Iklan Leaderboard

Rabu, 27 Mac 2013

47 Babak ranjang dalam filem Melayu

Zaman sekarang pun perlu ada babak ranjang dan adegan separa mengghairahkan dalam filem Melayu? Tak cukup lagi ke dengan adegan lucah kat filem2 barat serta lambakan klip 3gp melayu?




Ya cinta suci yang berlandaskan ketulusan pernikahan, tapi tak boleh ke digambarkan dalam bentuk lain selain dari babak separa porno?


Berikut adalah trailer filem murahan Mencari Cinta lakonan Nora Danish dan Rusdi Ramli arahan Shirin Hj Khuzaimi yang akan muncul di pawagam pada 25 April 2013.


Ni antara komen2 tak boleh blah kat video trailer tu. Tapi ntah kenapa yang kat bawah sekali tu mengingatkan aku pada beruk panda the hell hew hew...


Memang pada satu ketika dulu aku pernah ada fantasy fetish kat Nora Danish masa awal2 dia popular dengan drama Puteri, tapi aku lebih suka dia yang macam ni dari kat atas tu.


Baca lagi di MyNewsHub dan BeautifulNara.




tags:aksi babak adegan ranjang lucah panas rusdi ramli nora danish timbul kontroversi mencari cinta hanya ikut kata pengarah trailer video romantis atas katil romen peluk bogel jimak setubuh lakon buka baju pakai tudung comel cute fap

47 ulasan:

  1. Balasan
    1. serupa ngan filem naharum ni.....blog murahan......mohon jangan klik.....

      Padam
    2. blog murahan tu yg ko masuk. ahmad oh ahmad

      admin #BANkami

      Padam
    3. Konspirasi terancang UMNO-BN!

      Padam
  2. trus rasa geli giler ngan nora,, benci jadinya!

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Xpyh nk berangan la. noob ada sedia jd teman jimak ko hahahahaw

      Padam
    2. napa delete siyal???? ko sorang je boleh berfantatsy fetish ngan nora danish??? ketahian apakah??

      Padam
  4. tapi serius, rusdi ramli mmang menggelikan......yuckk!! se-gay2 aku pun, memang geli tengok rusdi ramli bogel......uweekkkk......

    BalasPadam
  5. tk tau pn sngt dunia2 tv n artist tempatan skrang ni.. tp mcm dah makin teruk je tv skrang.. 10 tahun dulu nak ade aksi cmtu? jgn harap la, msti kena warning pnya.

    skrang? heh. bnyk2 la istigfar. kite pn kena komen+komplen gak supaya bende ni tak berterusan dan berleluasa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. klau x ditegur, nanti lama2 filem kita jadi cam filem indon......pastu negara kita hari2 kena gempa.......

      Padam
  6. tiba2 rindu plak ngan thehell dan kawan2 lain.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. knp rindu?ni mesti kwn2 1 batch masa sama2 blajar kt tanjung rambutan dulu...

      Padam
    2. Ahmad rindu nak menyondol bontot beruk hell

      hew hew hewhew

      Padam
  7. dan bukan filem 18 SX? so aksi cmtu sama mcm U kt barat? kalo nak samakan dgn barat, takde la nampaknya beza kite ni negara yg agama rasmi islam. risau, risau.

    BalasPadam
  8. babak romantik bukan macam tu ka?

    cerita dulu biasa guna kiasan aje.. bebudak kurang paham.. orang tua mungkin paham kot..

    Pernah tengok masa yusof haslam berganding dengan uji rashid dulu
    pasal bini dia curang dengan orang lain.. dia tak tunjuk adengan rajang cuma tunjuk.. gerudi cali gaji minyak..
    Masa aku tengok dulu (kecik2) tak paham kenapa pulak benda ni ada dalam ceirta macam ni.. tapi dah lama-lama baru paham owh dia guna object2 begitu untuk gambarkan benda lucah lol..

    Sekarang banyak direct.. dan tapisan finas pun longar..
    tapi macam soalan ko la perlu ke nak tunjuk supaya orang faham?
    haha ni bukan filem pendidikan seks.. ma.. :)



    BalasPadam
  9. Rasanya Sebab nak movie confirm laku Diorang selitkan adegan cenggini..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama la jugak macam blogger....nak laku kan blog selitkan entri2 berbaur lucah.......klau xda entri lucah, mmang haram orang nak baca blog dia.....

