Iklan Leaderboard

Isnin, 22 Julai 2013

37 Kegilaan patung Minion McD yang kesian

Apa jadah la pasal mainan patung Minion dari filem animasi Despicable Me 2 pun nak berebut2 macam orang hilang akal, beratur dari awal pagi tengah malam macam nak dapatkan tiket final piala FA atau nak dapatkan tiket percuma konsert akhir Akademi Fantasia, bila patung tu habis habis pekerja kena maki hamun. Pathetic gila... kesian pulak aku tengok.

Sumber gambar






Sumber gambar

Bukan nak racist, tapi yang aku perasan kegilaan pada patung minions ni mostly hanya dikalangan orang Cina. Btw kalau korang betul2 seorang toys collector sejati, korang takkan berebut2 sampai pecah pintu kedai semata2 nak dapatkan mainan murahan dekat McD. Janganlah kiasu sangat, elok2 dari orang yang ada tamadun terus hilang ketamadunan dan peradaban manusia. Kat kedai hobi atau Toy "R" Us lagi berlambak mainan Despicable Me tu malah lebih berkualiti.




tags: despicable me 2 minion minions madness banana yellow toys mainan permainan anak alat patung mcdonalds mcd happy meal kegilaan crazy don't know queue up beratur berebut pecah pintu kedai craze tengah malam awal pagi cina hina melayu aunty scold staff pekerja out of stock stok habis kiasu filem movie animation download torrent 

37 ulasan:

  1. org lain berebut,die nk berebut gak noob
    typical malaysian..x?

    BalasPadam
  2. kapoy kapoy kapoy..:-)

    semoga Dr Gru dan pasangannya bahagia

    BalasPadam
  3. macam apa je post ni,noob.

    BalasPadam
    Balasan
    1. macam apa apa?

      Padam
    2. butthurt?

      Padam
    3. KonekHurt ?

      Padam
  4. pasal benda tu pun nak maki2. mende la.. pfftt!

    BalasPadam
  5. suke hati diorang lah nak m¡Nat apepon, yg kò sak¡T Ati apsal nòób? Diaorang ade kaco telo ko ke, kimak tol ko ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. ko bukan pekerja McD mana kau tau..

      Padam
  6. alamak.. minions ni mmg comey.. kalo ade bantal saiz 1:1 mcm best buat peloks hahaa.
    tp takdela plak la nak obsessed sngt smpai clips ni.. erkk. malu akuuuu sbg peminat minions

    BalasPadam
  7. Owh umat Muhammad... Nasib baik ni bulan puasa, tak da nampak org Islam yg taksub sama. Hikmah bulan Ramadhan

    BalasPadam
    Balasan
    1. kegilaan cina pd mainan bodoh ni...kegilaan melayu pulak pd bola terutama org kelantan trw busuk

      Padam
  8. dh hilang ke musim boikot mcd? smpi skrg sy masih lg memboikot.

    BalasPadam
    Balasan
    1. komen paling win...

      LOL

      Padam
  9. waaaa... slmat kat mcd tmpat aku keja tak macam ni dowh..
    tapi ttp terasa la kegilaan dorg kat patung tu.. just tak sampai pecah pintu lagi.. jgn sarcasm sangat.. org melayu pun ade jugak yg mcm ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. bro ko keje mcd ke...mcd mana? simpankan utk aku minion tu nnti aku amik dari ko xpyh nk berebut2

      Padam
  10. org office ak dah oder awal2 beli kat member yg keje mcd, tmph awl2 ikut arge happy meal pastu beli 1-2 haha , ad peminat tp berpada2 lahh

    BalasPadam
  11. x minat minion ni, dah character mata 1, piramid, nama studio pun illuminati, sugguh sengaja "suspicioc" disitu hehehe

    BalasPadam
  12. agaknya benda ni bleh jugak dibuat dildo kot.

    BalasPadam
  13. cinabeng..peragai macam kominis..

    BalasPadam
  14. In b4 ini semua iluminati!!!!!!!!!!!!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lagi 1 ini semua rancangan Yahudi Laknatullah McD Yahudi punya dan kartun tu pun ada unsur2 iluminati yang jelas tentang ciri2 dajjal laknatullah...

      Padam
  15. Bukan nk racist tp dsar melayu pemalas takde otak
    - cina komunis DAP

    BalasPadam
  16. La deman patung minion ke?
    patut la aku nampak orang berbaris awal pagi kat McD ari minggu lepas masa aku balik Hospital.. Pelik juga bulan posa orang berbaris panjang kat McD.. Ini rupe sebabnye..

    BalasPadam
  17. tak de la best sangat cite ni.. lucu pun kat part2 tertentu je

    BalasPadam
  18. adekah kerana minions ni ade fengshui yang boleh buat mereka kaye ke,umur panjang ke,sihat seumur hidup ke,boleh bawak tuah ke..almaklumla dorang kan alert mende2 ceni

    BalasPadam
  19. Mungkin anak-anak diaorang nak sangat Minion tu kot..
    So terpaksa la diaorang beratur dan berebut2..

    biasa la bebudak.. kalau tak dapat tu setiap masa disebut.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kamu x tahukah? cina cina ni collect sebab nak resale for collection dgn harga berkali ganda bukan utk bagi anak-anak. ia samalah mcm org collect mainan transformer ,hot wheel, action figure dll

      Padam
    2. Spekulasi dan gimik semata2 supaya ramai org beli mekdi je ni...

      Padam
  20. Manusia berpusu-pusu menjadi serupa itu minion lo.. otak plastik munya. >.<

    BalasPadam
  21. INI SEMUA AGENDA FREEMASON

    MATA SATU

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...