Iklan Leaderboard

Isnin, 5 Mac 2012

5 Game Tetris gila

Waktu kecik dulu selalu main game Tetris? Dulu korang tere dan rasa mudah sangat main game Tetris ni sampai level 10? Haa cuba main game Tetris ni tgk terrer ka tak... download free je kat link ni http://stabyourself.net/nottetris2/. Mmg mindfuck la game ni.


Control guna arrow Atas Bawah Kiri Kanan, nak rotate blok pakai key Z dan X.


tags: not tetris game download stabyourself.net classic klasik nostalgia block stack level line rotate mindfuck

5 ulasan:

  1. huh game ni. haha. best memang best. tapi menguji minda, bfikir cepat nak letak mana benda2 tu semua

    BalasPadam
  2. try dLu game ni, msti sakit ati

    BalasPadam
  3. Dulu akak main game ni kat Block Game. Yang macam henfon tu, tapi besar skit.

    BalasPadam
  4. game ini laksana syaitonirrojim~ ingin ku panggang prince of noob kerana memperkenalkan game ini~ ARRRGHHHHHHH!!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. kuah kuah kuah mesti ko dah kena buasir otak

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...