Iklan Leaderboard

Jumaat, 21 Februari 2014

37 Lelaki yang bertukar menjadi pondan bila naik tren

Kat Malaysia ni masih wujud lelaki yang bila naik tren seperti komuter, LRT, monorel dan keretapi, terus jadi pondan atau bapok. Mereka ini tanpa segan silu masuk dalam koc merah jambu atau gerabak wanita, sedangkan dah terang2 tulis kat situ hanya untuk wanita sahaja. Dah nama pun koc wanita, hanya untuk wanita jelah, takkan korang pondan kot nak masuk koc wanita?

Sumber gambar Kosmo!





Dengan adanya koc wanita ni, at least kalau koc tu penuh pun, penumpang2 semua nak berimpit2 berasak2 pun takde masalah sebab semuanya wanita, tapi kalau tiba2 ada lelaki apa point buat koc wanita? Koc wanita ni dah bertahun2 dilaksanakan, bukannya baru2 ni je pun. Tapi sampai sekarang masih didapati ramai kaum lelaki terutama yang berbangsa asing seperti warga Bangladesh dan Indonesia yang dengan selamba badaknya masuk koc wanita ni. Juga masih wujud lelaki tempatan yang tak reti bahasa dan boleh aku cakap bangang.








Orang lelaki yang masuk koc wanita ini ibarat orang lelaki masuk tandas wanita, bilik persalinan perempuan, bahagian menjual pakaian dalam wanita kat shopping complex, bilik ibu menyusu anak dan lain2 tempat yang hanya dikhaskan untuk wanita. Ingat2 diorang selesa ke dengan kewujudan lelaki kat teritori mereka? Serius, KORANG TAK MALU KE?

Dan kaum lelaki tak payah lah nak merungut kenapa kaum wanita selalu dapat kelebihan dan keistimewaan dalam banyak aspek, bak kata WARIS dan Dato Hattan, jangan salah anggap napo lobihkan pompuan, sobab laki boleh hidup kalau campak dalam hutan.




tags: lelaki selamba badak naik masuk koc wanita gerabak merah jambu tidak malu ktm komuter keretapi tren train lrt mrt star putra monorel ladies coach bangang pondan bapok warga asing bangla nepal indon myanmar vietnam

37 ulasan:

  1. jarang2 naik komuter,sesekali naik komuter bawak anak, mmg duduk koc wanita
    mmg nampak ada lelaki yg sesat kat situ, tp penguasa selalu wat spotcheck, diorang mmg halau lelaki ke koc lain ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ini semua salah didikan UMNO-BN. UMNO-BN juga yang membawa lambakan orang asing masuk negara dengan tujuan boleh eksploitasi raih undi di Kajang nanti. Jangan sampai Malaysia menjadi Banglasia. Dijangkakan 40000 orang bangla akan mengundi BN di Kajang nanti. PKR ada 7 kotak bukti kewujudan 40,000 pengundi bangla & myanmar di Kajang..

      Padam
    2. Nanti noob buat screen shot, ambik ip address n suruh skmm tangkap username diatas ni..suka sgt buat fitnah x habis2 yg dosa lg besar dr berzina dgn mak sendiri n membunuh mak bapak sendiri.

      Padam
    3. Boleh detect ke kalu guna fake id my hidemyass, ip changer dll? Kalu senang trace suh trace minah buat blog nurtad in pantai timur, murtad in malaysia & singapore..tu lg penting

      Padam
    4. Ayam ko ni bodoh dah kena troll. Kan tiap kali mesti sorang buat komen ngan namer ahli politik? Selalunyer balasan pada komen pertama.. tp slalu x dipeduli sbb lvl trollnyer x cukup tinggi.. tp ari ni lvl dier naek 1 lvl sbb kebodohan kau masuk jerat

      Padam
  2. lelaki ni diorang selamba je, walaupun org dah tgk dia bg hint pun. buat tak tahu je.

