Iklan Leaderboard

Rabu, 6 November 2013

14 Kempen politik yang paling sedih abad ini

Sebelum pilihan raya kecil DUN Sg. Limau hari tu, aku adalah tertengok berita kat TV3, dan adalah tertengok sedutan berita pasal kempen BN bagi PRK Sg. Limau, dan adalah tertengok sebuah adegan yang sangat  menyedihkan yang menyebabkan aku terpaksa muntah. Aku ingat aku sorang perasan, rupa2nya ada jugak orang upload kat Youtube. Bagi yang boikot berita TV3, anda seorang yang bertuah dan bernasib baik kerana dapat menyaksikan semula rakaman kempen ini.



Serious, ini memang sangat lawak.




tags: bekas ahli pas mohd shabri abdul wahab pilihan raya prk sg sungai limau yan kedah emosi menangis peluk menteri jabatan perdana menteri jpm datuk seri jamil khir baharom lawak keluar pas masuk sertai umno barisan nasional berita tv3 buletin utama 

14 ulasan:

  1. Hampir kena cium.

    Dah tu pakcik tu rasa terhutang budi ke kita mana tahu.

    BalasPadam
  2. ahmad jejaka kacak sebelah rumah.6 November 2013 7:32 PTG

    masa aku tengok pun dalam hati aku "please....janganlah...please.....jangan cium.....ahhh....". Bapak geli sial..

    BalasPadam
  3. serius aku sedih sebenarnya tgk pakcik tu... sedih bkn apa... sedih mengenangkan pakcik tu diperbodoh2kan oleh umno barisan nasional... kesian...

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. nuwar berahim LGBT

      Padam
    2. butthurrrrreeetttt

      al-macai

      Padam
  5. ni pak cik umno yg blakon kluaq pas... org kg dia sume tau...

    BalasPadam
    Balasan
    1. pe buktinya..nak tanya orang kampung dia pun aku xkenal..ble bagi link x yang mengatakan pakcik ni memang ahli umno..dalam blog semua dok suruh tanya orang kampung dia..

      Padam
  6. aku tak paham sepatah haram pon

    BalasPadam
  7. Ah sial laaa..klau bukan kempen mmg nk tgok muke pakcik 2 pn die xsggup..damn it..

    BalasPadam
  8. cakap mcm xder gigi.....

    haram sepatah aku x paham...

    mcm baby jer...

    bley bley bley bley.... huarrghhhh

    BalasPadam
  9. kah kah kah lawak gila pakcik ni... siap ada parodi lagi http://www.youtube.com/watch?v=XXNiCqKw6FQ

    BalasPadam
  10. siuan pakcik ni.. huhuhuhu..
    diperguna2kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. apa yang dipergunakan plak?
      oooo kalau sapa kluar kat tv maka dipergunakan...

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...