Iklan Leaderboard

Ahad, 17 Mac 2013

70 Ingat sihat sebelum sakit

Sorry lambat update. Gua demam start hari Jumaat lagi. Nak tengok skrin komputer pun mata berpinar2. Nak bergerak pun badan lenguh2. Ni pun update pakai henfon je. Kalau gua dah sembuh nanti gua update lagi.


Sekian terima kasih...




tags: sorry gua demam fever

70 ulasan:

  1. Alasan je! 1st?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silap gambar patutnya bubuh Gambar Ini

      Padam
    2. broken link ape yg ko nak lacurkan tu syial?

      Padam
    3. ni mesti sebelum komen tak baca bismillah...

      Padam
    4. Hahaha s* selalu kat bibir yea.. :)
      hebat umat sekarang.. ala hack la sikit links tuh kata terer benor..

      gambar INI da

      Padam
  2. kena sawan ni noob

    BalasPadam
  3. salam bro^^ bawak rehat n smoga cpat smbuh..tuu kifarah tuu Allah nak hapus dosa lama^^


    -mamat84, kb bru9-

    BalasPadam
    Balasan
    1. nama dah tercicir pun ade hati nak jual seaweed? leh cayer ker...

      Padam
    2. Seaweed tercicir nih :)

      Padam
  4. Prott..pr000tttt...

    BalasPadam
  5. kesiannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    BalasPadam
  6. Kesian noob. Xpa noob cik lyn pipi merah ada bleh tlg jaga ko hehehe. Anon sila jgn ganggu noob. Dia sakit skrg. P msin jauh2.

    BalasPadam
    Balasan
    1. mesin apa? mesingan? ko nak aku tembak kepala ko guna mesingan kasi berkecai?

      Padam
    2. msin = main?> -> mungkinkah jari Midnight kontot patut tekan A tertekan S lol.

      Padam
  7. minum ayaq banyaq2~ ayaq tu jangan biar kosong~ air sejuk, baca la al-fatihah, ayatul kursi, surah yasin & surah an-nas~ atau lebih baik baca apa yang kamu biasa amalkan~ (^_^)
    semoga selamat sembuh & dipermudahkan urusan~ amin~

    BalasPadam
  8. awwww noob, eat red apples and drink lots of water ok... avoid caffeine until you've totally recovered :)

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. hai....

      Padam
    2. Jgn kacau bini aku blh tak?

      Padam
    3. Hai gurl?

      Padam
  10. Afa aku kesah

    BalasPadam
    Balasan
    1. afa pon x kesah....hewhewhew....

      notakaki : cpat semboh ek noob.....~dari afa yang kesah~ hewhewhew

      Padam
    2. afasal?

      fafi fonfot fe?

      Padam
    3. Shutup nigga

      Padam
  11. Doakan cepat sembuh...masa sakit masa itula kita dpt rasa nikmat sihat n makan sedap2...

    Nasihat utk diri sy n semua pembaca..byk2 bersyukur dgn nikmat Allah even kita selalu lupa melaksanakn tanggungjwb kepadaNya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. bising ah ko niggah wannabe...

      Padam
    2. nigga chicken....ok gak nickname tu....

      Padam
    3. Ala...sy rindu dgn nukilan Noob..cepat2 baik ye...1 topic seminggu pun jdla.

      Padam
    4. Aku sembelih jugak ayam ni karang! Ayam gay mmg enak sedap rasanya.

      Padam
  12. relaks ler noob..
    Kasi rehat penat sangat tu..

    BalasPadam
  13. Balasan
    1. You to, nyeh nyeh nyeh

      Padam
  14. Sesekali cuti tulis blog..rehat cukup2

    BalasPadam
    Balasan
    1. P baliik reban, ptg dah

      Padam
  15. Ahmad Gangster Kaki Pukul UMNO18 Mac 2013 3:31 PTG

    Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Woha ini sudah bagus

      Padam
    2. Hola holi ku beri nama cike booom cike boooöooooooooom

      Padam
  16. :)nanti dah baik,cepat2 updated.

    BalasPadam
  17. hai...noob ni memang jeles asal aku reply komen cik lynn, mesti dia padam komen aku....puiii.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Fak of u gay lort blak ass niga bich

      Padam
    2. gay power ranger mana cik lynn mau,boh lah imam muda.harap Noob x jeles dgn komen aku.nevermind aku boleh jaga cik lynn.

      Padam
    3. Suk a dic?

      Padam
  18. yang aku perasan cik lynn Si Pipi merah tak reply pun komen ko. puii88x

    BalasPadam
    Balasan
    1. U wan 2 suk a dic?

      Padam
  19. semoga cpt sembuh tuan blog :)

    BalasPadam
  20. Wah rindu pulak nak baca nak baca entry baru. get well soon noob. amik mc rehat dkt rumah.

    BalasPadam
  21. 1. Inquirer News mendedahkan wujudnya kumpulan ketiga dalam isu pencerobohan ke atas Sabah oleh pengganas Sulu membabitkan pembangkang Malaysia, yang sedang bersiap sedia untuk pilihan raya umum yang mungkin akan dipanggil sebelum Jun.

    Pegawai perisikan Filipina berkata, salah seorang ahli pembangkang politik Malaysia yang bersekutu dengan Anwar Ibrahim telah bertanding bagi jawatan di Sabah.

    Rupa-rupanya, ahli politik ini adalah salah seorang dari orang-orang yang bercakap dengan Kiram. Beliau didakwa mewakili parti pembangkang yang menyokong Kiram membuat tuntutan ke atas negeri Sabah.

