Iklan Leaderboard

Ahad, 15 Disember 2013

17 Aksi bola sepak paling gagal tahun 2013

Aila ni taklah minat bola sangat, tapi kalau member ajak tengok Aila boleh la layan jugak sekali sekala. Tapi video Football Fails of the Year untuk tahun 2013 ni memang kelakar sangat.







tags: worst tackle goalkeeping refereeing penalty most embarassing dive throw-in attempt on goal corner miss footballs fails the year 2013 video aksi bola sepak paling gagal tahun ini 2013

17 ulasan:

  1. yang paling fail sebenarnya adalah team arsengal yg kena titik 6-3 dgn man city kah kah kah

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan titik...pembetulan,kene rogol.......dan spurs kene rogol dgn Liv.....

      Padam
  2. Balasan
    1. lu xpayah kerek sgt...aila gua punya...lu pergi terjun lombong.....

      Padam
  3. arsengal bodo xpandai main bola....mohon ozil jadi pembantu rumah gua.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. at least arsenal masih king, xmcm man u ayam...

      Padam
    2. mohon manchester unit8d jadi juara

      Padam
  4. ouchy, hahah rasa kesian pulak tengok... ("^__^)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin
      menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan.
      Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar
      orang lain, maka komen akan dipadam
      untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

      Padam
  5. setakat kutip video dari youtube aku pun boleh jadi writer kat blog ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. x tulis ape2x & berdiam diri jer pun boley jadi writer kat blog ni, so?

      Padam
    2. habis tu ko ingat blog2 mcm blogserius dgn akustress tu semua write sendiri ke content diorg? semua copy paste dari tempat lain jugak

      Padam
    3. at least blog ni laku...mohon pamer blog anda..tgk power x blog ko

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...