Iklan Leaderboard

Khamis, 13 Februari 2014

33 Gambar artis Melayu wanita topless tepi pantai

Perghh... apa nak jadi dengan artis2 wanita zaman sekarang? Tanpa segan silu pakai baju2 ketat sehingga menampakkan bentuk tubuh badan terutama kat majlis2 anugerah, pastu siap ada yang kongsi gambar tengah mandi kat bilik air, gambar berbikini kat tepi pantai, gambar tengah bersenam dengan sports bra, gambar yoga kangkang, gambar nampak pusat dan lurah payudara dan macam2 lagi gambar yang mengghairahkan di media2 sosial diorang seperti Instagram, Keek dan lain2. Berikut adalah salah satu contoh gambar2 artis Melayu wanita topless kat tepi pantai.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


OK yang diorang jahilliyah tu satu hal la, dah sekarang aku tengok banyak blogger2 pun duk share dan jaja gambar dan cerita2 diorang tu kat blog korang, korang pun dah sama jahil ke apa? Kalau setakat nak naikkan rating dan pageviews blog korang, berbaloi ke dengan saham dosa yang korang dapat sebab turut sama sebarkan gambar2 diorang? Korang memang dah takde bahan sangat ke sampai gambar2 dan isu2 murahan artis2 ni pun korang jadikkan modal tulis artikel? Takkan itu je sumbangan korang kepada masyarakat, menjaja gambar2 tak senonoh artis2 melayu?

Kalau nak kata korang kongsi benda tu untuk pengajaran, tak perlu letak gambar2 sampah diorang pun. Dahlah gambar2 diorang yang korang jaja tu pun tak di"censored". Kalau betul2 nak bagi nasihat atau pengajaran, tulis komen atau private message direct je pada tuan punya badan kat akaun media sosial diorang, tak perlu korang pulak jaja kat blog.

Sekarang ni kat newsfeed Facebook aku penuh dengan gambar2 sampah artis ni korang dok ping dan jaja. Seriously, penting sangat ke gambar2 tak senonoh diorang dalam kehidupan seharian kita sampai macam dah takde benda lain yang lebih penting dan bagus yang korang boleh kongsikan? Perlu ke kitorang semua tahu pasal gambar2 tak senonoh dan apa baju, seluar, kain yang diorang pakai, sapa yang reka fesyen baju diorang? Kalau tak tahu pasal gambar2 seksi artis2 ni akan memberi kesan buruk kepada ekonomi dan negara akan mundur ke? Kalau tahu maka tahap intelektual dan nilai moral masyarakat akan meningkat dan bertambah baik ke?

Korang nak follow segala media soSIAL artis2 ni, Instagram, Keek, Twitter, FB whatsoever, itu lantak korang punya suka lah. Tapi bila diorang post gambar bangang2 diorang, tak perlu lah korang nak menjaja gambar2 tu kat blog, FB korang lepas tu kutuk2. Serious benda tu tak penting dan masyarakat tak perlu tahu pun. Korang yang minat dan follow media sosial diorang ni tak payahlah nak libatkan orang lain sekali. Benda tu tak memberi apa sumbangan pun dalam pembangunan sahsiah dan modal insan masyarakat kita malah lebih merosakkan minda lagi adalah.


Btw bagi yang tak pernah baca lagi, boleh baca "Fakta mengenai pornografi yang tidak diketahui umum (18SX)" yang sangat penting ini yang perlu diketahui oleh setiap orang kerana ia dapat meningkatkan pembangunan modal insan.




tags: gambar video artis wanita perempuan melayu seksi bikini topless mandi bilik air tandas pakai sports bra sukan anugerah meletop jumpsuit ketat melekat baju tayang nampak pusat sharifah sakinah neelofa yuna nabila huda luna maya nampak lurah buah dada tetek payudara final akhir maharaja lawak mega 2013

33 ulasan:

  1. Balasan
    1. Apa yang terjadi ni semua salah UMNO-BN!

      Padam
    2. Yang tak salah Kepala Rosmah nak kena botakan dan jubur Saifool mintak di sondol lg...kah kah kah...

      Padam
    3. Ya..betul tu, Malaysia sebuah negara Islam perlu menyekat kemaraan org Kafir di Malaysia...

      Padam
    4. Kalau ikutkan, Tian Chua ni sebenarnya perlu disekat.. sebab Tian Chua Kafir bagi orang Islam selagi dia tidak convert agama Islam.

      Padam
  2. Minta maaf korang semua, saya bukan spammer, just cuba nak cari rezeki lebey, taraf hidup da makin naik, pendapatan ayah RM150 sahaja sebulan, saya ada 11 adik beradik, tgh cuba benda baru ni, kalo menjadi, semoga dpt membantu keluarga saya.

    Easy get money, just register will get 25dolar, try it now :)
    Mari buat duit mudah saja, mula2 register dah dapat 25dolar, cuba la

    Click atau copy link di bawah ini
    http://stayreward.com/index.php?share=114766

    My Blog
    http://gsiym.blogspot.com/2014/02/cara-buat-duit-paling-mudah-dari-rumah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau betul bapak kau pendapatan rm150 sebulan, ada 11 adik beradik dan nak bantu keluarga, takpe la aku bagi peluang aku tak padam komen ni.

      tapi kalau penipu, paham2 sendiri jelah duit yang kau dapat tu berkat tak berkat.

      btw BR1M, bantuan zakat, jabatan kebajikan dah mintak belum? kalau ikut cerita kau ni memang layak dah mintak, tak perlu susah2 nak suruh orang klik stayreward bagai.

      Padam
    2. Agk2 la nk mnipu pun...mne ade kerja bergaji RM150 skarang ni...kerja ape gaji RM150???cuba sebut kerja ape???