    BalasPadam
    Balasan
    1. lelaki yg mcm tu bukan setakat selamba, tp bangang xde common sense

      Padam
  3. baca tajuk pun aku dah gelak.penah sekali,naik tren dgn wife,terikut dia masuk koc wanita.tgh sekeliling semacam je..penuh pmpn.baru sedar masuk koc salah.cepat2 lari keluar.haha..wife pulak ckp saya menggatal masuk situ.adoi..

    BalasPadam
  4. kalau nak cepat famous masuk la koc wanita ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pastu duduk pulak kat tempt khas oku,warga tua dan pmpn mengandung..perfect douchbag of the year

      Padam
  5. tak faham bahasa.. ato mmg tak reti membaca..... paling sadis.. sbb mmg bangang...... sabo je le.....

    BalasPadam
  6. Mmg la bangla xpaham bahasa.. what were you expecting? Yg pandai xkan keja katcsini lg... bangang betul yg kritik ngan bangla ni..x nampak ke wajah sendiri yg hipokrit

    BalasPadam
  7. haha.. selalunya dorang tunggu kat luar, tak tau pun tempat yang ditunggu tu koc wanita ke, koc for all ke.. then bila nak masuk, dah penuh orang, nak lari ke koc for all, jauh la pulak. takut yang dikendong tak dapat, yang dikejar berciciran, means tertinggal train. wakaka.. so solution, taram je la masuk koc mana2pun yang dah tunggu kat luar siap2.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nope.dah tulis siap2 kat luar koc untuk wanita.no excuse.siap warne pink lagi.lain la kalau tak reti baca dan buta warna

      Padam
    2. tak suka org bodoh buat komen21 Februari 2014 12:34 PTG

      bodoh macam babi Tanpa Nama di atas. masa train sampai mmglah tau koc mana utk wanita. tp masa beratur tunggu train sampai ada kemungkinan kita x tau kedudukan koc wanita yg bakal tiba. masa train sampai, nak bergerak ke koc yg lain dah x sempat ramai org. cubalah fahamkan apa yg masyghul tu tulis sebelum memandai komen. dasar bodoh

      Padam
    3. Woahh.mental gila mamat atas ni.komen mcm org gila.ada masalah keperibadian ni.iman kurang ni bro.bawak2 la solat n ngaji bnyak2. Dkt kawasan menunggu pun dah de tnda untuk wanita sahaja.ckp je la ko mmg slalu masuk koc wanita.boleh raba2.gila seks mamat ni.

      Padam
    4. Alah..alasan mcm siot.dah la komen mcm ada mslah peribadi je kat atas ni. Ko kan yg dok raba pmpn dlm train?

      Padam
    5. bagus diorg buat info animasi or video drama pasal coach wanita, dan main kan video tu kat setiap KTM, dan LRT, ulang2 dan adab di dlm train, animasi ak rasa lagi ok, sebb org leh senang fhm...

      Padam
    6. Koc, kalau salah dibaca , bunyi cam cock atau zakar/lan ciao dlm ingeris... so koc utk wanita aper imej yg keluar dlm otak kau? Klu siape yg xpaham yg manusia ni boleh pikir berlainan nih mmg bangang dan bodoh... xpatut komen di sini utk tunjuk tahap bangang / kebodohan kau

      Padam
    7. aku sokong apa yang cahaya cadangkan tu. kebanyakkan orang takde pendedahan tentang ni. better masukkan juga dalam tv info tentang koc wanita ni. then kalau boleh, lane beratur kat luar tu pun dah separate siap2 mane koc wanita then mane koc for all.

