Iklan Leaderboard

Khamis, 3 Mac 2016

11 Manusia dan telefon pintar berpisah tiada

Susah betul kalau asyik berkepit dengan smartphone. Dunia semua hanya bersekitarkan smartphone sahaja. Smartphone lebih rapat dengan kita berbanding manusia lain. Masa untuk smartphone lebih banyak diluangkan berbanding masa dengan kawan dan keluarga. Semua aktiviti dilakukan bersama smartphone.

Oh aku harap boleh kembali ke zaman tanpa smartphone. Cukup la handphone tu untuk telefon, SMS, compose lagu dan main game snake. Cukup seronok ketika itu... cukup seronok.


Oh btw boleh layari blog Ben Osman dengan klik link di atas untuk baca lebih banyak komik yang menarik dan comel.


Lain2 entry berkaitan isu smartphone pada hari ini:



P/S: Jangan lupa untuk menyokong kami dengan membeli buku Buasir Otak: The Komik. Klik pada gambar di bawah untuk melihat preview komik. Untuk membeli boleh hubungi kami melalui:

Email: princeofnoob[at]gmail[dot]com
PM Facebook: https://www.facebook.com/prince.nub 
Whatsapp/SMS agen kami: Sasya - 013-9313541

Buasir Otak: The Komik



tags: manusia telefon pintar smartphone berpisah tiada berseronok komik

11 ulasan:

  1. Balasan
    1. Prooottt

      -ji lake-

      Padam
  2. Aku baca artikel ni pn pakai smartphone. Aila mana?

    -mat selan-

    BalasPadam
  3. tengok wayang pun main handphone melampau taw

    BalasPadam
  4. Nasib baik aku guna tablet.

    BalasPadam
  5. komik ben ala2 mcm style komik cute amareka pulak ak tengok, belajar mana la style mcm ni ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. prOoooOt CreEiitT d muka sirosli. lega baq ang

      -siroslan-

      Padam
  6. Telefon pintar ni, sesama kawan satu hal,
    sesama ahli keluarga pun boleh buat renggang hubungan ooo.

    BalasPadam
  7. Sebenarnya tu salah 1 masalah mental

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...