Iklan Leaderboard

Jumaat, 15 Mei 2015

9 Konfrontasi Facebook dengan kaum gay Melayu PLU

Semalam aku berkonfrontasi secara maya melalui Facebook dalam sebuah group komuniti gay dan homoseksyal yang mempunyai ramai ahli gay bani Melayu iaitu PLU KL yang aku dapat tahu daripada page KHK dan juga rakan2 maya lain. Akronim PLU membawa maksud People Like Us yang merupakan istilah yang popular di Singapura dan kini Malaysia untuk kumpulan atau golongan lelaki gay. Aku lihat begitu ramainya lelaki gay dan homoseksual bani Melayu tanpa sebarang rasa malu dan segan menayangkan kemaluan untuk mencari pasangan untuk meliwat dan diliwat dalam group tersebut.

Gambar hiasan berita Harian Metro.

Masalah kebanyakan orang gay ni korang nasihat la macam mana pun diorang tetap akan banyak alasan dan bermati2an mempertahankan naluri gay mereka itu walaupun kebanyakannya memang tahu yang mengadakan hubungan sejenis ni memang dilaknat dan haram di sisi agama Islam. Dalam kepala otak cuma nak cari pasangan seks liwat top bottom flexi sahaja. Bila kau nasihat secara baik, mereka akan cakap macamlah kau baik dan sempurna sangat. Kau tegur secara kasar, mereka akan cakap tegurlah secara berlembut baru kami terima.

Berikut adalah screenshot pertelingkahan Fesbuk antara aku dengan geng2 PLU melayu ni:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Setelah aku teliti profile2 gay2 ini, aku mendapati ada banyak persamaan. Kebanyakannya muka jambu, badan kurus, gaya sikat rambut macam artis K-Poop, banyak gambar selfie sorang2 dalam bilik sambil berdiri, duduk, baring atas katil, ada yang tak pakai baju, pakai seluar pendek atau boxer sahaja, pastu senarai friend pun kebanyakannya gambar lelaki tak pakai baju, tak ramai friendlist perempuan, Like page2 berkaitan lelaki maskulin yang berbadan sado. Kalau adik beradik, anak lelaki, kawan2 korang profile FB dia ada ciri2 macam aku sebutkan tu, cuba selidik dan kalau dia memang gay, mohon bagi tazkirah.

Btw sekarang ni group PLU KL tu sekarang diorang dah tutup atau kena mungkin kena report. Apa2 pun, kita doakan yang baik2 sahaja, dan aku harap diorang sedar dan kembali semula ke fitrah yang sebenar.

Baca lagi:



tags: konfrontasi facebook group plu kl bani gay melayu people like us gay homoseksual homosexual lgbt homo lesbian liwat sodomy top bottom flexi atas bawah lubang jubur kunyit

9 ulasan:

  1. bagus la encik noob ko dah selesaikan tanggungjawab pada orang yang x sampai tapi masih engkar klu diaorang dengar syukur alhamdulillah klu x nak gak moga2 suatu hari berubah balik...:( ak xde keberanian nak berdebat ngan golongan syok sendiri... ni huhu ak rasa iman ak lagi lemah dari ko encik noob ... terima kasih laksanakan salah satu tanggungjawab yang semua setiap individu islam :)

    BalasPadam
  2. Wah Noob

    Aku baru perasan ada jugak page fb golongan nafsu bangang sonsang ni ye
    kena cegah ni klu tak nak bala seperti yang menimpa kaum Nabi Luth dtng kat Negara ni

    Padahal Allah dah cipta fitrah manusia suka pada lain jenis (Lelaki - Perempuan) dan vice versa
    bukannya sejenis, malah yang lagi teruk ngan binatang pun leh layan

    pasal artikel kau yang sebelum ni molest dan phedopiles tu sakit gat prsn aku ni
    bengong aku x tau mcmn argghhh Allah Hu robbi

    memang iman aku x kuat
    tapi aku rasa golongan ni memang kene diselamatkan akidah mereka sebelum menyesal x sudah


    Juga

    tolong bagi kesedaran kat golongan ni noob

    https://m.facebook.com/profile.php?id=224432487569704

    Golongan syiah ni bahaya ibarat gunting dalam lipatan


    Cool Guy

    BalasPadam
  3. Semoga Allah beri hidayah diorang ni.

    Xpaham aku camne leh ade nafsu sama laki.

    BalasPadam
  4. Tak kene Aids ke diorang ni?

    BalasPadam
  5. It is understandable why these people are like this. Even your religious teachers are also perverts. No wonder why shit happens only to Malay Muslims. Such a tragedy...

    Tanpa Nama 12:37

    BalasPadam
  6. Slm. Noob... Betul gak PLU tu ckp bila psl depa kita jerit kuat2 tp bila psl yg terang2 kat depan mata kira biar je... Berani keybod je. Bila jalan nmpk org lelaki pompuan bukak aurat... Biarkan. Bila kena saman.. Mintak kautim... Semua org dah biasa jd biarkan le. Lepas ni mesti cakap, ni selemah2 iman tak mampu nak tegur. Mslhnya selama2nya camtu. Ini pon mengundang bala.

    'cakap org paku serpih... Ckp org dia lebih'

    BalasPadam
  7. Org2 camni x yah tegur..ketuk terus smpai pengsan. Buat semak je hahaha

    - fidas-

    BalasPadam
  8. alah semua ni ikut nafsu semta2 boleh je kalu nak berubah degn amal ibdah. ini lah jadinya kalu iman mula lemah dan x cuba untuk kuatkan. :)

    BalasPadam
  9. Kalau sy..sy akan nasihat 2 benda:

    Kalau mereka ni gay..sembahyang x? Kalau x smbhyg..mmg hidup berpaksikan nafsu je

    Masalah org gay ni..jika buat secara terang2an n xnak insaf. ..nanti Allah turun bala kat satu negara/masyarakat x kira org 2 gay atau x...x pasal2 diaorg gay, nanti satu malaysia dpt bencana alam...x pasal2 kita x bersalah yg kena sekali

    Tp org mcm mereka ni..mcm noob selalu ckp, bila xde idea nak attack, mula la attack personal n pusing2 fakta.

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...