Iklan Leaderboard

Isnin, 15 Jun 2015

34 Kaum isteri pastikan suami tidak "makan luar"

Kepada kaum isteri sekalian, sentiasa jaga2 dan berhati2 dengan suami anda kerana suami anda mungkin mencari "makan" di luar. Mencari makan ini bukan cari makanan di kedai mamak ya puan2, tapi cari perempuan di luar untuk melepaskan nafsu serakah mereka. Nampak macam kelakar kan, tapi hakikatnya ia memang banyak berlaku. Ada ramai lelaki yang walau dari luaran nampak seperti seorang suami yang setia dan bapa yang baik, tapi di sisi gelapnya merupakan seorang penggila seks yang melanggan perempuan di luar melalui media sosial.

Ya, maklumat ini dikongsikan sendiri oleh seorang isteri yang suami telah terkantoi olehnya kerana melanggan seorang wanita berbangsa Melayu yang tanpa segan silu mengiklankan dirinya di Facebook yang menggelarkan dirinya Zara atau nama sebenarnya Aruni Ashikin Ramli!


Aku takkan siarkan nama mangsa bagi menjaga maruah wanita yang juga merupakan seorang isteri tersebut, namun setelah aku membuat sedikit carian, aku dapati betapa ramainya lelaki Melayu yang otaknya begitu korup dan jijik kerana melanggan malah mempertahankan gadis tersebut di Facebook yang rata2nya ada yang telah berkahwin yang mempunyai keluarga sendiri, isteri dan anak2 pun!

Berikut adalah screenshot FB perempuan murahan tersebut yang menyalahkan kaum isteri apabila suami mereka suka cari "makan" di luar.


Wanita yang sama ini juga pernah menganjurkan parti/pesta buih bogel berbikini atau private party naked foam di OneKL pada bulan Disember tahun lepas, malah masih aktif menganjurkan parti2 sedemikian.



Turut menawarkan kelas urutan dan XXX di Facebook dengan bayaran RM500++.



Malah menjual ubat menguatkan nafsu yang tiada kelulusan KKM.


Lihat pula screenshot2 berikut betapa barahnya penyakit ini dalam masyarakat di mana komen2 dari lelaki yang sudah ada isteri dan keluarga di rumah tapi tanpa rasa bersalah menyokong dan mempertahankan pelacur Melayu tersebut. Langsung tiada maruah dan harga diri sebagai seorang lelaki dan juga suami!






Sudahlah cover profile FB guna gambar Allahyarham Tok Guru Nik Aziz, tapi menggatal kat FB perempuan tu.





Andai isterinya tahu, pasti kecewa.




Aku tak boleh bayangkan betapa hiba dan kecewanya aku jika aku menjadi seorang isteri yang tahu suaminya "makan" di luar. Biarlah suami menyesal dan minta maaf macam mana pun pasti aku tidak akan dapat memaafkan perbuatan durjana tersebut. Malah aku pasti sanggup minta diceraikan daripada duduk sebumbung dengan lelaki durjana yang tiada maruah dan harga diri.

Artikel ini bukanlah untuk mengaibkan sesiapa, malah aku dah tutup semua nama dan rupa mereka, cuma jadikanlah ia sebagai pengajaran kepada para suami agar jangan jadi bodoh sangat, dan juga kesedaran terhadap para isteri agar lebih berhati2 dan berjaga2.

Oleh itu kepada kaum2 isteri yang membaca artikel ini, kongsikan maklumat ini kepada kawan2 anda untuk memberi kesedaran kepada mereka yang hal seperti ini memang wujud! Aku harap para isteri di luar sedar dan sentiasa mengambil tahu akan kegiatan dan aktiviti suami mereka sama ada di dunia nyata mahupun di dunia maya. Dan aku harap para suami yang suka cari makan luar ni, berhentilah. Tak kasihankah anda kepada isteri dan anak2 korang di rumah? Di mana hati perut anda? Di mana agama anda?


