Iklan Leaderboard

Rabu, 20 Mac 2013

30 Lionel Messi dan Nicki Minaj berduet?

Bagaimanakah rupanya apabila Lionel Messi dan Nicki Minaj menyanyi dalam sebuah video klip?




PROUD TO BE MALAYSIAN! 

MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH! MALAYSIA BOLEH!


Nota Buku Lali: Btw ribuan terima kasih diucapkan untuk rakan2 blogger dan pembaca yang wish dan mendoakan kesihatan ana tempoh hari. Belum lagi sihat sepenuhnya tapi dah beransur2 pulih. Masih tak larat nak tulis panjang2, tapi mungkin boleh update pendek2 dulu buat sementara waktu.




tags: owl city feat ft yuna yunalis zarai shine your way the croods mtv video klip clip official soundtrack direct download mp3 live streaming rapidshare torrent adam young behind the scenes lionel messi nicki minaj look alike pelanduk dua serupa

30 ulasan:

  1. Balasan
    1. Noob terkena virus anon menyebabkan simptom2 demam yg acute hew hew.

      Padam
    2. selamat berkahwin encek taufiking:)

      Padam
    3. Selamat berjimak en taufik

      -Ahmad-

      Padam
    4. sebelum jimak, baca bismilah dulu....klau x, nanti dapat anak bodoh macam noob......

      Padam
  2. Sedin nyer noob sakit, huhuhu nanti sayang hadiahkan t- beg k

    BalasPadam
  3. Moga cepat sembuh sepenuhnya noob. Bnyk2 ingat Allah.

    BalasPadam
  4. Awesome I'm definitely gonna watch The Croods! Good job Yuna and Adam (OwlCity) :D

    BalasPadam
  5. the croods best gila cerita dia..

    BalasPadam
  6. haha.. baru perasan kembaq seiras

    BalasPadam
  7. Admin lain xkan xde entri??

    BalasPadam
  8. entah....kantoi lak.....nampak sangat semua admin tu noob.......puiii

    BalasPadam
    Balasan
    1. yg lain2 tu guest writer yg pemaleh mkn gaji buta

      Padam
    2. kantoi! guna bnyk nick utk nampak ramai

      Padam
    3. jgn kata time noob sakit je diorg hilang,time noob sihat pun diorg ni memanjang je ilang.baik lantik aku jd penulis boleh noob?gaji aku xmtk byk,sebulan dlm rm1.5k je

      Padam
  9. Prø0oö0óTttttttt..

    BalasPadam
  10. noob bodoh....ko x payah sihat la....sakit je terus.....sampai mati....ko x payah la update blog sampah ko ni.....bukan best pon......poyo je lebih.......bajet bagus......orang lain semua salah, semua tak betul, semua bodoh....ko sorang je bagus, ko sorang je betul, ko sorang je pandai.......puihh......perangai cam anak x sah taraf.....atau memang ko ni anak luar nikah.......puiih......ntah la.....

    semoga ko terus sakit dan x sembuh2.....
    yg ikhlas,
    AHMAD

    BalasPadam
    Balasan
    1. emo giler..rilek sudeyy.

      Padam
  11. SALAH UMNO-BN! Semua ni konspirasi, sandiwara!

    BalasPadam
  12. Barisan Nasional (Malay; historically National Front;
    commonly abbreviated as BN) is a major political coalition
    in Malaysia, formed in 1973 as the successor to the
    Alliance (Perikatan). Along with its predecessor, it has
    been Malaysia's federal ruling political force since
    independence. The coalition's headquarters is located in the
    nation's capital, Kuala Lumpur.
    Barisan Nasional was delivered a severe political blow in the
    aftermath of the 2008 general elections when it lost more
    than one-third of parliamentary seats to Pakatan Rakyat, a
    loose alliance of opposition parties. Five state governments,
    Kelantan, Kedah, Penang, Perak (which was later returned
    via court ruling following a constitutional crisis) and
    Selangor, fell to Pakatan Rakyat as well.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Go home and fak yourself madefakka. u r drunk.

      Padam
  13. Facepalm!!!! Klau yuna dgn nikki lg xleh bla

    BalasPadam
  14. Komen korang tak brkualiti..aku rasa admin ramai mati kot..so tinggal noob sorang jew..:P

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...