Iklan Leaderboard

Isnin, 16 Mac 2015

24 Cara lelaki tunjuk sikap peduli dan kasih sayang

Orang lelaki kebiasaannya jarang menunjukkan kasih sayang dan sikap pedulinya secara terang2an. Biasanya orang lelaki menggunakan cara yang berbeza untuk menunjukkan sifat kasih sayang dan kepeduliannya terhadap insan yang dia sayang. Mungkin wanita merasakan lelaki seperti ini tidak romantis dan tidak sayang kepadanya kerana mereka tidak nampak perbuatan kasih sayang yang nyata itu, namun hakikatnya mereka sebenarnya sentiasa mengingati dan menjadi pelindung kepada wanita dan orang yang dikasihinya.



Setelah aku tonton video tersebut di fanpage Sukan Star TV, aku terus berazam untuk menjadi seorang lelaki yang berjaya dengan menunjukkan sifat peduli dan kasih sayang itu, dan akhirnya... aku berjaya mendapat jumlah Like dan Reply yang paling banyak kat post video tu di FB ha ha ha.

https://www.facebook.com/video.php?v=688669297866758




tags: cara lelaki tunjuk menunjukkan sikap peduli dan kasih sayang rasa cinta pelindung jaga protector protect man woman iklan india hindi per bande ache hai icici prudential life ads advertisment

24 ulasan:

  1. so jgn la sorok2 kasih sayang tu...lagi pun kalau tunjuk bkn pompuan mintak bayaran pun ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    2. Noob aku xnak blog ksayangan aku ada benda haroomm..

      Padam
  2. lelaki ni pemalu kowt orgnye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. mengapa perlu tambah huruf "w" tu?

      Padam
  3. Dah nak bertemu jodoh ke Noob??

    BalasPadam
  4. haha2 ak ada perasan ko post hari tu siap, ak like kan keke2

    BalasPadam
    Balasan
    1. susah sgt ke nak taip "aku"..??

      Padam
  5. cer ko post gambo ngko kat blog ni aku nak tgk?

    BalasPadam
  6. Xde awek la sgt... haha.. aku rasa Prince of Noob ni ramai gila awek dier...

    BalasPadam
  7. jap nak layan video tu. kikiki

    BalasPadam
  8. Pompuan tunjuk kasih sayang dengan membebel.Heheh

    BalasPadam
  9. suami tunjuk kasih sayang dlm bilik aja....... itulah sebenarnya

    BalasPadam
  10. Batak like juga si juNoob ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sila baca ni http://buasirotak.blogspot.com/2013/09/orang-yang-jakun-sakai-dan-batak.html

      Padam
  11. Cara lelaki tunjuk sikap peduli dan kurang kasih sayang.

    dia cari page yg byk follower, dia komen nampk kesian, lepas tu dia bangga dpt byk like. batak like

    BalasPadam
    Balasan
    1. contohnya noob yg suka pergi promte diri dkt page famous

      Padam
  12. 1. Promosi besar besaran fb nub...
    2. Semakin banyak post berkenaan cinta and isi hati...
    3. 1+2 = 3... Half Life 3 confirmed....

    4. Nub kalau kau kahwin( lagi sekali?) sila pastikan majlis besar besaran sebab peminat kau yg ramai and setia sedia nak menjamah nasi minyak and buat blog contest live sekali time tuh... Kbye

    BalasPadam
  13. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  14. Simple je entri kali ni yer

    BalasPadam
  15. apasal komen ko mcm batak like. bajet org kesianlah ko takde awek. blahlah wei

    BalasPadam
  16. gila la noob. dah femes skrg kt fb.. boleh la promote blog skali. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Xpayah promote. blog ni mmg dah femes. page pen merah dot lanjioo tu pun penah kopi paste blog ni then claim dia yg tulis. utoo..

      Padam
  17. Tgk konsep FB pun dah fhm....ppuan suka luahkan n share..tetapi laki suka simpan, but more towards actions yg kdg2 kita x preasan bila diaorg selalu tolg time memerlukan/susah.

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...