spr letak jawatan gagal telus cekap ragu bersih pilihan raya kecil semula persempadanan semula gerrymandering pgdm pegawai dbkl kena pukul peserta

40 ulasan:

  1. Balasan
    1. cun² semua :)
      Free Download Majalah, TV Series, Watch Anime & Movie Online @ ZirahNamia's Blog

      Padam
  2. pergh noob... terbaik la awex2 blackout. comel2 n solehah2...

    mohon noob tunjukkan koleksi awek2 umno. sekian terima kasih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau noob tunjuk awek umno mau terangkat adik aku neh

      Padam
    2. adik ke konek?

      Padam
    3. bodo la ko ni,adik tu bermakna konek dia la...ang duk mane ha??..xkan xtau istilah "adik" kot...aduyaii......ang mesti alim kan~~

      Padam
  3. Blackout bebetul hahahah XD

    BalasPadam
  4. yang atas sekali tu adalah geng ninja + yakuza dari jepun.

    BalasPadam
  5. lol
    pi cari lampu cepat !
    nak gak tgk gmbr2 dorang.. hewhew

    p/s: suke tgk gmbr 1st..comel jek dorang :)

    BalasPadam
  6. pic 1 dan 2 bukan pic black 505 semalam. btw wong mei chew terbaik.

    haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. sape wong mei chew?bini lee ching wei ke??

      Padam
    2. kepala bana apa bini lee chong wei. askar kacang merah tau lah. harharhar

      Padam
    3. wong mei chew askar red bean army?sial punya dapig

      Padam
  7. xabis2 lg ke bab blackout ni?? aiii..
    lps ni bole la pulak buat perhimpunan kat depan kedutaan Indonesia buat bantahan pembakaran terbuka, teruk sgt dh ni

    BalasPadam
  8. mohon noob buat penulisan bab syiah yg semakin menular kt negara kita, ramai rupanya anak2 muda melayu yg xtau apa itu syiah, mohon diberi pencerahan kpd mereka

    BalasPadam
    Balasan
    1. tp xsemua pandai berhujah....
      syiah fahaman yg dirosakkan wahabi..
      xbaik bila kita tuduh mereka(syiah) sesat..
      xmemasal bertambah bid'ah nt...
      semoga serah kpd yg pakar..
      jika tdk, lebih baik berdiam diri..
      bayangkanlah kalau kita lahir dikalangan mereka,
      kita perlu bantu-membantu sesama Islam.
      73 puak/fahaman drpd 215 perlu kembali pada ahlus sunnah...

      Padam
    2. akidah bukan untuk lawan hujah tapi difahami dan diyakini..
      doa la semoga kita mendapat hidayah dan mengikut jalan yang betul..

      Padam
  9. pakej blackout dengan jerebu terus... wkwkwkw

    BalasPadam
  10. aku ingatkn banyak. noob, ko pergi ke kat sana. dpt awek x

    BalasPadam
  11. entri ni mesti dapat pageviews tinggi ni..hahaha

    BalasPadam
  12. Perlukah buat perhimpunan sebegitu? Sedangkan di 3 negeri Pakatan Rakyat tiada pun puak BN buat bantahan terutama di negeri Selangor pelbagai kempen dibuat oleh BN namun gagal merampas dan kelab penyokong parlimen BN yang gagal meningkatkan bilangan kerusi parlimen. Kalau SPR itu tidak adil, kenapa Pakatan Rakyat tubuh kerajaan di 3 negeri tersebut? Yang aku nampak Pemimpin Tertinggi Pakatan Rakyat hanya menggunakan rakyat untuk agenda mereka yang kebudak-budakan kerana tidak dapat tampuk pemerintahan negara. Sesungguhnya mereka terlibat itu dah menjadi macai PR.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Adakah SPR adil untuk 3 negeri tersebut?

      Padam
    2. Adil sangat la spr ni keseluruhan undi hanya 46% tapi memperoleh majoriti mudah disebabkan kerusi mereka menang lebih banyak..

      Kalau orang ada awal dan otak triknya mudah je.. masa persempadanan semula mana kerusi yang BN menang besar di pecah-pecahkan sebab penyokong BN banyak.. maka BN boleh menang banyak kerusi... So tu sebab BN masih boleh lagi menang dan berkuasa walau undi bawah 50% sebab memperoleh banyak kerusi hasil keadilan SPR.

      Sunguh Adil SPR ni.. Memang sunguh adil..

      Padam
    3. ade yang mati shahid tak? Kih23x

      Padam
    4. Yg menang spr betul..yg kalah spr tipu..

      Padam
    5. PR kalah buat petisyen BN kalah pun buat Petisyen so what?

      SPR bukan bodoh takan dia nak tipu semua so memang ada bagi menang la nak tunjuk spr ni adil.. supaya akan ada kenyatan macam saudara kat atas tu.. tapi memang nampak tipu la dakwat kekal pun tak kekal nak kata apa.. tu je dah nampak menipu.. belum lagi undi pos dan seumpamanya.. kalau tak menipu banyak lagi PR menang agaknye atau BN menang semua lol..

      Padam
  13. baru aku perasan.c ruqayya pun ada. comei plak tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. muah muah muah

      Padam
    2. c ruqayya sapa tak tau aku.robot ni semua awek red bean army dia kenal.boleh tahan gatai juga ko ye

      Padam
    3. aku rasa ko mesti tak cun.


      nak kacang merah?

      kahkahkah

      mecha

      Padam
  14. muka awek black505 ni muka baru lepas isap kote anwar ibrahim

    BalasPadam
  15. kah kah kah! anwar ibrahim & tian chua tidor dalam banglo, macai PR tidor dalam khemah.. mana olang cina tidor dalam khemah? Olang cina takut jelebu woo.. balik rumah tidor la.. kah kah kah!

    BalasPadam
  16. kah kah kah! betul tu.. termasuk nurul izzah! kah kah kah!

    BalasPadam
  17. Ni nk bt promosi awek black out 505 ke?!!..blh tahan ni.pilih jgn x pilih ni mirah2 ni free of charge pn blh huhu..

    BalasPadam
  18. Ni awek pr tegat ni balak2 bn jgn cuba2 msuk meminang dah jadi laki bini pn besok lusa dah jdi duda janda kehkehkeh..

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...