Iklan Leaderboard

Isnin, 30 Disember 2013

30 Insan2 paling comel kini bergabung meletup

Serius dah lama aku tak post benda2 buasir macam ni. Maaflah ye kalau buat hari Isnin korang berak tak lawas. Awek Legoland Syasya Solera macam comel, Kak Ton memang comel, tapi Bobo punya lentik gila dahsyaaaat.


Sumber Fanpage VYREC dan Youtube.

Mula2 seorang, lepas tu berdua, kali ni bertiga, adam stacy bergabung meletop. Bagus, negara kita memang kekurangan spesis2 yang macam ni. Membiaklah lagi dengan banyaknya, buatkan kami semua bangga dengan bakat korang. Kita memang tak perlu orang2 yang berbakat luar biasa macam yang kat America's Got Talent tu, lagipun takde sapa peduli dan hargai kat negara kita ni. Bakat2 yang macam korang ini lah yang lagi bermakna dan layak diberi anugerah.

Ni sorang lagi yang dah boleh masuk senarai. Tahun depan jangan lupa bagi dia anugerah.





tags: awek legoland macam comel cantik amy syasya solero bobo bubu lentik sayang parodi kak ton iklan white pearl eternal beauty kejelitaan abadi memang comel ika nabila nabella video pakai guna botox keek jadah haram apa

30 ulasan:

  1. ak lagi comel la!!! bangsat!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semua konspirasi UMNO-BN!

      Padam
    2. Adohai takda tredmark lain ka :)

      Padam
    3. PKR punya trademark memang Konspirasi UMNO-BN la..

      Padam
  2. adoyayy.. Kak Ton tu mak member aku.. sedih plak tgk dia kene kutuk bagai.. apa mau bikin.. hmmmm

    BalasPadam
    Balasan
    1. bapak najib tu bapak kepada bapak member aku...

      Padam
  3. *Ultimate Facepalm*

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  5. haha...biar le dorang....sekurang2nya dorang comel la jgk...xde la menyampah aq tgk..ank2 kak ton pn comel,,,,mcm kak ton

    BalasPadam
    Balasan
    1. kepala bana kau tua bangka cam tu comel..puiihhhh

      Padam
  6. what the hell?

    BalasPadam
  7. Sasha dlm youtube lg comel dr sekarang, maybe sbb dah besar panjang selepas beberapa bulan/tahun dr previous video, muka xde mcm comel2 dulu

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku pun perasan mcam tu..

      Padam
    2. kenapa gambar muka kau mcm pukimak sgt ahmad

      Padam
    3. dak mad tgh berak..

      Padam
  8. inilah bakal pertahanan negara yang terakhir..kalau tentera kita tewas dalam peperangan,, mereka2 ini akan dikeluarkan sebagai benteng terakhir..harap2 musuh akan muntah darah ..dan cirit birit serta mengalami kemurungan berpanjangan melihat aksi mereka..

    BalasPadam
  9. aku pelik macam mana dulu ada orang yang suka tengok parodi sayang bobo. apekemende la melayu ni, benda tak lawak dan menyampahkan pun boleh suka..

    BalasPadam
  10. satu lagi iklan pembaziran intelek manusia.

    sesuai utk membuasirkan otak.

    BalasPadam
  11. XD diorang dah ta ada kerja nak buat agaknyaa

    BalasPadam
  12. dahulunya saya seorang yang sangat periang. tetapi selepas saya melihat video ini saya sering murung...

    dah aku xnak pakai dh lawak ni... aku direct to the point je... MCM SAMPAH!

    BalasPadam
    Balasan
    1. dahulunya saya seorang yang sangat periang. tetapi selepas saya melihat video ini saya sering murung...

      HAHAHAHA.. terbaek!

      Padam
  13. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  14. Balasan
    1. u wanna dick, dickhead?

      Padam
  15. geli aku tgk bobo tu, dah macam ada oppai dah. bodo bobo

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...