Iklan Leaderboard

Sabtu, 29 Jun 2013

48 Kronologi percintaan budak2 baru nak up

Video 6 bulan lepas tapi aku baru jumpa, biasalah aku slowpork. Budak2 couple zaman sekarang kat tempat awam dalam bas pun dah tanpa segan silu bermesra2an. Kat public macam ni pun dah boleh kissu pipi, aku tak tahulah kalau kat tempat takde orang kissuk kat mana pulak.



Kenapalah ada budak2 perempuan sekarang yang makan minum pun mak bapak masih tanggung begitu mudah percaya pada budak lelaki hanya kerana atas nama cinta, sampai nak peluk cium bagai. Kronologi kisah percintaan bangang budak2 baru nak up = mula2 secret admirer -> berkawan -> jadi bff -> declare couple -> pegang tangan -> ramas jari -> peluk pinggang -> cium tangan -> kiss pipi -> cemolot -> ringan2 -> raba2 dalam wayang -> ehem2 -> ehem2 -> ehem2 -> klip 3gp -> mengandung -> pakwe mintak putus -> si lelaki hilang -> beranak dalam jamban -> bayi buang kat tong sampah -> menyesal seumur hidup.

Perempuan tolonglah jangan jadi murah sangat. Selagi lelaki tu tak jadi suami yang sah, jangan la bagi dia sentuh korang. Tak kira la cinta sayang macam mana pun tolong lah jangan percaya mulut manis pujuk rayu orang lelaki. Mula2 dia cakap nak pegang tangan je tak nak lebih2, so ko pun bagi. Lepas tu dia merayu nak cium pipi pulak, bila tolak merajuk. Sebab taknak pakwe merajuk dan cari perempuan lagi, bagi la cium, and the rest macam kronologi kat atas tu.

Kalau apa2 jadi orang perempuan yang paling rugi dan terpaksa menanggung macam2 kesusahan, orang lelaki tak rugi apa pun, senang je diorang nak lepas tangan. So kepada wanita2 diluar sana terutama budak2 sekolah menengah yang masih lagi mak bapak bagi duit beli kuih karipap kat kantin sekolah, jaga maruah anda sebagai seorang wanita, sebab orang perempuan biasanya jadi bangang disebabkan dapat pakwe bangang. So kalau pakwe anda mula mintak nak pegang ke apa, tumbuk sahaja muka dia dan clash terus.

Dah lah aku pun malas nak tulis panjang2 sebab esok hari cuti aku nak enjoy, korang fikir jelah sendiri.




tags: budak sekolah main peluk pinggang dalam bas cium pipi cemolot raba romen zina anak luar nikah beranak buang bayi jamban tong sampah pakwe makwe couple cinta sayang klip awek tudung blowjob dalam kereta 3gp melayu declare break clash mesra ramas raba kiss kronologi budak baru nak up bbnu

48 ulasan:

  1. Peringatan ikhlas dari admin noob :) Jarang lelaki nak mengingatkan hal-hal macam ni kat perempuan kat luar. Lelaki teruk kan selalu ambil kesempatan kat perempuan dungu-dungu ni huhuhu

    Kalau jumpa je lelaki yang buat korang alami seawal-awal kronologi yang noob state kat atas, baik chow je awal-awal... Kebarangkalian itu ada...

    Pilih pasangan atas dasar nafsu? hiburan? keseronokan?

    Dunia realiti dalam sebuah perhubungan tak seindah itu.... Awal-awal mungkin yes. Tapi, akan ada banyak lagi tanggungjawab yang hendak di pikul girls!



    BalasPadam
  2. ni lagi 1 golongan yg aku pelik noob, sama mcm aku pelik tengok peminat2 yg taksub mcm kat entry ko yg lepas tuh... kira ni taksub cinta kot? taksub oh taksub...

