Iklan Leaderboard

Selasa, 20 Mac 2012

10 South Park


Kalau korang nak tahu realiti, politik, agama dan porno diadunkan menjadi satu mash up yang sangat LOL dan panas, Sila kan google South Park. Baru korang tahu rasanya apabila semua benda di Bullshit oleh Matt Stone dan Trey Parker menjadi satu Cult. Cuma aku tak setuju bab Islamphobia jer lah...Yang lain..keep up Bashing South Park!!

Dah mencpai season 16 di Amerika nun....

10 ulasan:

  1. Shut your fucking face, uncle fucker

    BalasPadam
    Balasan
    1. classic! http://www.youtube.com/watch?v=z9zNeSaWoZ0

      Padam
  2. oh rasa seronok kalau semua hal dibullshitkan tapi kalau ada kena mengena dgn agama sendiri tak suka pula...heran betul

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang lah...Kalu kau rasa agama kau rela dibullshitkan..jangan butthurt lah...aku rasa tak boleh

      Padam
  3. aku tak kisah apa isu yang diraisekan dalam ni...

    kekadang isu2 sensitif yang kita tak berani nak cakap,bila kartun gini membuatkan dia sebagai bersahaja dan sempoi,tu la kita sebenrnya akan menjadi lebih telus dan direct with one another.with respect,of course.

    think about it.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kita faham kebebasan media kat Amerika..dia memang raise kan semua isu yang dia rasa benda itu ada sense of humour..kena terimalah sebab kadang-kdang lawak dia agak melampau dan takde sensitiviti. Kita Melayu, banyak berkias, tapi kalau rasa tak boleh terima..Its Ok..

      Semua ada pendapat masing-masing.

      Padam
  4. it's a cartoon?
    i'll look forward to mr. google. =]

    BalasPadam
  5. i really enjoy when matt & trey bashing religions.i mean all religion.

    BalasPadam
  6. biaso tgk upin & ipin jer...

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...