Iklan Leaderboard

Selasa, 1 April 2014

24 Kedudukan pertama yang paling epik di Malaysia

Anda seorang yang sukakan tempat pertama? Selalu menunggu post2 terbaru blog2 popular seperti Blog Serius dan Beautiful Nara untuk menjadi orang pertama yang menulis komen? Selalu rasa bangga dengan pencapaian tertinggi anda itu? Walau anda seringkali berjaya menulis "1st!" atau "First!" di ruangan komen blog2 popular, anda masih lagi seorang amatur dan noob jika dibandingkan dengan orang ini.


Mempersembahkan, orang PERTAMA yang membayar tol Jambatan Sultan Abdul Halim Muadzam Shah atau Jambatan Pulau Pinang Kedua. 

Sumber

Ini baru "FIRST" tahap saiya! Resit tol tu simpan, lepas 10 tahun jual kat Lelong atau eBay, dijangka harganya pasti mencecah jutaan ringgit.




tags: pengguna pertama membayar tol jambatan sultan abdul halim muadzam shah plaza tol bandar cassia pulau pinang kedua cameron kang pertama komen first 1st blog

24 ulasan:

  1. in b4 org cakap "ni mesti macai BN!!!"
    btw first!!!!!!

    BalasPadam
  2. second... hahaha.. ayat lain yg paling glemer... "nak bisjut"...

    BalasPadam
    Balasan
    1. bisjut abah kau

      Padam
    2. Bisjut cicah kopi
      royi sapu kaya
      laying laying terbang melaying..

      Padam
  3. Bhai Noob...

    3rd .... Hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. bhai noob ni bangang rupanya. blog serius yg setiap posting hanya dapat 5 komen tu dia kata popular.

      Padam
  4. Bagus, ni mesti macai DAP

    BalasPadam
  5. 4th.. fuck..
    there is no 2nd place for asian.

    BalasPadam
  6. hu..hu kena bayar tol pun suka..lepas ni manifesto BN bagi pr akan dtang- kita akan banyakkan lagi tol..sebab rakyat suka..

    BalasPadam
  7. Org pertama terjun jambatan tu utk bunuh diri

    BalasPadam
  8. awat abang tol tu x loncat jugak macam dia? kan masing2 1st time..:p

    BalasPadam
  9. tahniah semua yang first!

    #rindu_blog_adb

    BalasPadam
    Balasan
    1. apa masalah ko ni mir. penyepak nak?

      Padam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  11. asian 99.9999% mmg spesis bodo cenggini..tak kira berada dimana saja..

    BalasPadam
    Balasan
    1. That is so overrated. Minta tolong jgn keluarkan fakta yg ikut sesedap hati kau boleh?

      Padam
    2. ko pun dalam spesis 99.99% ko tu.. sebab ko pun asian

      Padam
    3. Dah spesis asian.. ngaku jer la bodo.. apa susah sgt pown.. takder sapa pun nak humban ko ke penjara.. dari menteri2 hingga ke makcik2 kampong..2x5 jer ha..

      Padam
  12. Gambar lompat paling EPIC FAIL....hikhik

    BalasPadam
  13. pergh umur 23 dh bwk suzuki swift, ak lak bwk beskal ja, beruntung2..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala..ramai kat luar sne family dia kaya. Tgk student2 skrang..blaja pun tak abis ag kat u..tp g kuliah bwk kereta. Bapak punye harta..apa nak hairan.

      Padam
  14. Gambar lompat tu SANGAT PERLU.

    Perkhidmatan kereta sewa sekitar KL & Selangor.
    Gombak Rental Services®

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...