    BalasPadam
    Balasan
    1. taksub batang kot hewhewhew

      Padam
  3. budak muda baru nak kenal dunia... nak rasa apa itu kapel seperti kawan2 yg lain. di tambah pula dgn faktor penggalak seperti klip 3gp besepah, aksi berahi dlm wayang + sistem pendidikan sekular yg mementingkan pencapaian duniawi...

    apapun.. pastikan lah anak beranak kita, adik2 kita, kakak kita tidak terjebak. biasanya kena dkt anak/adik/kakak org lain dlu... anak org.. anak org.. anak org last sekali anak kita...

    btw noob.. u are the kind man...

    BalasPadam
  4. 'Dan dirikanlah shalat pada kedua tepi siang (pagi dan petang) dan pada bahagian permulaan daripada malam. Sesungguhnya segala perbuatan yang baik menghapuskan (dosa) segala perbuatan yang buruk. Itulah peringatan bagi orang-orang yang ingat.' [Hud 11:114].

    Ayat ni turun sebagai solusi penghapus dosa mat romeo/gadis-gadis di luar sana.Ayat ini konsisten dengan Hadis Rasulullah SAW, 'Susulilah kejahatan (dosa) dengan kebaikan, semoga kebaikan itu dapat menghapuskannya. [Hadits Riwayat Abu Dawud]

    ;)

    BalasPadam
  5. ala noob ko xde awek forever alone bolehla ckp mcm tu.cuba kalo ko ada awek,dh tiap2 hari dating tgk rasa geram je...mesti ko nk raba jgk tetek dia...manusia dh tentu ada nafsu lebih2 lg org lelaki,konfirm gila seks & nk amik kesempatan.tipula kalau couple zaman skrg xde sentuh2,plg busuk pun pegang tgn tu dh konfirm...nk lg advanced tu 3gp melayu berlambak

    BalasPadam
    Balasan
    1. So kau bangga la ada awex,hari2 gi dating & boleh raba2 ringan2 sama itu awex,asalkan kau bukan forever alone yg sgt loser pd pandangan kau so kau bangga la?pemikiran moden jahanam mcm inilah yg syaiton suka bisik2 ke telinga anak2 adam nie...tahniah anda mmg sdg menuju ke lembah jahanam.

      Padam
    2. kat kubur nanti pun forever alone gak bro...haha

      Padam
    3. paling busuk pun pegang tangan dah confirm?

      ada je couple yang tak pegang2... masalah orang sekarang, pegang tangan tu kira 'minor'.

      Padam
  6. ENJOY MASA MUDA..JANGAN DAH TUA BARU NAK BUANG TEBIAT.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya betul tu. Masa mudalah berK-POOP GANGNAM hapa bala itu semua, bila dah mampos K-POOP Running Man kau tulah yg akan bantu kau nanti, ye dop? Al Maklumlah... bukan katak bawah tempurung la katakan........ciciciccicicici~~~

      Padam
    2. lupa maca kat mana, Allah pandang orang yg selalu berulang alik ke masjid, dan Allah lebih lagi memandang pada "orang2 muda yang berulang alik ke masjid" x ingat dah tp pengajaran Allah lebih suka org muda yg bersungguh2 inginkan agama , sebb dugaan nafsu keseronokan orang mudah lg tinggi dr orang tua....

      p/s: yg tua dah tau patut lg cept2 lah ke arahagama sebagai membawa cth yg baik pada org muda.....

      Padam
    3. mampus tak kira tua pon..

      Padam
  7. kawen je lah senang muda2 gini...takde duit buat loan, macam aku ni...dah bahagia dah sekarang, siap nak dapat anak hubungan halal lagi...dah kawen macam2 beban hilang..bkn mnambahkan beban...ada akal pakai...

