Iklan Leaderboard

Sabtu, 23 November 2013

24 Kulit kebal dari api neraka kerana cinta

Hanya kerana awek dan cinta, kulit pun boleh jadi kebal dari api neraka, sungai neraka pun sanggup direnangi. Aku tahu spesis ini bukan seorang tapi masih semakin membiak dengan pesatnya di tanah airku ini.


Come on meleis, I know you all can do better than this shit.




tags: ilmu kulit kebal dari api neraka sungai facebook fb status komen budak melayu bangang baru nak up cium cemolot kiss pipi cinta love couple shit tahi

24 ulasan:

  1. oh oh saudaraku......moga kau di beri hidayah ke arah yang di berkatiNya

    BalasPadam
  2. remaja skrang.. risau aku makin teruk di zaman teknologi canggih ni. dulu zaman2 remaja takde la teruk sngt cmni kot?? nk buat cmni pn masih takut2 nak tunjuk public. skrang ni malu sumer dah takde. adoiiiiii

    BalasPadam
  3. dah di blur kan pun tk sanggup nak tgk

    BalasPadam
  4. Makin membiak pulak spesis meleis yg mudah mengungkapkan alhamdulillah dan amin dalam menyokong perbuatan nokharom diorang ek, sungguh cam CILAKE perangai penghuni pesbuk dan tuwiter meleis ini. Agaknye camne la perangai makbapak bebudak ni yer?

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Stupid dam2..Wat smething xpkai akal, ckp pn xpkai otak..adoi..sbangsa, seagama..sori bro, sumpah aku malu dgn org mcm kau....ksian kt mak ayah kau..klau aku jd bpak kau agknye dh lame aku tmbuk muke kau batubi2..damn....

    BalasPadam
  7. memang dah cukup kebal pun... <-- gila ah budak2 sekarang, Tuhan pun dicabarnya. kang masuk neraka betul2 baru ko tahu kebal xkebal

    BalasPadam
  8. Kerana cinta,memperbodohkan diri sendiri.

    BalasPadam
  9. jomml.blogspot.com . Khas buat noob tgk smpai pancut!

    BalasPadam
  10. budak2 lag nih...biasa lah tu....

    BalasPadam
  11. Neraka dibuat memainnyer hisyyy... Sekarang cakap boleh la..berani cabul sangat..cuba cakap camtu masa di padang mahsyar nanti tengok..

    BalasPadam
  12. yg ni psychic zero. yg sblm2 ni byk noob yg tulis. boleh nampak style penulisan diorg lain. agaknye noob dh bosan kna troll dgn ahmad

    BalasPadam
  13. kalau dulu firaun mengaku tuhan,syaitan pun sampai tak sangka sampai ke tahap tu firaun mengaku.zaman sekarang pulak dah berlambak budak2 bodoh dan mulut tak bertapis macam kat atas tu.syaitan sendiri pun takut nak masuk neraka,tapi manusia jahil ni rilek je memain dengan azab tuhan.

    BalasPadam
  14. budak baru naik. selalu buat benda bodoh tanpa berfikir akibat dikemudian hari. mereka perlu dididik, diperingatkan dan dibimbing. bukannya dicaci. *just my 2 cent*

    BalasPadam
  15. wahh. dia sanggup kut.. semoga dia diberi hidaha.. aamiiin... amal singgah sini..

    BalasPadam
  16. trend kut... kalau zaman tok nenek kita dulu, lautan api sanggup direnangi. bulan bintang jadi saksi.

    skrg ni memandangkan masyarakat kita mengikut trend islamik, itu pasal keluar statement sungai neraka sanggup direnangi.

    akhirnya, semua itu hanya omong kosong.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ayat jer lebeh tuh nak ambik kesempatan kat awek...yg sebenarnya habis madu sepah dibuang...

      Padam
  17. Ni semua salah fb...masa ada friendster x mcm ni,bdk2 secara berani dedah kejahilan kpd umum....mcm ada sumpahan iblis dlm fb supaya lebih menyesatkn manusia....adakah fb adalah dajjal???? Hmmmmm

    BalasPadam
  18. man..this is shit..

    they are going to be regret someday..

    BalasPadam
  19. Semakin maju tahap pencapaian teknologi, semakin mundur tahap pencapaian intelektual...

    BalasPadam
  20. belum sempat sungai neraka kau renangi , kulit kau telah hangus dimamah bahang neraka sahaja . betapa panasnya neraka . jangan dibuat main , jangan buta hati kerana cinta , jangan bodoh berkata2 , jangan dicabar kuasa yg maha Esa demi cinta dunia, nescaya kau akan berkata dikemudian hari "kenapakan aku mengucapkan sebegitu rupa, sesungguhnya aku manusia yg zalim kepada diri sendiri". na'uzubillah minzalik

    BalasPadam
  21. Admin..bace ni..
    http://www.informasi.my/pelajar-universiti-malaysia-pahang-buat-laporan-polis-dakwa-bekas-teman-lelaki-sebar-gambar-tak-senonoh/#_

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...