Iklan Leaderboard

Isnin, 5 Mac 2012

27 jaRi ke buret muLut ke kotey.. kataNya..

penafian "pandai" yang bodoh..




nasib bek la FB dia disable Add Friend. klo x.. 
aku try nk add hanya utk jd kawan dia, biar aku jd jari n' dia jd mulut..



p/s: xpe la awak. saya ada [ Google+ ], add utk mendekatiku..


27 ulasan:

  1. kah kah kah..masuk air la pmpuan ni...

    BalasPadam
  2. alamak dah la orang kelantan buat malu je sial la betina sundal ni... http://www.blogger.com/profile/14099425228751831999

    BalasPadam
    Balasan
    1. orang kelantan ke huhuhu...buat malu jer...kalau nik aziz baca...

      Padam
    2. huhu..berlambak perempuan dr asal minah ni yg mcm ni,bangga semacam je?
      xbuat maksiat ape ke bodoh nyer perempuan ni cmpur lelaki permepuan,mabuk serupa syaitan tu bukan maksiat ke?
      muka dh xberapa nk lawa ni perangai pun buruk juga,kesian aku tengok muka innocent dia...hahha

      Padam
    3. owh.orang kelantan ek dia ne?

      Padam
  3. "pandai" nya perempuan ni -..-

    BalasPadam
  4. tubik masuqq, ah..ah.. masuQ lg..
    hopefully dia ni udah sdar apa yg dilakukan..

    BalasPadam
  5. mcam mana la dia tahan ngan kejian org..patutnya sedar la wei..hish!!

    BalasPadam
  6. tembikar labu laki kat belakang tu mcm muka ko je wahahahaha

    BalasPadam
  7. tak buat maksiat katenye..mabuk saje..nais..

    BalasPadam
  8. btol Prince of Noob, aku pon tkejut bla dpt tau gamba ni. eh, xkan aku kot. bla masa aku bmaksiat sdemikian rupa. nak baya topup telepon pon aku susah, apa lg klo nk sewa hotel bli arak.

    so, sah bukan teMbikar Labu ah. =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. itu bukan maksiat itu cuma mabuk je..hahha xble blah statement budak xcukup akal ni..pe kejadah oghe tino ni

      Padam
  9. mmg tak tahu nak jadi apa dah! kecian

    BalasPadam
  10. mude lh dh barai dh.. apa la nk jadi masa depan ko..

    BalasPadam
  11. "kita org mabuk jer dn x melakukan maksiat" bodoh punya statement...
    bila ang dah mabuk mana ang nak tau ang buat maksiat ke tak. bangang punya pompuan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kecian2.. mabuk tu pun, salah satu dr cabang maksiat jugak.. naif betul, dia igt maksiat tu berkaitan psl pergaulan bebas n seks aje ke.. adoila.. pempuan ni memang patut dikesiankan.. dah la x berapa cerdik, jadi pulak cmni..

      Padam
  12. ermm hello..:P baca je ni sy ada 1 soalan...jabatan agama islam x tangkap ke orang2 macam ni?? Nak bukti dah ada gambar, nak pengakuan, dah buat pengakuan?? Er...tnye je :) because i wanna know.

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya pun xpasti, mungkin jabatan agama tak tahu pasal org2 ni. tapi biasanya kes2 mcm ni kalau ada org buat laporan baru diorg nak bertindak. mungkin salah satu sbb juga kerana di malaysia undang2 sivil lebih tinggi daripada undang2 syariah, so penguatkuasaan undang2 syariah tidak begitu tegas.

      Padam
    2. untuk makluman kesalahan syariah BUKAN kesalahan jenayah.

      Padam
  13. kesian mak dia mengandung n melahirkan ank sangap n bengap mcm dia ni..x sedar ke komen dia tu mencerminkan kejahilan dia yg sangat obvious???

    BalasPadam
  14. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point.
    You definitely know what youre talking about, why waste your intelligence on just
    posting videos to your site when you could be
    giving us something informative to read?
    Feel free to visit my blog post ; grumpy cat

    BalasPadam
  15. 7 orang yg like tuh jantan yg dah masukkan jari dalam pantat minah ney....puihhhh

    BalasPadam
    Balasan
    1. 5 orang yg like tu ada ats katil....

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...