    BalasPadam
  8. Takda malu dah la tu.. depan orang ramai pun boleh loving2 tanpa segan silu..

    memang normal la couple ada perasaan sayang nak peluk2 itu ini..
    perasaan tu normal sebagai makhluk hidup yang tuhan jadikan mempunyai naluri dan keinginan..

    tapi tuhan bagi aqal dan panduan untuk kita kawal hawa nafsu dan keiginan kita sebagai makhluk superior..

    kalau dah ramai sangat takda rasa malu dan tak dapat kawal diri sendiri rasanya tu yang dikatakan akhir zaman orang berzina terang-terangan.. tunggulah masa kehancuran yang akan datang..

    so balik pada individu kawan-kawan kita adik beradik anak-anak kita.. saling ingat-mengigatkan.. esok bala datang semua sekali kena..

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. takde sape pn nak tegur.. biarla tegur elok2 baik2 pun. tangkap gambar rekod video ade la..

    BalasPadam
  11. kenape butoh negro besar2 ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. butoh tu apa? kenapa besar? bentuk dia macam mana?

      Padam
  12. diorg nk peluk ke cium ke romen ke mengandung ke buang anak ke biarla diorg nk buat apa pun bukannya menyusahkan korg pun.diorg nk buat apa pedulikla janji xlibatkn org lain,yg susah diorg bkn kita...drpd aljuburi yg dok menyusahkan org suruh berhimpun sana sini baring tgh jalan,dia elok ja angkat sumpah minum kopi dgn najib

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kita ni angkat sumpah sebagai khalifah bumi.Selemah-lemah teguran pon, adalah mendiamkan diri tetapi berdoa agar mndapat hidayah.Jangan biarkan terus dengan fikiran "hal dia, dia dgn tuhan..biarlah".

      Padam
    2. ahmad sudah kembali menyamar jd anon..

      Padam
    3. cilaka anon ats org macam ko ni la yg bawa BALA DARI Allah S.W.T. time tu x kira dah org baik ke org jahat kasi "sapu semua clean and clear" baru nak mengadah bodo piang klu ko ad depn ak memang ak tumbuh dah muka ko ak seret ko ke masjid ak jumpa imam kasi faham ko FAHAM, bodo ni mesti masa kelas agama ponteng?!

      Padam
  13. aku yang sememangnya perempuan sgt mengut0k vid kat ats ni....inilah jadinya kalau hidup tanpa tujuan..pegi sek0lah tak tajdid niat......nak blame girl je pun tak b0leh ....blame guy saje..lagi lah tak b0leh...sbb tu islam ajar kita jaga batas...bukan menyekat/mengongk0ng tapi memelihara..

    BalasPadam
  14. syok wooo zaman sekarang, ko nak peluk ke cium ke kat public org len tgk je,xde yg nak tegur pun.ko boleh buat maksiat terang2 kat public.org keliling xkesah, masyarakat xkesah,mak bapak xkesah,menteri xkesah,semua org xkesah...ini menunjukkan kita sudah semakin maju dgn byk nilai2 kita sudah menyerupai barat...tahniah malaysia!!! malaysia boleh! bolehland!

    BalasPadam
    Balasan
    1. anda masih boleh ambil video dan upload ke fb/utube.

      Padam
  15. owh ada video sekali tapi ni video curik yea..

    wah video pirate rupenye..

    orang yang tangkap ni pun tak bermoral juga sebab tangkap curik-curik

    Patut nak tangkap tu bahaq diaorang adik saya nak minta izin nak tangkap dan upload perbuatan adik berdua ni ke dalam Facebook..
    Mungkin adik berdua boleh ajdi celebrity internet dan dapat tawaran kontrak yang lumayan.. boleh yea..

    cukup la mendidik orang dengan memalukan orang..
    ini bukan cara yang sepatutnya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Penah terkena ke? Mesti malu kan.....kesian, tulah buat lagi......

      Padam
    2. tak pernah sebab tu aku kata cara begini tidak beradab dan bermoral
      kalau tak suka meluat tegur depan-depan instead rakam dan papar ke seluruh dunia..


      well tapi apa nak kisah kat tv pun biasa je berpeluk cium bukan muhrim
      cerita kat tv banyak mengajr benda-benda ni..

