Iklan Leaderboard

Selasa, 6 Mac 2012

7 Hoi tengah On Air laa

Sebuah klip dari siaran berita di Malaysia masuk Ellen Show... wow bangga sioot... Malaysia Boleh!




Tgk video kat bawah ni...


Aku admin, mmg lawak gila sial... sempat pembaca berita tu bisik "Harris, on-air"... tapi Ellen tak tau pun berita tu dari Malaysia... ntah sape yg pass benda ni kat dia... org Malaysia sendiri pun ntah tgk ke tak berita tu. Tapi yg lebih lawak adalah komen kat youtube video tu sendiri... Rasa2 90% org yg komen tu adalah org Malaysia, dan takde org komen pun pasal cerita utamanya. Semua komen pasal klip berita Malaysia tu. Yang lagi best, klip yg keluar kat rancangan Ellen Show tu adalah benda yg memalukan tapi itu pun kita boleh bangga jugak... mmg tipikal meleis...


Okay I get it... korang orang Malaysia... so what??? Takkan setiap komen kena letak "I'm from Malaysia", "Aku orang Malaysia", "Malaysia Boleh" dan yg sewaktu dengannya? Cmon seriously guys... its very annoying... sama je kalau org meleis komen video international Yuna atau Zee Avi, mesti ada komen yg sama "I'm from Malaysia", "Aku orang Malaysia", "Malaysia Boleh" blah blah blah...


tags: ellen show local focal live news camera bloopers klip berita malaysia on air kantoi lawak jakun malu ngok

7 ulasan:

  1. xtau apa yg org m'sia leh bangga ngn klip cam tu...hahahahaaa

    BalasPadam
  2. i'm from marehsiaaa too.....

    BalasPadam
  3. LoL! at the video...

    Double LOL!! at the youtube comments made by our very own typical meleis...

    malay language is not that unknown, i think ellen knew or at least she had been informed earlier about the origin of that clip, but for some political reason or to avoid certain uninvited racial criticism, she played safe and just said she doesn't know...unless it is something to be PROUD OF, she would definitely mention where it came from ^^

    BalasPadam
  4. nak kabo ni, melayu sekarang, asal disebut skit malaysia, org melayu dlm bentuk apa-apa sahaj video, and lagu..mesti gelopar..tambahan ellen tu kan LESBIAN, camne leh diorang bangga?

    BalasPadam
  5. aku suka ellen show .. tapi video ni,aku tak nampak apa2 untuk dibanggakan .. hihuee~

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...