Iklan Leaderboard

Jumaat, 29 Mac 2013

79 Politik dan lucah berpisah tiada

Polis Diraja Malaysia (PDRM) memaklumkan bekas anggotanya Wan Muhammad Azri Wan Deris yang popular sebagai penulis blog dengan nama samaran Papagomo, telah dibuang kerja daripada pasukan itu sejak September 2012 atas atas satu kesalahan jenayah dan tidak lagi tersenarai sebagai pengundi polis. Baca selanjutnya di Malaysiakini.


Aku no komen sangat pasal sejarah hitam beliau. Masing2 punyai sejarah hitam. Kadangkala peristiwa lalu menjadi pengajaran serta menjadikan diri kita lebih matang.

Tapi yang peliknya kenapa beliau serta segelintir penyokong pro-BN begitu bersungguh2 nak ambil tahu kehidupan seksual orang lain sampai kalau boleh semua rumah, bilik, kereta pemimpin pihak lawan nak pasang CCTV atau spy cam dan bongkarkan kehidupan seksual mereka kepada orang ramai? Dan kalau boleh nak cakap semua pemimpin lawan mesti ada je skandal seks hatta Tok Guru Nik Aziz sekalipun?

Nak adil pasanglah spy cam dekat rumah2 pemimpin BN sekali, kita bongkarkan kehidupan seks semua pemimpin2 di Malaysia tengok sapa yang main dengan laki/bini diorang, kekasih gelap, artis, pelacur, china doll dan lain2, sebab keutamaan kita dalam politik bukan ekonomi, pendidikan, taraf hidup, kesihatan serta lain2, tapi adalah bahan lucah. Dan lepas tu Utusan jangan lupa ambil bahan2 lucah ni dari blog2 untuk dijadikan berita utama.

Kalau kita tahu seseorang pemimpin tu ada skandal atau salah laku seks dan yakin benda tu betul, kenapa tak report sahaja pada Jabatan Agama beserta bukti2 yang ada agar beliau dapat didakwa kat mahkamah macam yang Saiful Bukhari buat? Walaupun akhirnya kalah kes tapi at least beliau buat report dan DS Anwar dibicarakan.

Kenapa nak kena sebarkan video dan gambar2 lucah kat satu dunia, siap ada yang buat tayangan perdana untuk wartawan dan para media. Kalau yakin orang tu memang salah, report dan dakwa sahaja di mahkamah. Orang2 awam tak perlu tengok pun benda2 tu.

Dan kat sini adalah berita paling bodoh. Tulis berita sahaja cukuplah, kenapa nak kena bulat2kan bahagian tu? Politik dan lucah memang tak boleh dipisahkan ke?




tags: blogger papagomo wan muhammad azri wan deris buang kerja pengundi hantu polis pdrm kesalahan jenayah rasuah spr suruhanjaya pilihanraya video cctv spy cam camera seks sex seksual lucah skandal salah laku liwat romen jimak setubuh gay homo anwar ibrahim raja goyang gambar super imposed nurul izzah mb selangor khalid ibrahim azmin ali tok guru nik aziz pas umno pkr dap macai politik dakwa report laporan mahkamah

79 ulasan:

  1. Balasan
    1. akhir zaman kepala pantat bapak ko.......sekarang zaman millenia........

      Padam
    2. PENDEDAHAN RAFIZI: PAPAGOMO, nama sebenar Wan Muhammad Azri Wan Deris masa kerja polis (pengenalan polis RF142863) ambil rasuah dan dibuang serta dipenjara. Sekarang ini jadi pengundi hantu. Masih mengundi pos IPD Ampang dan juga mengundi sebagai orang awam dengan kad pengenalan 830121-03-5019. Dan menggunakan dua alamat berbeza untuk mengundi. Alamat Pertama dalam Parlimen Wangsa Maju yang kini didiami:F-1-9, Villa Danau Apartment, Jalan 5/23E, Taman Danau Kota, 53300 Kuala Lumpur. Alamat Kedua dalam Parlimen Ampang:SD6, Jalan Nilam, Taman Bukit Ampang, Ampang, Selangor.

