Iklan Leaderboard

Isnin, 19 Mac 2012

10 Relevan kah?

Aku tau ramai peminat RL, ML dan apa-apa yang dikonsider lawak dalam rancangan realiti Astro.

Bagus sebab Malaysia memerlukan aktor yang berkualiti.

Tapi....banyak yang kaku atau tak best langsung bagi aku.

Itu pandangan aku sajalah. Kalau korang tak setuju..AKU PEDULI APA...


Link

10 ulasan:

  1. sape antaranya yg kaku dan x best tu cecite cecite

    BalasPadam
    Balasan
    1. Entah aku tak tengok....

      Padam
    2. ntah, aku pon.. org yg x hepi dgn idup je tgok..

      Padam
  2. umah xde astro so tgk kt YT je..bese2 je

    BalasPadam
  3. yg musim baru nie tak tengok sangat hihihi....

    BalasPadam
  4. hahaha..same lah.rumah tak ada astro..tgk tb3 je..apa pun tak ada selain drama..hahaha

    P/S :- aku follow sini bro :)

    BalasPadam
  5. Tak pernah tengok RL mahupun ML. Dan mana-mana rancangan Astro. sekian hehe

    BalasPadam
  6. setuju... yg baru ni, tak best... even yg juara pun, gayanya tak ori... ade bayang2 sepah lawaknye... tak best!

    BalasPadam
  7. bukan aku tak nak sokong local acts, tapi masalahnya, lawak-lawak dorang ni lawak paksa...dari raja lawak season1 sampai la skrng.menyampah ade lah.

    i mean,even bukan kat sini pun,kat movie2,kalau nak guna elemen komedi, tak habis2:
    pondan-character
    suara-macam-katak-character
    bangang nak mampus-character

    pusing2 kat sini jerrr...i mean,kemonnn laa...xberkembang langsung!pui!

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...