Iklan Leaderboard

Jumaat, 18 Mac 2016

6 Sebuah kisah romantis sadis yang menghayat hati

Romandis, sebuah kisah romantis sadis yang sangat menghayat hati...



Pelukis: Man Blues.


Alangkah pedihnya perasaan di"friendzone"kan huhuhu...


P/S: Jangan lupa untuk menyokong kami dengan membeli buku Buasir Otak: The Komik. Klik pada gambar di bawah untuk melihat preview komik. Untuk membeli boleh hubungi kami melalui:

Email: princeofnoob[at]gmail[dot]com
PM Facebook: https://www.facebook.com/prince.nub 
Whatsapp/SMS agen kami: Sasya - 013-9313541

Buasir Otak: The Komik




tags: romantik romantis sadis tragik kesian lawak cinta crush minat kena reject friendszone flashmob melamar marry me kahwin 

6 ulasan:

  1. salam 2.6B bangelasia

    ini lah realiti pada zaman sekarang. anak2 melayu disuap dgn kisah2 cinta merepek & tak masuk akal. ini lah punca sebab kenapa anak2 melayu tak skor dalam exam & malas berusaha.

    sudahla fail exam. guna kabel plak utk mohon jawatan penting kerajaan. dari pada sebesar orang(najib) sampai la ofice boy dkt pejabat. kroni didahulukan rakyat biar mampus.

    anak cina kaya dgn berniaga. anak melayu sibuk jadi kera sambut artis k pork. menunjukkan failed nya pendidikan disekolah bila guru2 yg result cukup makan diambil berkerja

    ubah masa depan negara dgn mengundi selain BN dalam PRU14.



    KEDEPAN ( KEmbalikan DEgree berasaskan kePANdaian , SPM 5A degree dan guru , 3A -4A diploma , 1A -2A sijil , 0A buruh , amah dan kuli am ) adil ialah meletakkan sesuatu pada tempatnya.hee

    BalasPadam
    Balasan
    1. kau tak tau pasal K Pop jangan belagak macam tahu, kau ingat yang sambut K Pop tu melayu je ke? cina pun ramai la adoiiii,

      Katak bawah tempurung la u ni..

      Padam
    2. anak melayu sibuk komen kat blog buasirotak macam mamat kedepan

      Padam
  2. Hahahaha...ROMANDIS!!!!!!...

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...