      Padam
    3. rafizi boleh pulak percaya bulat2.......entah betul entah tidak.......

      Padam
    4. Tak kira data siapa.. Pergi la siasat..
      Siapa betul siapa tidak..

      Padam
  2. Porno dan umno baru berpisah tiada

    BalasPadam
    Balasan
    1. nik aziz dan seks tudung labuh berpisah tiada, bagai aur dan tebing......

      Padam
  3. haha....noob anjing x delete komen aku.........fuck........meh sini teguk gua punya 'susu suci'.......

    BalasPadam
  4. fap.....fap.....fap.....fap.....ahh.....crrttt.....crrtt.......

    kumpul semua....jom ramai2 tegok air mani aku.....

    BalasPadam
  5. i see what u did there..........noob tengah melancap menggunakan minyak gamat.........

    BalasPadam
  6. meh sini, aku tolong lumurkan minyak gamat kat kote u yg kecik tu....

    BalasPadam
  7. Wei noob sejak bila ko jdik pncacai ni.? Adekah minda ko dh disaiko olih ciklynn¿?

    BalasPadam
    Balasan
    1. apa yg ko maksud kan klu dh terang2 bukti mcm bangsat, ak x berpihak pembangkang tp dah terang2 nmpk bodo melampau sgt kerajaan apsl? makin lama makin jahat inalillahhirajiun kaji betul2 klu hang nak jels

      Padam
  8. Prevet siap bulat merah lagi lol..

    gomo ni Bekas Polis katanya data dia untuk mengundi POS juga Undi orang awam lol..

    Isu moral ni tak berapa laku kat malaysia..
    Tak laku nak jatuhkan atau suruh orang letak jawatan..
    Ini bukan luar negara.. Ini Malaysia Boleh.. :)

    Video2 ni hanya sekadar nak kurangkan sokongan penyokong & pengikut..
    Video hitam putih tak laku maka Video berkualiti tinggi HD diperlukan bagi menyakinkan lagi..

    Modus operandi sama.. sebarkan kepada Awam padahal kalau ikut akta sedia ada Seksyen 292 Akta Kanun kesalahan menyebarkan video lucah boleh didakwa dan dipenjara..

    BalasPadam
    Balasan
    1. alah.......nanti kalau anuwar al-juburit jadi pm pun, sama jugak bodohnya.......

      Padam
    2. Anwar jadi PM? lol.. :)
      Mengikut mesin masa saya Anwar tidak akan jadi PM :)

      Padam
    3. anwar al-juburit a.k.a anju akan menjadi pm dan akan meliwat seluruh rakyat malaysia....aku dah tengok guna mesin waktu berteknologi nano.....

      Padam
    4. mungkin itu versi doraemon

      Padam
    5. dlm kes korang ni, apa yg korang maksudkan tu bukan mesin masa tapi pil khayal....

      Padam
    6. tengah high lol

      Padam
  9. gmbar nik aziz tu gmbar yg diwar2 kan gambar skandal ke? (ada gmbar 'buntut' orang? )
    nampak sangat tampal! nak buat gambar kaler monochrome oren konon supaya tak nampak tampal.
    pastu gmbar nurul izzah konon tak pakai tudung tu pn fake! stakat edit2 pakai photoshop, sumer orang leh buat. video tipu pn leh buat, ni ape lg kalo stakan static picture.

    susah la kalo ade orang percaya bende ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. problem? pengikut al-juburit buat macam2 fitnah ko x kecoh........

      Padam
    2. Makcik pakcik masih percaya..
      Gila nak buat orang percaya sampai mungkin rakam video HD lagi lol..

      Orang yang dah biasa tengok mission impossible tak mudah percaya :)

      Lagipun masalah moral ni bukan la masalah yang sabitkan orang ramai.. masalah lebih besar ialah masalah rasuah masalah salahguna duit rakyat tu memang sabitkan hak orang ramai..

      Padam
    3. hak tuih..........al juburit pun makan rasuah la ngok.....klau x, mcam mna dia boleh ada jet peribadi.....ko ingat harga jet tu macam harga gula2 ke????

      Padam
    4. kalau dia rasuah kenapa SPRM tak tangkap?