Dunia sekarang dah akhir zaman, lelaki ini bukannya boleh percaya sangat walaupun dia itu suamimu. Begitu juga dengan para suami, wanita ini bukannya boleh percaya sangat walaupun dia itu isterimu. Berjaga2lah.




tags: membongkar aruni ashikin ramli arunicase.blogspot.com zara-ashikin.blogspot.com sensual zara extreme house of lust high school pelacur murahan melayu fb facebok identiti biodata asal usul kerja jabatan kehakiman putrajaya miss asheeqin instagram twitter group seks lucah anjur pesta party parti sex buih foam teacher kelas cikgu ubat kuat group maskulin gold urutan zakar tiger show video web cam session naked noty langgan ustaz dato vvip tak bayar ugut kerja ikim

34 ulasan:

  1. Nafsu lelaki kuat sgt

    BalasPadam
  2. xmengejutkan pun.. mati2 ingat isu baru.. benda lama upanye

    BalasPadam
  3. salu kot jupe kat fb. so dissapointing. kesian kat isteri dorang. hmm

    BalasPadam
  4. Facepalm sungguh letak cover TGNA tapi layan betine kat luer.

    BalasPadam
    Balasan
    1. itulah yg dipanggil munafik,berpura-pura. dpn org tunjuk baik & alim, belakang.....

      Padam
  5. melambak benda ni. cuba ko siasat lagi mendalam. mcm2 ko akan jumpa. link semua dah ada dalam tu. cuma kena spend time aje. pastu ko buat edisi bongkar. panggil media sekali

    BalasPadam
  6. Haha...lagi ada FB, free ad mmg senang kpd laki hidung belang nak cari service. Yela...sesetangah isteri skrg x layan mcm dlm FB, 2 hours non stop mcm baru kawin. Tp sy selalu dgr gak byk suami2 complain sesama mereka yg hubungan kelamin x mcm dulu bila usia semakin lanjut..dipendekkan cite isteri sudah biasa menolak ajakkan suami terumata bila masuk 30-40an. Lelaki mmg ikut lumrah mereka nak service hari2 selepas balik kerja. Masa mula2 kawin (atau sebelum) pandai isteri melayan/mengoda suami.

    Tp sy x katakan salah isteri samata2...yelakan isteri dah masuk 30-40 dah se'hot' dulu & pakai apa pun mengoda lagi..lg2 lepas lahirkan anak ramai. Kalau dah status suami, terimala isteri anda seadanya sbb si suami pun bukan hot stuff sgt masa zaman muda. Kalau si suami dengar si isteri pun ada anak ikan kat luar...mana x nya dua2 kena bakar..tp kalau si suami buat pulak, si isteri pulak telan dalam2 kesedihan 2.

    Dlm kehidupan berpasangan...utamakan tangungjawab anda...hak kemudian...tp ramai pentingkan hak, tanggungjawab tunggang langgang. Sbb 2 nak cari laki buat suami bukan muka mcm kPop..tp kena sgt bertanggungjawab even x hensem atau kaya mcmanapun spt cite drama tv.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Byk pulak typo kat perenggan dua...lupa letak perkataan 'tak'

      Padam
    2. Syurga isteri di bwh tapak kaki suami kan ayam? Syurga suami tu lak di celah kankang pelacur sundal. Elok sgt la tu.

      Padam
    3. Statement mcm x cukup iman di dada...so maksud anda syurga bawah tapak kaki suami x exist sbb laki sememangnya x guna?

      Jika suami anda penagih dadah, layan pelacur, maij judi tapi anda still isteri mereka, wajib patuh kepada benda yang wajib n sah di sisi islam termasuk wajib taat. Tp si isteri kan ada hak mintak putuskan hubungan di mahkamah jika anda rasa hubungan anda x membawa kepada kebaikan langsung..so gugur konsep syurga bawah tapak kaki suami..tapi anda still nak jadi isteri si suami yg anda anggap x betul serba serbi..lepas cerai kutuk la kaw2 bekas suami anda. Tp isteri yg baik akan berdoa supaya Allah beri petunjuk kpd suami menjadi lebih baik n berusaha menjaga hati suami. Setiap yg berlaku ada hikmahnya...maybe ada silap dari kita.

      Padam
    4. ayam oh ayam...pls,

      komen2 ko sblum ni lagi bunyi mcm x cukup iman di dada, ko je yg x sedar ayam...pls.

