Iklan Leaderboard

Khamis, 28 November 2013

26 Gadis bawah umur sangap, pedophile gembira

Aku tak tahulah kenapa budak2 perempuan bawah umur sekarang sangap sangat dengan jantan sampai sanggup cari laki nak buat pakwe, fake relay, abang angkat kat group2 "cari pakwe dan awek" di Facebook? Diorang ni tak diajar ke oleh mak bapak dan cikgu2 kat sekolah kepentingan menjaga maruah diri dan keselamatan peribadi di Internet? Tahu tak yang diorang hanya mendedahkan diri kepada lelaki2 tua pedophile yang mempunyai bernafsu serakah seksual terhadap budak2 perempuan bawah umur?


Di Belanda, mereka mengenalpasti lebih 1,000 orang lelaki pedophile dengan memerangkap mereka menggunakan watak "Sweetie", kanak2 maya berumur 10 tahun daripada Filipina. Sementara di Malaysia tak perlu guna watak2 komputer seperti "Sweetie" untuk memerangkap pedophile, tapi budak2 kita tanpa segan silu pula seperti sengaja menawarkan diri kepada pedophile2 ini.


Lepas ni mudah la para pedobear ni nak cari mangsa, ramai sangat budak2 tak habis sekolah umur 16, 15 malah 12 tahun pun ada yang desperate sangat nak cari jantan dan dengan sengajanya carik pasal siap bagi nombor telefon, emel, whatsapp, wechat dan lain2 maklumat peribadi.


Kepada mak bapak, abang2, kakak2, sila perhatikan anak dan adik2 korang yang masih kecik tu bila diorang main Internet lebih2 lagi musim cuti sekolah ni, jangan sampai mereka jadi mangsa kepada lelaki pedofilia yang celaka.

Tapi kalau korang dah sangap sangat dah nak kahwin sangat tu, kahwin je la, yelah perempuan asal dah akil baligh dah boleh kahwin biar umur baru 13 tahun pun. Tapi kalau tak sampai setahun dah kena cerai dengan talak 3, nak buat apa kena redho jelah ye, dulu kita juga yang pilih jalan tu.




tags: gadis budak perempuan remaja kanak bawah umur sangap facebook fb group cari awek pakwe makwe boyfriend girlfriend balak abang kakak angkat fake relay lelaki jantan pedophile pedofilia pedobear pedo gila seks nafsu serakah binatang raba cabul maruah murah harga diri gembira suka untung internet media sosial sweetie dutch netherland perangkap jerat cgi virtual girl usia kahwin tak sampai setahun cerai talak 3 pasangan muda nor fazira saad 13 mohd fahmi alias 20 mahkamah syariah bukan tiada jodoh

26 ulasan:

  1. first! bace buku p blajo lh adik2 oii

    BalasPadam
    Balasan
    1. ai awk, jom fake relay ndak? hikhik


      pui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fakkkkkkkkkkkkkkks sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo wrong in many wayssss!!!

      btw 2nd

      Padam
    2. ingat budak pompuan 12 tahun yg kawin dgn mamat 20 tahun kat kedah tahun lepas... boleh sesiap confirm kan berita ni ? -----> tak sampai setahun...kat metro pun ada...

      Padam
  2. aku macam dah nampak dah macam mana agaknya masa depan malaysia kalau ramai yang berperangai tahi macam ni..

    sedih..

    mohon perlindunganNya kami semua terhindar dari gejala tahi ni..

    BalasPadam
  3. Tak boleh salah kan Mak bapak je?. Budak budak ni salah juga. sepatutnya mereka tahu berdikari dan tahu menjaga diri. Kerana kawan kawan dan alam persekitaran juga. Kata orang dulu. Mungkin hadis nabi . jika nak tahu perangai sasaorang, tengok siapa kawannya kerana pengaruh kawan membentuk keperibadinya. Macam contoh anak dan Isteri Nabi Lut dan Anak nabi Noh menentang kata Bapanya kerana pengaruh sekeliling. Kisah nabi boleh digunakan pengajaraan. Orang Yang beriya iya kutuk mak bapak tu belum lagi jadi mak bapak pada anak yang berumur lebih dari 8 tahun. jika dah jadi baru mereka tahu bagaimana susahnya menjaga anak dan membentuk salasiah anak.

    BalasPadam
  4. ya Allah..malunya nak baca. serius menakutkan zaman skrg. mmg kna control btul2 budak2 gen-z ni!!huwaaa

    BalasPadam
  5. budk2.. sebenarnya diorang ni pun terpengaruh drpd kakak2 ngan abang2 diorang jugak. dlm pemerhatian aku la kan, boleh nk dikatakan semua budk2 sekarang ni nk hot jek, kdg2 tu nk muntah aku bace status sesetengah bdk2 ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. proootttt!!

      Padam
    2. Abah kau gentel bangla tengah malam tu pengaruh siapa?

      Padam
    3. Tu pengaruh kebabian ko...sebb tu dpt ank mcm ko yg bangang..


      (Nuck Juan da Silva Rodrigues)

      Padam
  6. Kah kah kah dah laris cam pisang goreng aku tengok

    BalasPadam
  7. fake relay to menatang ape?
    relay peranti elektronik yang palsu ke?

    BalasPadam
  8. aku tak risau bila anak aku ni masih baby atau toddler..yang paling aku risau bila umur 12 tahun ke atas ni..nauzubillah

    BalasPadam
  9. Aku pernah dgr DMFK cakap kat Sinar fm dulu, budak2 perempuan time form 1 - form 2, ni mmg dah start gatal/miang.

    BalasPadam
  10. anon semua booooooooooooooooooooooodddddddddddddddddddddddoooooooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
  11. serta merta takut nak jadi cikgu,,

    BalasPadam
  12. Kalau benar masa depan negara dapat dilihat dari generasi muda kini,
    maka punahlah negara akan datang.

    BalasPadam
  13. saya tak pernah ada awek walaupun baru habis spm semalam :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku dah bertahun habis spm masih xde awek...sob...sob....

      Padam
  14. lambat laun matang, dan mesti diorang malu dengan status bagai-bagai ni.. haha

    BalasPadam
  15. nasib adik aku da besa. kalo x mmg kena pelangkungggg

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nasi lemak ko bape harge?

      Padam
    2. nasi lemak.. nasi lemak

      Padam
  16. Kalau mak bapak pun asalnya gelong camna nk tunjuk ajar anak.

    BalasPadam
  17. Huhu bayangkan adik perempuan anda terperangkap...serammm

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...