      So what? Apa sebenarnye perlu kita buat?

      buat deq?

      rakam dan upload ke youtube lagi dan lagi

      kita bicang lagi dan lagi..

      tanpa apa tindakan?


      Padam
    3. BINCANG SANGAT BAGUS, TP PERBINCANGAN YANG TAK BAGUS APA BILA MELERET2 TANPA ADA APA2 TINDAKAN, ADA KAH ANDA DAH MENUNAIKAN TANGGUNG JAWAB ANDA DENGAN MENEGUR MEREKA, DR SEGI GAYA TULISAN ANDA PUN SERUPA ,C, SAYA TENGOK SAJA TAU, PASTU NAK MARAH2 BODO INI BODO NOOB DAH JALAN KAN TUGAS DIA NASIHAT KLU ORG LAIN CUBA NASIHAT KAU NAK BANGKANG JD ADA MASALAH MENTAL ANDA BOLEH PERGI CEK SEKARANG KAT USTAZ2, SY ANTARA ORG X DPT TEGUR SEBB IMAN SAYA LEMAH SY HANYA MAMPU BERDOA DLM HATI AD ORG DTG TEGUR, INSYALLAH JIKA AD ORG LAIN DTG TEGUR DAN PASANGAN TU NAK DEFEND SY AKAN BANTU ORG YG MENEGUR......

      Padam
    4. Satu lagi orang takda moral GUNA HURUF besar
      MARAH ke apa?


      Padam
    5. biasa la tu dia ni selalu uplaod ke youtube untuk kesedaran orang ramai tu yang dia marah guna huruf besar

      tapi dia tak tau dengan menaip guna huruf besar biasanya orang tak baca pun.. skip aje..

      Padam
    6. Mungkin kita kena adakan skuad moral untuk masyarakat kita

      Dah terlampau banyak dah post ko pasal moral ni dah banyak kita bincang luahkan pendapat masing-masing, termasuk juga banyak juga mengata dan mengutuk tanpa kita sedar

      memang baik untuk ingatan kita sendiri tapi ianya tidak akan dapat mengubah masyarakat kalau kita tidak berbuat sesuatu..

      Tak PAYAH la TERASA SANGAT sebab point aku ialah kita perlu carik suatu jalan bagi mengelakan mengurangkan dan apa kita boleh buat sebagai suatu masyarakat yang beradab..

      Padam
    7. ak xpernh jumpa ahli sejarawan menulis "org yg menulis tulisan besar adalah tidak bermoral" ada ka?? kahkahkah dah sah anon tu dah sakit otak haha2 tu la org dah tegur xnak dengar org dah tanya nak persoal kah kah kah kah

      Padam
  16. Balasan
    1. ckp je dulu budk perempuan kels ak, nasihatkan dia jaga2 ngan org lelaki , ak lelaki ak kenal diorg, tp klu dah mintak raba2 dada perempuan aku suruh diorg blah dan jgn couple2 org mcm ni(diorg dh janji akan buat mcm tu tp xbuat jugak.....sedih)ak men psiko ngan lelaki tu ckp2 bukan kaitan dia nasihat kat kwn lelaki jgn lah rosak kan org perempuan, tp sebelum tu ak dah beritau dlm islam x ajar couple2 ni, tp apa kan daya budak tu pun hmmmm keadaan semua ni x terkawal cara nya dengan balik kepada amalan sunnah rasulullah......YAKIN hang ragu2 ,ad err err aaa aa ye lah2, xrak, sebb ckp mcm xde dlm keadaan terdesak...bila terdesak pisau dileher seluruh angota di ikat baru tau mcm mana perasaanya.......hehehehhehehehehe

      Padam
  17. bikin malu agama je, kalau tak pakai tudung takperla org tak tahu apa agama , ni pakai tudung ,adeh . tecemar agama suci. hmmmm.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ana juga menasihatkan anda supaya memakai tudung kerana setiap mata yg melihat gambar rambut leher anda. anda akan mendapat 1 saham baik punyer yg akan ditebus di alam kubur/alam mahsyar jika anda mati tidak sempat bertaubat..