      Haiya.. Ong Beng Hock kena siasat sampai mati.. Ini Anwar makan Rasuah kasi lepas..

      Padam
    5. sebab dia rasuah sprm la babi...

      Padam
    6. penjilat kaw2 pnye。

      Padam
    7. aku sanggup jilat lubang najis anwar asalkan anwar bagi aku duit........

      Padam
    8. Apasal tak mintak?
      pi la mintak? mana tau dapat duit
      ada orang cakap duit dia berjuta2 dalam bank

      Padam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mohon ahmad komen kt blog papagomo. 45 juta view

      Padam
    2. sori...aku bukan anjing politik macam juNoob......

      Padam
    3. habis ko ni anjing apa?

      Padam
  12. ko pertikaikan kenapa nak sebar video segala.........tapi kenapa ko x pertikaikan sama ada ini betul kerja umno atau tidak......boleh jadi orang yg buat ni adalah penyokong pr yang menyamar jadi orang umno dengan niat untuk membusukkan imej penyokong umno......aku x rasa ada orang yg bodoh sangat buat edit palsu yg terang2an nampak sangat edit.....x logik time dia edit tu xkan dia x perasan kecacatan gambar tu..sekali tengok dah nampak lain......logik ke gambar yg jelas2 cacat macamni nak dijadikan bahan untuk disebarkan????? come on la, permainan pr je ni.....orang bodoh je yg percaya semua ni kerja umno.....aku x bodoh sebab tu aku x percaya ni kerja umno.......yg percaya ni kerja umno mmang bodoh tahap gaban.....bodoh x boleh diajar.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kenape ko dh x komen kt blog politk? Adakh kerna ciklin?

      Padam
    2. lol..

      saya sunguh terhibur

      terima kasih

      Padam
    3. terhibur ke? aku rasa ianya teramatlah membosankan....

      Padam
    4. Seorang agent PR yang cekap.. yang boleh dibiarkan saja oleh polis dan pihak berkuasa.. lol..

      Padam
    5. siapa ciklin pd noob?

      Padam
    6. no komen
      jauhi gossip liar

      Padam
    7. Mungkin kerja agent2 asing.. yang mendapat bantuan penguatkuasa undang-udang polis serta peguam negara.. Kesian UMNO tak berdaya dan tak boleh buat apa.. banyak insiden telah memburukan lagi imej UMNO.. dari Perkosa eh perkasa la.. dari Perkida la.. samseng jalanan la.. dan banyak lagi.. Mereka semua termasuk polis mendapat arahan dari Anwar? Hebat hebat..

      Memang cukup hebat tu Najib masih tak berani nak bubar kerajaan..

      Padam
    8. mereka bukan yg real punya....cuma orang awam menyamar......

      Padam
    9. Hebat orang awam boleh akses rumah menteri dalam negeri
      hebat cukup hebat

      Padam
  13. Salam semua.
    Meriah gak blog ni ada penghibur mcm ahmad ni.
    Tp aku rasa terkilan dia pakai nama ahmad walaupun mgkn nama betul.

    Kalau dia Islam aku doakan bertmbah cerdik la. Berhati2la dosa boleh terjadi walaupun dgn tulisan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. mossad tu jangan memain :)
      memang sengaja dihantar untuk menghuharakan :)

      Padam
    2. mohon berhati2 dengan ahmad anjing. dia adalah ajen mossad, ajen yahudi, ajen amerika, ajen cina, ajen jepun dan ajen sulu.

      Padam
    3. Mungkin juga agen TR..

      Padam
    4. atau mungkin ejen hartanah....

      Padam
  14. wah, babi2 pr masih tidur lagi ya...kenyang makan taik anwar.......

    BalasPadam
  15. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  16. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  17. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  18. aku tengah memikirkan malang apakah yang terjadi kepada ibu dan ayah kepada mangkuk yang bernama AHMAD..kerana dikurniakankan anak yang hilang akal berkata2 xde point..ibarat seperti babi menyondol tanah..kalau x sokong anwar pun debat cara berilmu..dan bfakta...kesian betul emak dia..

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhuhu.....kesian kan mak bapak aku....huhuhu.....anuwar please bagi kitorang duit......anuwar kan sayang rakyat......

