Iklan Leaderboard

Ahad, 12 Mei 2013

29 Persamaan lipstik, spender dan bra

Apa persamaan antara lipstik, spender dan bra?


Jawapannya ketiga2nya pun berwarna merah...


Dia minta semua orang kutuk dia, so aku harap korang janganlah kutuk dia, cuma nasihat saja.


Dan rupa2nya beliau adalah seorang pondan. Mohon nasihat juga. Ingat, nasihat saja, jangan kutuk.




tags: hai saya siti nurhaliza selamat membeli belah di jusco sharifah sakinah saya hack telefon anzalna sebab nak populariti yang tinggi hari ini saya pakai lipstik merah spender merah dan bra merah tak sabar nak tunggu orang kutuk suck hey pandang kamera lah bukan pandang diri sendiri fuck fuck adik sharifah shahirah video keek mengaku pondan tunjuk angry bird

29 ulasan:

  1. apa jadah betina ni? artis?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Anwar Ibrahim13 Mei 2013 9:06 PG

      Salah UMNO-BN lah gejala pondan di Malaysia ni berleluasa.. mohon ubah kerajaan pada 16 September ni!

      Padam
    2. ni semua salah anuar.. bad bad utk wanita muda seperti beliau!

      Padam
  2. OH DAMN! angry bird pondan yg kecil !

    BalasPadam
  3. tiba2 aku terbayang tubuh badan beliau dengan hanya berbra merah dan berspender merah.. mak oii seksinya =.=

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gay rupanya anon lahanat ni.

      Ngan shemale pun stim...stim merodok lubang kunyit masing2

      ehewhewhew ahawhawhaw hewhew

      Padam
  4. Siti dulu kerja Jusco ke.

    BalasPadam
    Balasan
    1. and look at where she is now, millionaire and popular with dato' title some more....

      Padam
    2. Nokhorom, kena kerja Jusco gak ah cam ni.

      Padam
    3. siti dulu2 pernah jadi duta jusco.aku masih ada lg jusco card yg ada gambar siti tu

      Padam
  5. video dah basi. baru nak wat post. lembab la ko ni noob.

    BalasPadam
  6. meleis murahan.

    BalasPadam
  7. ape kejadahnye ni....hahaha...

    BalasPadam
  8. Noob buat diversion

    BalasPadam
  9. pompuan ni rasa dia kiut gile buat perangai mcm ni padahal dia tgh menambah saham dia utk masuk neraka......

    BalasPadam
  10. noob dah boring dgn isu pru + racist haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. lama dia tak buat segmen terjah blog :)

      Padam
    2. mesti noob malas nk buat sbb ada org suka tulis komen tahap taik mcm amad.

      Padam
  11. Eww... noob. kenapa ko berimaginasi macam ni?
    Aku tak pernah terfikir.

    BalasPadam
  12. terencat kot minah ni

    BalasPadam
  13. ko da kenapa budak....lastik angry bebird ko kang...eeaauuuwwwwww....

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...