Iklan Leaderboard

Sabtu, 15 Jun 2013

27 Zaman remaja anda memang ohsem jika...

Kalau korang pernah buat ni, korang memang ada zaman remaja yang ohsem...


... atau mungkin tidak.




tags: if you did this you had an awesome childhood zaman kanak kanak remaja sekolah rendah menengah berasrama penuh sbp mangga selipar takut kena curi kat surau musolla oleh senior junior

27 ulasan:

  1. mezurashi ne, entry pendek betul... noob, ko tgh tak sehat ke tu? demam lagi ke? (0_o)...

    btw mangga selipar? menarik idea tu... ko satu skolah ngan mantot eh dulu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku tak kenal mantot tu sapa IRL... cuma kenal dia kat blog dia dan tahu dia tu budak sekolah asrama penuh, tu je

      Padam
    2. mantot bukan budak sas dulu?

      Padam
    3. mantot bkn bdk jb ke?

      Padam
  2. oh sem tu apa?
    oh? sem? WTF

    bkn x sihat noob tgh bz mengayat awek la.. untung2 dpt buat bini. xpa noob aku phm prasaan ko. we are all fovever alone.. you r not alone...sobs sob..

    BalasPadam
  3. zaman asrama ada lar.. lol

    BalasPadam
  4. haha tak penah tpikir pon nak wat cmtu

    BalasPadam
  5. tak ohsem lah zaman kanak2 aku bro. HAHHA

    BalasPadam
  6. tak pernah lagi sampai macam ini bhai

    BalasPadam
  7. mangga selipar sebab tak nak selipar kena curi lepas solat maghrib & isyak kat musolla masa zaman sekolah dulu huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dulu aku dok asrama paling rajin pun sorok sebelah selipar kat tempat lain..xdenya nak mangga..tu pun kena rembat gak, xkira la subuh sampai isyak memang manjang kena..termasuk kat dewan makan..

      Padam
    2. Pasal ada banyak sebab
      1) selipar sama so orang pakai sarung je..
      2) mata takd akaki pun pakai sarung je jadi selipar sebelah lain sebelah lain lol..
      3) Pi surau tak pakai selipar balik dia pakai selipar.. apalagi rembat seliapar orang lar.. Biasa mangsa junior sebab senior pi lambat balik awal.. dikecualikan dari aktiviti kat surau etc..
      4) sorok pun kena rembat juga sebab senior dulu macam junior gak.. lol so tahu tempat juniros sorok

      penyelesaian jangka pendek.. yang mungkin boleh diguna..
      1) pakai selipar pondan warna pink ka rambu ramba - biasanya macho orang geli nak rembat lol..
      2) pakai terompah - berat dan payah nak jalan so kemungkinan besar kena rembat kurang.. orang lebih minat rembat selipar dari terompah..
      3) pakai selipar keras kalau boleh yang ada duri2 mencucuk tak selesa dipakai.. kemungkinan kena rembat kurang sebab tak selesa dipakai juga..
      4) pakai selipar seakan sama macam warden punya lol.. cuma jangan silap ambik selipar warden sudah hohoho.. tapi make sure ramai tak perasan..

      lain-lain korang tambah lar.. :)



      Padam
    3. mangga selipar, org x dapat ambik selipar, di potongnye tali... asrama oh asrama...

      Padam
    4. Cakap pasal warden yang lawaknye selipar warden pun kena rembat hohoho..

      Sape la yang rembat sampai warden sounds kat semua orang hahaha..

      Teruk punya orang balik sarung je tak tengok2..

      Padam
  8. zaman noob yang ohsem.. ;)

    err entry pendek sangat.. ini betul betul rare. :)

    BalasPadam
  9. sapa yg duk asrama tu merasalah haha. aku duk asrama gak, tp xdelah sampai mcm tu.

    BalasPadam
  10. tak pernah pulak kunci dengan mangga bagai. hehe

    BalasPadam
  11. ada yg kena macam tu...tapi kes sembunyikan kasut 'orang kuat' blok asrama...tak pasal2 dia kena pi sekolah pakai kasut lain selain kasut hitam sekolah
    * budak sekolah teknik

    BalasPadam
  12. selipar mmg selalu kena rembat masa asrama dulu.so, budak junior2 selalu buat..kehkeh

    BalasPadam
  13. dulu men sorok2 je selipar kat pokok kecik, dlm semak , dalam longkang yg ad penutup haha2 gila2 idea nak menyorokkan kan selipar, paling best cmpk selipar bumbung nak balik, naik tingkat 2 lompat ats bumbung nak ambik selipar haha2

    BalasPadam
  14. setakat sorok selipar biasalah.. tapi kalau mangga bagai cenggitu mesti empunya selipar tu geram sebab asyik selipar dia je kena rembat.. ;)

    BalasPadam
  15. mase kat asrama dulu ade kawan buat pasal neh sebab selipar slalu kena kebas kat dewan makan.
    tapi tukang kebas tegar biase senior laa. bleh plak ambil mangga lain dan kasi kunci. hehehe kesian btoi member aku tu. siap senior sounds "takat selipar jepun RM 1.20 nok kunci gok ke"

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...