      Padam
  19. UMNO babi.....UMNO pukimak tipu melayu.......

    BalasPadam
    Balasan
    1. J0m tengok gadis tudung bogel kt xhamster.com

      Padam
  20. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  21. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  22. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  23. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  24. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  25. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  26. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  27. itulah.. patutnya kena legalizekan pornography kt malaysia ni. perhatian yg diberikan terhadap cerita seks sgt memberangsangkan. rakyat malaysia juga lebih suka menilai kegemaran dan teknik2 seks seseorang sebagai kualiti pemimpin yg baik daripada menilai apakah org itu adil, amanah, jujur dan kualiti2 lazim pemimpin yg layak. inilah bukti rakyat malaysia dahagakan hiburan seks dan mahu seks dijadikan perkara utama dlm membuat keputusan.

    saya tau, bila cerita pasal nak legalizekan pornography pasti puak2 alim akan melompat2 marah. namun, mungkin jugak puak2 inilah yg tercari2 cerita2 porno di media sambil mengutuk kegemaran seks individu tertentu. padahal, mereka sebenarnya seronok bercerita di sebalik keghairahan mengutuk.

    nampak sangat hipokritnya.

    apapun, skandal2 seks di media adalah hasil reaksi rakyat juga. utusan nampak reaksi rakyat terhadap skandal seks memberikan profit. maka x heranlah mereka dedahkan lebih banyak skandal seks yg lebih hangat. cuba kalau rakyat x amik port pasal ni. sy x fikir utusan akan saudagar porno kalau tiada reaksi memberangsangkan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang orang ramai ambik port tu sebab nak cuba jatuhkan orang gunakan seks.. ada umpan china doll (ingat kes kat perak?). Ada skandal gay/les liwat semua dicuba.. hahaha.. tapi kat Malaysia ni Unik dan pelik.. walau orang ambik port pemimpin tak ambik port pun mungkin bagi mereka dah biasa.. :) Kalau kat US negara yang orang kapir yang open tu kalau skandal terbongkar keluar kat paper malu letak jawatan beb.. Kat Malaysia releks je.. :) sampai Orang cakap CSL berani mengaku sebab "performance" dia hebat juga dalam rakaman cctv tu.. :) Kalau tak malu woh teknik tak berkesan lol.. Tu CSL Cina kapir yang pemimpin Islam kantoi skandal macamana pulak?

      Dulu Utusan ada ruangan ghairah apake nama ruangan tu.. Sekarang Metro pula ambil alih. Mungkin BH dan utusan nak ambil semula cerita ghairah sebegini.. hahaha ntah la rosak rosak.. rakyat dah terdidik seks ni.. sampai budak2 sekolah pun ada yang rosak..

      Padam
  28. Tuli sungguh si ahmad. Kecil-kecil tak mahu mampus, bila besar menyusahkan orang.

    BalasPadam
  29. yelah...macam Papagoma kata dia x kisah kalau si pelaku tu orang biasa,orang yang x ada cita2 nak jadi pemimpin.tetapi orang ini ingin menjadi pemimpin nombor satu dalam negara ini....ini adalah sebabnya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak kisah kalau pelaku orang Biasa? Nampak sudah motif dia.. nak jatuhkan orang..

      Tak kira orang biasa ke luar biasa ke dosa zina ka liwat ka apa tu antara dia dengan pasangan dia dengan kaum keluarga dia dan pencipta dia..

      Kalau ada bukti ada saksi apa apasekalipun bawak la ke mahkamah, buktikan dia bersalah ke apa.. nak suruh orang lain tangung dosa menonton video lucah buat apa?

      Kalau betul nak buat apa? nak suruh rakyat rejam dia? kita ni takda undang-undang dah? Kalau tak betul dan fitnah sape nak bertangungjawab

      Padam
  30. assalamualaikum.....hai semua....

    BalasPadam
  31. kalau kita jaga aib org, akhirat nanti aib kita pun terjaga...

    BalasPadam
    Balasan
    1. dan pada masa yg sama jangan pula membuka aib diri sendiri... hai cantik posing? suami ke tu? :)

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...