Iklan Leaderboard

Ahad, 4 Mac 2012

0 Punca kebangangan

Kajian menunjukkan mesyuarat membuatkan tahap IQ seseorang itu menurun. Patutla kalau sebelum kerja aku rasa mcm pandai je, IQ pun 200 tahap Albert Einstein, bila sejak 2 menjak bila dah bekerja ni semakin tolol, IQ pun dah menurun samapi 20 tahap ayam je... rupe2nya sbb bos selalu sangat buat meeting. So kepada para bos, jangan la selalu buat meeting lagi, kalau bos dah takder kerja sangat nak buat atau ada apa2 just call atau jumpa je face 2 face kat mana2, karang dengan saya dengan bos2 sekali jadik bangang.


Tak percaya? Baca kat sini.


tags: attending meetings lowers IQ research hadir mesyuarat rendah menurun kajian saintis bos tiada kerja cara lain bekerja alternatif

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...