      Padam
    2. oooooo so orang yang tak pakai tudung takperla beromen dekat public ya?hari ini barulah ana tau selama hidup kat muka bumi nih...terima kasih wahai ustazoh

      Padam
    3. ustazah norcahaya ali..sy ni perempuan tak pakai tudung..maknenye boleh la ye beromen kat public??lagi pon muke saye mix..xnmpk macam orang melayu..

      Padam
    4. betul cakap norcahaya ..

      imej wanita islam tercemar sebab tudung tu sendiri adalah sesuatu yg sangat mulia..

      Padam
  18. Jauhkan la benda2 macam ni dari kaum keluarga ku... Selamatkanlah keluargaku Ya Allah..

    *Takut dikatakan tak laku, tu yang bagi je tu agaknya.. huhu..

    BalasPadam
  19. mula2 secret admirer -> berkawan -> jadi bff -> declare couple -> pegang tangan -> ramas jari -> peluk pinggang -> cium tangan -> kiss pipi -> cemolot -> ringan2 -> raba2 dalam wayang -> ISAP BATANG> IAP KELENTIT-> klip 3gp -> mengandung -> pakwe mintak putus -> si lelaki hilang -> beranak dalam jamban -> bayi buang kat tong sampah -> menyesal seumur hidup.

    BalasPadam
  20. Tiba2 je aku stim sorg2 baca post noob ni........papepun ppuan mmg cepat cair dlm percintaan, sanggup berkorban ape je utk penuhi kehendak laki kesayangan.

    Selalunya benda ini bergantung kpd lelaki sendiri...laki yg baik (bagus utk dijadikan suami) xkan ajak kuar dating and keluar berdua..pape just sms atau nak kuar sekalipun sekali dgn mak bapak dia. Ppuan mmg naluri dgr kata lelaki...sebagus mana agama dia, kalau laki yg di cintai ajak buat ehem2..tewas juga akhirnya.

    BalasPadam
  21. situasi sebenar dalam LRT PUTRA dalam 2-3 tahun lepas..

    ada pakcik melayu dengan selamba badak sound couple melayu yg tgh berasmara manja dalam train..

    pakcik : kamu orang melayu ke?
    couple : a'ah.. org melayu.. (buat muke pelik)
    pakcik : ooh.. dah kawen?
    couple : hmm.. belum.. (dh tunduk)
    pakcik : aku ingat dah kawen sebab peluk sakan mcm ni.

    *suasana terus sunyi sepi dalam train tu.. penumpang2 lain aku tgk macam nk tepuk tangan..

    ps: agar kasar & direct teguran pakcik tu.. tp hambekkk kau... elok jugak ada org yg mcm ni.. makin malu laaa org nk buat benda x pekdah depan masyarakat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. sankyuuu, ada tips camni aa, leh try len kali klu ak tersempk

      Padam
    2. aku plak penah kene sound dengan makcik tuwe sebab TERpelok seorang budak laki dengan TAK sengaja..masa tuh aku balik sekolah..bas memang penuh yela time da petang..budak laki tu depan aku,makcik tuh plak depan dak laki tuh..tetibe driver bus brek mengejut sebab ade motor tetibe melintas..aku dengan x readynye tros tepelok dak laki tuh dan telangga makcik tuwe tuh..kira macam kami hempap makcik tula..dengan hangin nye macam petir mulut makcik tuh sound kami.."ko nak pelok2 gatal jangan nyusahkan aku,miang dak skolah gatal *** dll...".lebih kurang centuhla makcik tuh sound...sume pandang temasok drebar bas tuh skali..malu aku tahap langit kelapan selama 3 ari..iski isk..

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...