Rabu, 15 Mei 2013

34 Baju zirah Iron Man terbaru

Siapa dah tengok Iron Man 3? Aku baru tengok cuti minggu lepas. Sapa2 yang tak tunggu lepas habis kredit memang rugi, sebab ada ditampilkan armor Iron Man berserta senjata yang baru yang akan muncul dalam filem The Avengers 2 nanti.


Iron Man armor Mark I - Mark VIII

Berikut adalah gambar Iron Man baru yang telah leaked yang aku sempat rakam sendiri dari pawagam pakai kemera dan kini hanya ada di Buasir Otak, kat tempat2 lain memang takde aku dah cari dah.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






tags: iron man 3 trailers leak leaked full movie download free muat turun torrent rapidshare direct koleksi gambar baju zirah perisai armor armour suits guide collection mark i ii iii iv v vi vii viii the avengers 2 marvel universe thor 2 the dark world unlock war hammer iron patriot igor red snapper heartbreaker silver centurion peacemaker hammerhead igor gemini jarvis hidden ironing man holding iron new armor after credits scene post bruce banner hulk

34 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kadang2 kesian nengok org yg kurang kasih sayang ni...

      Padam
    2. kau tulis apa mat? tak sempat nak baca lah

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      tapi Prince of Noob x sempat nak baca? uit peliknya..

      Padam
    4. we prince arap cept ,bls ak tunggu keredit last takde pun tunjuk sedutan kejap untuk sambungan ironman 3 ni pun sebb ak tgk tony dah berenti terus jd ironman =.= serius klu troll pun beritau gak

      Padam
    5. Noob ada upah tukang aih rupernye sekarang :D

      Padam
    6. ni after credit scene bagi sapa2 yang terlepas - http://vimeo.com/65210816

      Padam
    7. PON, hang tak terjah blog yuyu zulaikha ke? best blog dia..................

      Padam
    8. Saya tak minat hip hop, saya minat punk rock

      Padam
    9. thx noob for da vid haha2 sebb masa release comicon org tanya psl bruce banner ikut ironman haha2

      Padam
  2. LOL
    Noob, ni dah mcm style BlogSerius je...

    BalasPadam
    Balasan
    1. 2 3 minggu lepas dah banyak sangat tulis entry berat2 pasal politik, so nak relax2 sikit kepala tulis santai2 sikit

      Padam
    2. noob dah tengok iklan tune prepaid pasal iron-man?
      tu baru betul2 iron man malaysia
      ni aq tgk masa kat wayang

      Padam
  3. Apa barang ironman. budak terencat akal je layan ironman. Baik aku layan...keluang man ngan usop sontorian...

    BalasPadam
  4. noob,apasal last sekali iron man buat surgeri kt lampu dada dia?

    BalasPadam
    Balasan
    1. lampu? tu jantung dia kan.. bantuan untuk jantung dia.. :)

      Padam
    2. spoler alret!!!

      pembedahan tu pasal nak buang baki serpihan peluru bepandu yg lampu dada tujuan asal untuk tolak serpihan daripada masuk jantung and mengancam nyawa cuba review iron man 1

      Padam
    3. Yang kat dada dia tu arc reactor yang digunakan untuk menghalang serpihan missile yang tertanam dekat dada dia dari kena jantung dia.

      "The arc reactor also supplies energy to an electromagnet which prevents embedded shrapnel from reaching Stark's heart."

      Last sekali dia amik keputusan untuk keluarkan buang serpihan tu dari dada dia, so arc reactor tu dah takde kegunaan lagi.

      "Later, Tony underwent surgery to have the shrapnel removed from his heart and threw his arc-reactor in the ocean, vowing that no matter what, he is Iron Man."

      Dipetik dari http://marvel-movies.wikia.com/wiki/Iron_Man_%28armor%29

      Padam
    4. ic ic..thanks

      siap ada sumber..keke

      Padam
    5. iron man dgn ultraman, dua2 ada lampu... agak2nya sapa yg tiru sapa? sapa tau?

      Padam
    6. Ade aku kesah

      Padam
    7. maksud nak tiru robot yg diaminat letew

      Padam
  5. ha.. cmni la baru betul buasirotak.. relax santai..
    ni hari2 dok politik.. rasa macam segala jenis buasir ada tau x??

    BalasPadam
  6. Saya dah beristeri dan ada anak satu. Masalahnya, dengan isteri sendiri tak stim, tapi tengok isteri orang yang cun, boleh stim giler. Bertambah pelik, perasaan aku tak bernafsu pulak bila tengok anak dara yang cun. Nafsu aku lebih bernafsu kepada isteri orang. Tolonglah selesaikan masalah saya ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sila potong kote anda.. mudah2an nafsu itu akan hilang selamanya.
      moga membantu

      Padam
    2. anda boleh cuba menindik untuk mengurangkan nafsu kotor anda, dan beli lah minyak wangi attar di masjid seri petaling beli dan gunakan seharian diamalkan sebelum masuk waktu solat 5 waktu insyaAllah pasti akan pulih

      Padam
    3. anda boleh ceraikan isteri anda, dan tunggu dia kahwin lain. lepas tu bila dia dah jadi isteri orang, mesti anda akan stim balik kat bekas isteri anda, tapi masa tu dah terlambat la. so untuk mengelakkan daripada terlambat, sila paksa diri anda untuk stim kepada bini anda sekarang.

      Padam
    4. Kalau anda fikir di lua kotak isteri anda juga adalah isteri orang har har har.. kalau anda orang lar..

      Baik la anda ngorat isteri anda tu sebab dia ialah isteri orang :D

      Padam
    5. Kawin lagi satu... Betina besepah kat luar

      Padam
  7. Aku tak tgk tapi dah main Ironman 3 kat Android tablet aku so semua armor tu jari aku dah pakai lol...

    BalasPadam
  8. takleh tunggu kredit habih sbb penjaga panggung nak halau kuar cepat. cheit.

    BalasPadam
    Balasan
    1. penjaga panggung mana tu?? boikot ajer ...

      Padam
    2. tunggu aje, jerkah je balik balik pasai duit dah byr, tiket bukan murah pun..

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...