      Padam
    3. haha..kita ada sportlight person baru kat sini nmpaknya. cube cerita sikit adik beradik ko berape org dah kerja,masih blajar, ko keje ape dan lain2..mst menarik.

      Padam
    4. gaji bapak rm150 tp boleh pulak sewa line internet.... pembohong pembongak

      Padam
  3. ni pun jenis dibekalkan otak tapi lupa nak ON suis..

    btw, tengok gambar artis memang boleh memberi anjakan paradigma dalam sosiokebudayaan melayu purba dan pencetus kemajuan masyarakat justeru menaikkan ekonomi malaysia..#lulz..

    BalasPadam
  4. Ni mesti noob bengang ada blog hiburan dpt rating top tinggi (bea**********.com)..tp certia dia semua ttg gossip2 hiburan n gambar2 seksti artis dlm blog/website mereka, tp dpt tawaran iklan beribu2 smpi boleh beli bmw. Xpun kalah utk contest yg suruh kami undi blog buasirotak sbg fab blog utk menang kategari berkaitan..tp blog2 mcm sampah gak yg menang.

    Kalau betul disebabkn perkara di atas, harap noob bersabar..paling penting bukan penghargaan manusia, tp ilmu yg kita sampaikn. Sama mcm kes artis n guru..artis gedik2 sikit popular satu malaysia n dpt menang award beribu2..yg cikgu ni bersusah payah curah ilmu kpd budak lg2 yg x makan saman, tp xde sape yg appreciate, x pun student belanja makan KFC pun jdla, gaji pun bisae2 je n masalah PBS x setel lg...org yg bersabar tinggi darjatnya disisi Allah swt.

    Papepun, ur blog still among fav blog every day sy bukak internet kat PC or smartphone. Rezeki noob ada di mana2...very interesting blog yg share isu2 semasa yg terkini....

    BalasPadam
    Balasan
    1. orang melayu dan gosip tak dapat dipisahkan..

      Padam
    2. Ade pula mcm tu...setau aku, orang yg suka dgr gossip murahan ni majoriti golongan ko je..

      Padam
    3. @ayam afrika
      ini bukan masalah rating atau apa pun, tapi bagi aku ini masalah sikap dan tahap pemikiran orang2 kita. aku dah cakap kat atas tu aku dah cukup annoying dan jelek kat newsfeed Facebook aku penuh dengan orang duk ping dan kongsi pasal baju neelofa la, pasal baju yuna ketat la, pasal gambar sharifah sakinah tengah bersenam la, pasal nabila huda la, pasal shila amzah yoga la, pasal ex-skandal ady putra buat conference pakai baju nampak lurah la, sampai aku terfikir penting sangat ke gambar dan benda2 macam tu sehingga boleh nak dijadikan artikel dan dikongsikan pada orang ramai? perlu ke orang lain semua tahu? kalau orang lain tak tahu apa jadi, negara akan muflis ke?

      sebab tu aku tulis benda ni agar siapa2 yang selalu buat macam tu kalau2 terbaca ni sedar sikit dan boleh menilai balik tahap pemikiran dan intelektual mereka. come on, banyak lagi isu dan perkara yang lebih penting yang boleh kita ketengah dan bincangkan berbanding isu2 sampah pasal baju dan gambar artis.

      Padam
    4. hmm beautiful#### tu kat dunia je beb nampak iklan ribu-ribu, bmw dll..kemewahan dunia tu..point lain ialah, berapa banyak dosa pulak dia dapat dengan menyebarkan benda2 tu?

      dan berapa banyak pulak blogger2 yang kejar rating gunakan benda tu tanpa fikir saham dosa?

      ngeri beb..seram..

      Padam
    5. Sorry noob..xde niat bak sakiti hati noob. Tgk post mcm sakit hati je..kesian.

      Pasal isu ni, dah demand org melayu suka dgr gossip panas n 18sx...kalau letak post ilmiah xde sape nak visit. Senang kata demand dah ada, bloggers jual la demand tersebut. Kalau typical melayu suka dgr ilmu2 astrologi, maka perkara yg sama berlaku.

      Xleh salahkn sapa..mmg salah org melayu sendiri.

      Padam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ak syak fake plain ni msti de ank skolah rendah yg ske tgok porn, butthurt lain mcm jek gaya komen..ha ha, tu la beli lg gajet bagai bg ank ko pkai, ikut prangai bapak die la ske tgok porn..

      Padam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  8. betul... zaman sekarang, yang aib lebih gemar disebarkan berbanding pengajaran.

    BalasPadam
  9. oh blog noob kalah ngan blog BN patut la, standard la, sebb kebanyakan minded kita mengangap kisah2 kehidupan artis mengumpat , hiburan adlh benda senang x yah pening2 fikir, manakala bila tang politik, tang kira2 nombor , tang ekonomi semua orang anggap sush, malas ambik kisah....senang cita kita sudah terlebih "selesa" dengan lautan hiburan yg x berkesudahan...sikit2 dah la....

    BalasPadam
  10. masing2 punya selera hahahaha.. btw dah follow u balik..

    BalasPadam
  11. Arrgghhh!!! Keciwa gwa nak tgk gambar artis topless....hahahahahaha

    BalasPadam
  12. hahhaaa... topless la sgt.. singgah sini

    BalasPadam
  13. admin blog babi batak viewers

    BalasPadam
  14. Fap..fap..fap...fap....

    BalasPadam
  15. Bagus klo betul ader gambar cam tu... puas dpt lancap

    BalasPadam
  16. Baru sekarang ko sedar noob..aku pun mcm ko jg, tp....

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...