Iklan Leaderboard

Jumaat, 11 April 2014

19 Ada kalanya berkawan lebih baik daripada bercinta

Ada kalanya, kekal sebagai kawan itu lebih baik daripada bercinta.



Dilukis oleh Nazha Anua @ Kartunster.

Baca lagi: Ubah pasangan mengikut acuan kita.




tags: kawan baik rakan sahabat bercinta kapel couple cinta teman hidup kahwin pasangan suami isteri kekasih awek balak girlfriend boyfirend budak sekolah aksi 3gp melayu xxx tangkap basah

19 ulasan:

  1. cinta itu membuta minda dan hati :)

    BalasPadam
  2. dengan kawan boleh buat lawak bodoh tahap maksima...tersinggung perasaan pun xkisah.....tapi dengan kapel kena kontrol sikit...takut tersinggung perasaan......dan kita pun takut nak overlimited.......sebab semasa kapel, ada suatu perasaan yg sensitif...

    btw, tags tu siap ada 3gp bagai...hehe...

    BalasPadam
  3. GTFO la semua ini! hahaha2 bosan

    BalasPadam
  4. Ahmad sudah muncul kembali. beware noob..

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah lama dah aku komen kat sini jadi "ada nama"...aku mana pernah tinggalkan buasirotak...cuma sekarang aku jadi silent reader....dan mungkin akan komen mana yg patut....

      Padam
    2. What ever la ahmad

      Outdated. Xhabis3 nk bgtw org kt sini die dah baik
      Dah berubah
      Riak

      Padam
  5. haha.. memang ada limit. sebagai contoh, dgn awek mmg takla nak bergurau mencarut babi, sial dan sebagainya sepertimana bersama rakan. sekian.

    BalasPadam
  6. kesimpulannya,bergurau itu biarlah berpada. huhu

    BalasPadam
  7. dengan awek boleh beromen, dgn kawan boleh ringan-ringan je

    BalasPadam
  8. so maknanya kalau dah kawin tu isteri tu bukan dibuat kawan ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ini semua hanya pendapat dan pandangan peribadi..so tak semestinya betul dan tak juga salah.bergantung kepada individu.

      Padam
    2. isteri/suami yg dah kawin mmg jadi kawan, tp nk jadi sahabat tu jarang... kdg2 ada lelaki lebih byk kongsi benda dgn rakan baik lelakinya berbanding isteri sendiri... begitu jugak perempuan walau dh kawin mesti akan lebih byk berkongsi dgn kawan baik perempuan berbanding suami sendiri.

      Padam
    3. Ya, jarang dan kadang2. Tak semuanya.

      Padam
  9. Tp kalau awek kita itu merangkap kawan baik kita dan dia pun sedar akan perkara itu, mesti awesome kan?

    BalasPadam
  10. Kalau saya dah beristeri tapi jatuh cinta dengan isteri orang, bolehkah isteri orang tu dibuat kawan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak bolehlah ngok. giler ke ape cari penyakit?
      tolong hormat rumah tangga orang lain. mcm mana kalau benda yg sama berlaku kat rumah tangga awak?
      one day, kalau isteri awak kawan dgn somebody yg jatuh cinta dgn isteri awak tu, baru awak faham perasaan si husband tu macam mane.
      bodoh.

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...