      Padam
    5. selalunya x setuju ngan ayam tapi setuju memang ada jenis perempuan salah sendiri x sedar2 nak melawan je kejenye mana tak nye laki cari lain 2-2 bodo la senang citer.. si isteri dan si suami campak je 2-2 ni kat lombong termasuk anon badigol ni

      Padam
    6. Ayam, anon, pls. Ko de ank pmpuan x? Kalu satu hr nnt la kn, ank pmpuan ko kawin ngn laki x guna. Penagih, kaki pmpuan, main celup2 toron kt luar pstu balik rmh main celup2 toron bini lak. Ank ko dpt penyakit kelamin dari hasil laki dia tu kerap main luar. Ko bleh lg x nk ckp kat ank pmpuan ko yg sakit tu ayat sabarlah, isteri yg baik akn terima kkurangan suami seadanya n berdoa utk suami. Syurga ko di bwh tpk kaki suami ko. Agak2 boleh? Ko nk sembang kemas kt sini boleh la ayam, bajet. Kene kat ko nnt baru tau.

      Oh, jap, boleh la kot, ko kan seekor ayam. Ayam jantan mn kisah apa jd kat ank dia, semua kna goreng jd kfc. Sekian.

      Padam
  7. sedih melihat masyarakat terutamanya melayu islam. suami org dengan isteri org, suami orang dengan pmpuan simpanan, isteri org dengan anak ikan.sudahnya, anak-anak yang menderita dan tak diendahkan :) Pokok pangkalnya, kembalilah ke jalan Allah. Bertaubatlah.

    BalasPadam
  8. nak buat macam mana, bini umur dah 73thn, suami 40, minta kawin lain tak bagi, dah tentunya "Makan Luar"!

    BalasPadam
  9. mantapkah pompuan ni???

    BalasPadam
  10. Balasan
    1. kawin kena tanggung sampai mati bro, makan luar tanggung time nak projek je..hihihi

      Padam
    2. sekurang2nya kawin boleh tanggung pahala, makan luar kompem tanggung dosa

      Padam
    3. Perkahwinan dapat mengelakkan maksiat? Tidak. Tidak bg mereka yg bernafsu kuda, yg berkahwin hanya utk kepentingan seks semata-mata. Tiada ihsan dan belas kasihan utk pasangan yg dikahwini.

      Padam
  11. Stress aku membayangkan laki2 orang ni... aku banyak jumpa kat YM dulu.... masing2 citer ada wife... wife tengah pregnant la... wife tak pandai layan laa... dah takde rasa dengan wife laa... hishhh hotakkawww betul

    BalasPadam
    Balasan
    1. https://www.youtube.com/watch?v=bZjwEdmojZE

      Padam
    2. aku pon laki org.. jom tunsha teman abg makan.

      Padam
  12. Aku baru jer lepas makan luar tadi.. Sedapp..
    Alhamdulillah, kenyang..

    BalasPadam
  13. Super power mcm aku sampai lembik bini..
    Last2 bini lak yg suruh makan luar..
    Yumm2..

    BalasPadam
  14. Melayu ni suka ubat kuat, seks, skim cepat kaya.
    Dari komen2 sini pun dah jelas mentaliti melayu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. abam je x klu nak kenal abam pun minat kartun2 gak mcm spongebob, usup santorian. meh le kenai ngan abam hehe ;)

      Padam
  15. makan luar lagi sedap & nikmat !!

    Lagi Gambar ... Jom Terjah !! >>> CLICK HERE !!<<<

    BalasPadam
  16. urutan zakar tu paling x tahan hahaahaha

    BalasPadam
  17. Kita jaga Allah, Allah jaga kita. Wlupun ustaz tp iman tak mantap, hancur. Sentiasa istighfar utk mndpt hidayah dan kekuatan melawan nafsu semata2

    BalasPadam
  18. in sya ALLAH.. APA APA PUN SUAMI ISTERI BERBINCANG.. perlahan lahan wujud kan kembali bersamaan.. makan luar bukan penyelesaian malah masalah lagi..

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...