Iklan Leaderboard

Selasa, 19 November 2013

14 Pemimpin rakyat yang paling menghiburkan

Seorang pemimpin juga merupakan manusia macam kita. Mereka juga ada perasaan dan emosi gembira, sedih, marah macam manusia lain. Cuma aku rasa sebagai seorang pemimpin rakyat dan ketua kepada masyarakat kita seharusnya lebih matang, wibawa dan cool bila melayan karenah orang lain. Kalau marah pun tak perlu balas kata2 kesat dengan kata2 kesat juga macam budak2 sekolah rendah bergaduh. Sebagai pemimpin tak perlu kita letakkan tahap dan standard kita sama dengan orang2 yang suka mencarut dan cakap benda2 lucah ni, bukan?




Hari tu dah tunjuk perangai tidak berapa matang dekat Dewan Rakyat, kali ni butthurt di Twitter pula. Kalau anda perlukan hiburan, bolehlah follow Twitter beliau di https://twitter.com/MyKinabatangan.




tags: bung moktar mokhtar radin ahli parlimen kinabatangan sabah dewan rakyat koyak kertas usul haram tipu gaduh perang mulut kawal emosi perasaan mencarut lucah kata nista kesat jumpa bini adik jadi pelacur kurang matang wibawa cool butthurt

14 ulasan:

  1. thanks bung..u made my day..bahahaha..

    type maharajalawak BUNG hantar ke 52333

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha...jangan lupa undi taw....

      Padam
    2. aku undi pukal..banyak sikit..ahaks

      Padam
  2. Apa nak heran, dia dapat semua benda yg org lain tak dapat. Kalau dia berak atas kepala rakyat pon, dia tetap jadi menteri jugak. Nasi lemak 2 ringgit pon dah dapat,korang ade?

    BalasPadam
  3. Haha....tunggu masa je si Bung ni kene BOMB...belum kes Rosmah dpt kelulusan parlimen naik private jet ratusan ribu ke negara luar even dia 2 just isteri YB...dah mcm Mentari si isteri Najib ni...kalau nak gi oversea sgt pun naik la AirAsia, baru nmpk keperihatinan rakyat n langkah berjimat cermat time semua brg naik.

    Buatla sidang tergempar parlimen komen si Bung ni...dah melampau2 perangai kebudak2kn dia ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jgn salah fhm..BOMB bukan maksud bunuh dia pki C4..tp kene kick out dlm BN sbb mulut celupar mcm budak baru nak up. Kang tiba2 masuk ISA pulak nak ugut bunuh YB.

      Padam
    2. aik? sendiri komen, sendiri balas.. ni pon lawak jugak.. kah..kah..kah.

      Padam
  4. Kena hack tu huhuhu :)

    BalasPadam
  5. tak ada tindakan tatatertib ke kat org tua ni? ini tahap kurang ajar betul ni. Orang lain maki, tak de pun ckp mcm tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. so datuk ct xde tegur bung taip sopan sikit ke?

      Padam
  6. ni kasi tembak aku sokong

    BalasPadam
  7. mencarut,melucah segala bagai..jadi menteri.

    BalasPadam
  8. Harap bung dapat terbitkan klip 3gp beliau lepas ni....fackap!!

    -PetaiLejen110z

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...