Iklan Leaderboard

Sabtu, 1 Jun 2013

29 Luffy VS Toriko VS Son Goku: Siapa menang?

Hari cuti. Takde apa sangat nak tulis. Kalau anda peminat manga/anime khasnya One Piece dan Dragon Ball, bolehlah habiskan 45 minit daripada jumlah masa kehidupan anda dengan menonton 2 episod anime khas crossover One Piece X Toriko X Dragon Ball Z.



Jyuu Hachi Ren Kugi Punch VS Gomu Gomu No Elephant Gatling Gun VS Kame Hame Ha





tags: one piece x toriko x dragon ball z super collaboration tv special collaboration episode english sub dub live steaming anime manga japan japanese kartun komik jepun monkey d luffy toriko son goku roronoa zoro zebra vegeta direct download torrent video youtube

29 ulasan:

  1. One Oiece tak keluar2 lagi ni kenapa yea? Penat tgu

    BalasPadam
    Balasan
    1. eiichiro oda sakit masuk hospital dah dua minggu - http://shonenjump.viz.com/node/1614

      Padam
    2. LA..PATUTLA TAK KUAR2 LAGI..DAH 2MINGGU TUNGGU..HARAP2 LUFFY MATI DULU SEBELMUM EIICHIRO ODA.KALAU TAK..ISH3..

      Padam
  2. pulok2 =.= moga sihat kembali, huhuhu kan best Hunter X Hunter mingguan update T.T manjang onHiatus bengang lak rase zzzzz

    BalasPadam
  3. noob ko dah layan naruto shippuuden latest movie, Road to Ninja? bleh tahan gak la :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. belum lagi, boleh la nanti try download

      Padam
    2. wah BO tukar background picture :D

      Padam
    3. tp kenapa sasuke tiba2 dh jadi baik pulak???aku baru ingt akan ada 1 lg pertarungan epic antara naruto dgn sasuke...kecewa betul

      Padam
  4. saya nak layan... tapi dah beratus episode..
    tak terkejar skrg.. huhu

    BalasPadam
  5. noob dah tgk Shingeki NO Kyojin? Attack of Titan? menarik gak anime dia

    BalasPadam
  6. one piece the movie Z bila nak kuar yg english sub nieee lama dah tunggu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dh lma la kuar..

      Padam
    2. dilla tengok kat sini ada online streaming dengan english sub sekali - http://www.animefreak.tv/watch/one-piece-movie-12-film-z-online

      Padam
    3. SERIUSSSSS

      wohoooooo , okayy thank u so muchhhh :'D

      Padam
  7. Dah tak follow dah. Skrg follow upin ipin episod sama dgn anak jeww huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. kesian ko anak jew T.T xpe le janji dia islam kan

      Padam
  8. apa barang naruto dragonball bagai.. baik aku layan keluangman ngan usop sontorian. sapot industri anima malaysia.

    -ahmad return-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Atau layan porno?

      Padam
  9. Noob, aq baru tengok anime hentai versi naruto, perrhhh!! Gila naruto kongkek tsunade kaw2 punye! Jgn lupe tengok ye kwan2.

    BalasPadam
    Balasan
    1. satu perkataan yg sesuai digunakan utk menggambarkan diri ko...

      BODOH

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    3. Hahaha peehhh terbaik!

      Padam
  10. xterkejar skrang nk follow semua episod..
    best combine semua....

    BalasPadam
  11. Mesti best citer ni..semua watak terunggul ni..

    BalasPadam
  12. toriko?haha..baru layan komik dia..best jugak

    BalasPadam
  13. nak tanye leh x kenkawan apew tajuk citew ne arr sebenarnye

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...