    2. Malah, satu laporan The Philippine Star telah mendedahkan pencerobohan ke atas Sabah ini adalah sabotaj kepada usaha rundingan damai kerajaan Aquino dan mengaitkannya dengan nama-nama Cojuangco, Tingting, Moro National Liberation Front atau Barisan Pembebasan Kebangsaan Moro (MNLF), Nur Misuari dan Norbeto Gonzales, bekas penasihat keselamatan negara Filipina.

    3. Portal ABS.CBN juga mengulangi kenyataan wujudnya tiga kumpulan yang memperalatkan tuntutan Jamalul Kiram III untuk kepentingan masing-masing. Kumpulan pertama ialah mereka yang ada kepentingan kewangan, kedua ialah kumpulan yang anti-Aquino dan ketiga ialah parti pembangkang Malaysia.

    Maka, jika merujuk kepada kenyataan Inquirer News, Portal ABS.CBN dan The Philippine Star, adalah amat mustahil isu pencerobohan di Lahad Datu didalangi oleh UMNO dan Barisan Nasional seperti yang diuar-uarkan pakatan pembangkang.

    4. Agensi berita antarabangsa, Reuters pada 14 Februari yang memetik kenyataan pegawai tinggi tentera Filipina mendakwa, pencerobohan pengganas Sulu berlaku atas jemputan pemimpin pembangkang di negara ini.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boooorrriiiiinnnngggg...

      Padam
  22. 5. Akhbar dalam talian, The Manila Times pula mendakwa, pencerobohan tersebut ada kaitan dengan janji pembangkang di Malaysia untuk memberikan kuasa autonomi kepada Sabah jika berjaya membentuk kerajaan kelak.

    6. Satu komunikasi dari Kedutaan Amerika Syarikat di Manila ke Jabatan Negara di Washington bertarikh 11 Mei 2007 telah didedahkan oleh Wikileaks. Komunikasi tersebut mengenai perkembangan terbaharu pengasas dan bekas pengerusi MNLF, Nur Misuari. Ketika itu, dia sedang mendapatkan perintah mahkamah untuk membenarkannya bertanding kerusi Gabenor Sulu.

    Wikileaks mendedahkan hubungan Nur Misuari dengan Anwar dan kemarahannya terhadap Malaysia kerana menyerahkannya kepada pihak Filipina ketika ditangkap pada 2002. Dia juga masih menaruh harapan untuk mengambil kembali Sabah termasuk perancangan untuk menakluki secara ketenteraan.

    7. Tindakan Anwar menyanyikan lagi “Tanya Sama Pokok” yang diubahsuai liriknya bagi mengaitkan dengan Sabah berulang kali sejak tahun lalu mencetuskan pelbagai persoalan. Ketua Pembangkang itu menyanyikan lagu tersebut dalam setiap ceramahnya sejak Disember lalu, malah dalam lirik menyebut ‘Sabah bakal hilang’.

    Jelas Anwar, apabila Sabah hilang, UMNO selaku parti teras dalam kerajaan BN akan melayang dan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak bakal menjadi Ketua Pembangkang.

    “Tanya sama Najib apa sebab goyang, nanti jawab Najib, Sabah nak hilang,” dendang Anwar berulang kali dalam setiap ceramahnya sejak 2 Disember tahun lalu sambil mengajak penyokong pembangkang menyanyi bersama.

    Dalam ceramah pada 29 Januari lalu, Anwar turut menyanyikan lagu sama dan kali terakhir dikesan pada 14 Februari lalu iaitu dua hari selepas Kampung Tanduo, Lahad Datuk Sabah, diceroboh kumpulan pengganas Sulu.

    8. Aquino sendiri hairan bagaimana Jamalul Kiram III tiba-tiba boleh ada ada wang yang banyak untuk menghantar bala tenteranya menceroboh Sabah sedangkan sebelum ini dia nak buat rawatan (dialisis) penyakit buah pinggangnya pun tak mampu sehingga terpaksa ditanggung oleh sebuah badan amal di negara itu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. muskhil juga..
      Apa pasal itu RCI IC Mahathir tanguh lama-lama?
      KK bukan beratus kilometer dari lahat datu bah?
      Bukan KK selamat?
      Ada suluk juga di KK?






      Padam
  23. Question: Are you homosexual or bisexual? (Adakah anda homoseksual atau biseksual?)

    Anwar Ibrahim answer: "Whether a person (is) a bisexual or homosexual, personally it's a..personal matter.." (Tak kira seseorang itu sama ada biseksual mahupun homoseksual, itu adalah perkara peribadi)

    Penyokong PKR: Ya, kami tetap sokong Anwar Ibrahim walaupun dia homoseksual atau biseksual kerana itu adalah perkara peribadi beliau.

    BalasPadam
    Balasan
    1. So U want suck a dick? go fak yourself madefakka..

      Padam
  24. PNB satu bulan gaji!! oh yeah. eh terlepas keteapi daaaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. 1 Bulan je? Untung banyak takan sebulan je..
      koman le.. paling kurang 3 bulan.. lar..

      Padam
    2. mau gaji free 3 bulan? kau kene beranak dulu beb, ambil cuti bersalin 3 bulan, baru boleh dapat... kah kah kah

      Padam
  25. anwar ibrahim bila nak kena tangkap? dia dah merogol 109 wanita dan 117 lelaki dan membunuh mereka semua.....mohon PDRM segera menangkap anwar ibrahim yang tak hensem tuh.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Go home n fak yourself madefakka. U r drunk.

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...