Iklan Leaderboard

Selasa, 1 April 2014

29 Cinta kudus budak2 sekolah yang suci murni

Bercinta ketika di bangku sekolah bukanlah suatu yang baru. Dari dahulu lagi percintaan di zaman persekolahan sudah wujud terutama ketika di sekolah menengah, lebih2 lagi time lepas baru akil baligh samada secara semulajadi atau baligh paksa, masa tu tahap menggatalnya lain macam tak kiralah budak lelaki atau perempuan. Orang dewasa ramai yang menyifatkan percintaan zaman sekolah ini sebagai cinta monyet kerana kebiasaanya percintaan zaman sekolah ini sangat tidak matang dan tak kekal lama, walau tak dinafikan ada juga yang akhirnya sampai ke jinjang pelamin. Namun bagi budak2 baru nak up ini, percintaan mereka bukanlah cinta monyet semata2 akan tetapi adalah sebuah cinta kudus yang suci lagi murni.


Seperti contoh ini...


Kemudian ini...


Ya, 'matang' sungguh budak2 sekarang ini.


Kredit: KHK Fanpage.




tags: cinta monyet kudus suci sejati murni percintaan budak sekolah menengah rendah baru nak up kanak kecil remaja zaman akil baligh paksa najmi jey bee fb khk kepala hotak kamu

29 ulasan:

  1. banyak sangat point rasa nk maki..tapi sbb dia belum mumayiz..aku maafkanla dia..kehkehkeh

    BalasPadam
  2. A..ak...aku....tak..tak...mampu..nak hadam...ketahian..level....macam ni..

    BalasPadam
  3. ◤◥◣◢◤◥◣◢◤™ ◢◤◥◣◢◤◥◣◢◤◥◣TRIPLE-╳●COM ●●●◥ XENOPHOBIA●N●WAR ◤●●●卐  ╭∩╮(︶︵︶)╭∩╮FUCK!        KAHKAHKAHAKK≈≈TUIHHHHH!●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●╳╳╳●COM™▐▐▐►

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kanak2 sungguh la kau ni..mst umur kau sama baya mcm budak atas tu

      Padam
  4. Facepalm sungguhla..aku xdapat bayangkan kalo budak ni dh besar nti, pas2 die baca blek apa yg die tulis..malu dowh..isk3

    BalasPadam
  5. rasanya ini semua pengaruh drama melayu yg entah apape tu...

    BalasPadam
  6. woit! budk umno haaahhaa

    BalasPadam
  7. budak jdt team baru nak up memang mcm ni.dasar keturunan jawa indon

    BalasPadam
    Balasan
    1. keturunan jgn sebut ea... nty kene santet baru tau.. makan sembarang bole, tp ckp kne jaga ea..

      Padam
  8. aq aq x tau nak jagew. aq budq lg. kew kew kew!
    Celaka punya bahasa!

    BalasPadam
  9. niat dalam hati - "sahaja aku tahan maki dan mencarut kerana ..."

    tak boleh tahan...%^%&^%&^%$#$@#@()_)&*^$$%^ sungguh..

    BalasPadam
  10. Sokong KEDEPAN...

    BalasPadam
  11. kesan brtimbun2 filem2/drama2 cinta kita yg menjana otak....

    BalasPadam
  12. Lihatlah..hasil evolusi manusia yg menjalani proses beribu- ribu tahun sejak nabi adam...dan hasilnya..this little bastard.

    BalasPadam
  13. budak bodoh dungupiang

    BalasPadam
  14. This is madnessssssssssss!!!!!!!!!!

    BalasPadam
  15. Anak sape ni..ak nk tngok gak besar mana payong dia..jgn smpai kena pijak..haha..burung kecik lg..da nk gatal..piiraahhhh..

    BalasPadam
  16. hahaha.. hackers tu... hahaha

    BalasPadam
  17. astaghfirullah... tak tau nak gelak ke nak marah nih

    BalasPadam
  18. cinta budus

    BalasPadam
  19. Pengaruh TV n internet yg 'mendidik' anak2 kita.....dulu nak bercinta malu2 smpi parent pun x tau. Skrg siap declare kat FB even baru form 1.

    BalasPadam
  20. gambar artis lawak dan jd panduan yg jelas

    BalasPadam
  21. Astaghfirullah... sebagai seorang ibu...saya doakan anak itu ke arah kebaikkan begitu juga buat anak-anak saya...

    BalasPadam
  22. haha... ni la bdaq skunk nie.... puik... bahasa x betul, blnja skolah pun masih nak mintak... aiya... fail fail... fail....

    BalasPadam
  23. merepek jual kerepek . haha . bdk nowdays . mohon dijauhi

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...