      Padam
  10. ..."filem murahan Mencari Cinta lakonan Nora Danish dan Rusdi Ramli arahan Shirin Hj Khuzaimi yang akan muncul di pawagam pada 25 April 2013"

    arahan Shirin Hj Khuzaimi.... *facepalm*
    kesian bapak Shirin yang mempunyai title haji itu....

    BalasPadam
    Balasan
    1. lorong Haji Taib? :D

      Padam
    2. Haji bakhil

      Padam
    3. kat kampung aku ada bapak dia haji tapi anak dia bohsia....

      Padam
  11. orang buat filem, kita nak buat filem.
    orang buat novel, kita nak buat novel.
    orang tulis lirik lagu, kita pun nak tulis lirik.
    orang lain buat ada prinsip, ada falsafah, ada ideologi.
    kalau malas kaji surah yusuf, mohon belajar dengan puan ainon macam mana nak buat skrip adegan sumbang dalam movie.

    filem melayu.hmm...itu jerlah standardnya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. orang lain komen, kau pun nak komen.

      mestilah, mana mau kalah? kah kah kah....

      Padam
    2. org laen komen ade isi. ko komen hampeh. eh haprak. hehe

      Padam
    3. kehodohan pemikiran anon2 yg mahu menarik perhatian abam noob untuk memiliki kasih sayang dari abam noob.....lupakan jer lah.....abam noob sayang aku sorang je.....korang semua bleh lompat gaung.....

      Padam
  12. Kehodohan karya di layar perak berpunca daripada kehodohan pembikinnya berfikir.Filem dan drama memainkan peranan penting dalam membentuk masyarakat. Malangnya di Malaysia,ada pengarah seperti ini.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mohon cik lyn blakon dlm filem ustaz mu tunggu aku dtg bsama UAI hew hew

      Padam
    2. tapi cik lynn pandai berlakon dalam video 3gp melayu boleh.....ingat x dulu kita pernah sama2 berlakon dalam video 'semak_samun.3gp'.....

      Padam
    3. Syial la lu. Org mcm lue x layak nk komen cik lyn. Cik lyn baik ati bkn mcm lue prangai mcm taik. p main jauh2..

      Lue hanya sesuai blakon dlm video gaymalay.3gp bersama beruk hell

      Padam
    4. lu baru graduate tadika..........lu x kenal sapa cik lynn.....

      Padam
    5. lagipun lu punya kote layut....mana layak nak cakap ngan aku.....x sedar diri....

      Padam
  13. noob, meh lancapkan kote aku ni.......aku tengah stim ni.....

    BalasPadam
  14. Kemana agak nya thehell & kaum kerabat dia m'hilang..rindu nye...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rndu nk mnyondol bontot?

      Padam
    2. rindu nak merodok mulut thehell ngan batang kote aku yg keras ni.....

      Padam
    3. Fetish dgn beruk plk kau skrang ye. Hew hew hew

      Padam
  15. tengok tu.. ni bukan filem 18sx. haha

    BalasPadam
  16. Typical cerita melayu...selain cerita komedi,seram,...aksi ranjang cikit pun jd la..bg pelakon xkan nak menolak aksi ranjang dgn nora danish...dpt tgk bahu putih pun jdla..

    Cerita yg berat2 susah nak buat kat malaysia sbb org malaysia suka tgk cerita yg ringan2 lepas kerje...papepun pemikiran rakyat M'sia still at 2nd class..belum cukup maju nk jd 1st class tp x terlampau mundur mcm 3rd class...

    BalasPadam
  17. sex sells noob. org kita kutuk je lebih tp mesti berbondong2 dtg tgk. lepas tu kutuk lagi; masing2 tunjuk alim. podah!

    kalau nak protes, boikot. jgn tengok. buat apa kutuk2 tp g tgk gak kt pawagam, astro atau dvd haram/ halal.

    BalasPadam
  18. zed zaidi x pantau ke weh?

    -p-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Zed Zaidi tak jeles ke?
      wakakaka

      Padam
  19. --'' aduhai. dunia akhir zaman.

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...