      -admin-

      Padam
    8. for god sake, come on la, xkan la sbb nk bgtau ada koc wanita kena buat iklan bagai kat tv. pernah x ko tgk org buat iklan psl tandas wanita??? dah tulis terang2 itu koc wanita lelaki xboleh masuk... ni lah masalahnya bila ramai sgt org bangang & ignorance sampai benda basic mcm ni pun nk kena ajar

      Padam
  8. nyam2 sedap popuan malaysia, "mkn" sodap - pendatang asing

    BalasPadam
  9. bau llaki Nepal +bangla begitu asyik,

    BalasPadam
    Balasan
    1. Interacial besttttttttt fuuuuuuuuu

      Padam
  10. Atau nak buat statement khas sapa2 nmpk laki dlm gerabak wanita boleh sembur ridsect atau lada sulah atau simbah muka dgn air, kasi mata terang sedikit. Xpun tanggal seluar kasi bukti anda wanita.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak boleh..nnt ada mamat spesis mcm masyghul dan tak ske org bodoh komen tu ckp 'mana aku tau ni koc wanita wlaupun dah de kat kawasan menunggu tu tulis hanya wanita sahaja'.spesis mcm ni kalau nak masuk koc pmpn..bnyak alasannya.spesis bangla ngn indon

      Padam
  11. banyak kali je. punya lah ramai org, dia siap duduk tido lagi. Indon, nepal even org kita pun ada. Siap bawa anak lagi. Kau ingat, kau bawa anak, boleh naik koc wanitalah?

    BalasPadam
  12. Aku perasan byk kali dah Komuter assign polis bantuan wanita dlm koc wanita ni, sbb nak halau lelaki2 tak tahu malu camni laa..
    Yg penumpang pun, apa kata ramai2 ambik gambar lelaki2 tu dan buat public shame sikit, baru belajar...hahaha

    BalasPadam
  13. kira nk salahkn kaum lelaki la ni?
    hbs perempuan masuk koc selain wanita kenapa?? Koc wanita ada 3 gerabak kot xkn xmuat, sibuk masuk gerabak lain, kitorang lelaki ni nk duduk mana.
    janganla da bg keistimewaan koc wanita, kaum wanita fikir dia spesial sgt boleh masuk mana2, kalau alasan koc dh penuh tunggu next train la, mcm lelaki kalau gerabak penuh boleh ke masuk koc perempuan, nnti kata pervert la apa la. #mindset

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mmg pun.. mindset para pengkomen buasir otak nih...ader je org lain yg disalahkan.. x pernah pun skali salah sdiri.. tiap tiap kali salah najib, bn , umno, rosmah, anwar, bangla, cina, keling... skarang.. salah laki..abis yg slalu ngorat laki main kat stor masa lunch tu camner? Salah boss..?

      Padam
    2. Like satu kali.Aku pun banyak kali kena.Koc wanita sampai 3 dan banyak lagi kosong.Yang sesak balik koc biasa yang dihuni perempuan bergayut dengan balak/bf/suami atau perempuan yang suka bau bangla.susah jugak kalau ada kemudahan tapi taknak guna.

      Padam
  14. Bukan salah bos...hal ini masih dlm kategori kesalahan UMNO-BN...

    BalasPadam
  15. Aku dulu pun prnah jugak termasuk dalam koc perempuan..tp masa ty aku tak perasan..yelah, dah lama xnaik tren..skali dah masuk duk perhati apsal smua pompuan..skali tgk2 tersilap masuk daa..semua kat dlm tu dah duk tersenyum2 tgk aku..next stop nye aku ape lagi..trus trun pndah koc..haha...

    BalasPadam
  16. Aku dulu pun prnah jugak termasuk dalam koc perempuan..tp masa ty aku tak perasan..yelah, dah lama xnaik tren..skali dah masuk duk perhati apsal smua pompuan..skali tgk2 tersilap masuk daa..semua kat dlm tu dah duk tersenyum2 tgk aku..next stop nye aku ape lagi..trus trun pndah koc..haha...

    BalasPadam
  17. Akulah pembalas terakhir untuk entry ni. Aku pun pernah termasuj koc wanita ni Noob, jgnla sampai kata kami ni bangang & tak berperasaan. Memang dah bertahun koc wanita dilaksanakan tapi bukan org yg sama je yg masuk...kadang2 tak perasaan sbb banyak sebab mcm tgh phone call, tgh ber-earphone, nak harapkan logo besar pompan dekat pintu kadang2 tersalah anggap tu iklan..jd sedar time kat dalam je. Salah tetap salah

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...