Iklan Leaderboard

Jumaat, 16 Mac 2012

1 Pakai sarung tangan tak best

"Pakai sarung tangan pegang isteri nanti tak terasa."



Agak2 apa yg tak terasa tu ya encik menteri. Pakai kondom pun bleh terasa jugak apa... Tapi apa masalahnya bergurau double meaning mcm tu, kumpulan Sepah dalam Raja Lawak dulu berapa byk kali buat lawak double meaning takde kena gam pun. Dia pun lelaki jugak mcm org lain, melayu jugak mcm org melayu lain. Oooo mungkin sbb dia menteri Barisan Nasional.

Apa tu melayu menurut Google Images? Baca kat sini laah.

Yaay sarung tangaaann...

Sumber berita kat sini.


tags: kenyataan berbaur seks menteri kejutkan aktivis menteri pertahanan datuk seri ahmad zahid hamidi twitter wanita suara perubahan ivy josiah seksis

1 ulasan:

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...