Iklan Leaderboard

Selasa, 9 September 2014

23 Promosi ubat dan alat seks di TV yang janggal

Tersebar kat Whatsapp dan FB satu video pasal sebuah rancangan TV di Malaysia yang memaparkan wawancara seorang perempuan yang mempromosikan ubat seksual Sensaoil seperti krim dan pam zakar untuk membesar, memanjang dan tahan lama. Gila awkward masa perempuan tu suruh pengacara yang juga perempuan masukkan jari dalam pam tu serta membincangkan saiz ideal kemaluan lelaki Asia.



Tapi yang sebenarnya video ni bukannya video baru, tapi video rancangan Wanita Hari Ini pada tahun 2010 yang ketika itu menjemput pihak Sensaoil untuk promosikan produk mereka. Berikut adalah video penuh segmen Sensaoil dalam rancangan Wanita Hari Ini TV3.



Bagi aku takde masalah pun diorang nak promosikan benda tu kat TV, lagipun alat dan ubatan seks ni harus untuk suami isteri, so kalau untuk mengeratkan hubungan kasih sayang dalam rumahtangga apa salahnya? Cuma mungkin menggunakan seorang wanita untuk mempromosi dan membicarakan hal2 mengenai zakar lelaki agak janggal, tapi nak buat macam mana, dah Pengarah Urusannya seorang wanita.

Dan bagi aku juga promosi produk seperti ini di TV ni sepatutnya ditayangkan dalam rancangan lewat malam sahaja ketika anak2 sudah tidur, bukan rancangan yang bersiaran pada siang hari, kerana ia membincangkan hal2 orang dewasa dan rumahtangga. Serius, tak ke naya bila anak tertengok rancangan tu dan tanya kat mak bapak, mak kenapa nak kena pam untuk besar dan panjangkan zakar?




tags: promosi iklan cara tips ubat alat seks seksual krim pam vakum besarkan zakar konek kote punai bebird batang pelir penis cock dick ring vacuum pump dildo fleshlight vibrator kemaluan sensaoil tingkat tenaga batin video rancangan televisyen tv wanita hari ini

23 ulasan:

  1. Balasan
    1. Itulah TV3 perkakas UMNO...

      Sokong Azizah jadi MB Selangor dan PM Malaysia ke-7!

      Padam
    2. Oh Rozana

      sekali ini kutemui
      bisjut & royi yang mengalir
      basahi rumput-dedaunan
      diserap akar dan kehidupan
      sebelum menuang
      dalam gelas-cangkir milik jejaka bangla
      ada seketul bisjut & royi
      dipermainkan jejaka bangla
      lalu kita mulai
      mencari RM10K
      menerusi ranting-ranting sungai

      Nak bisjut?

      Padam
  2. besar, panjang isteri pn puas

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh Rozana

      sekali ini kutemui
      bisjut & royi yang mengalir
      basahi rumput-dedaunan
      diserap akar dan kehidupan
      sebelum menuang
      dalam gelas-cangkir milik jejaka bangla
      ada seketul bisjut & royi
      dipermainkan jejaka bangla
      lalu kita mulai
      mencari RM10K
      menerusi ranting-ranting sungai

      Nak bisjut?

      Padam
  3. eh biase lar iklan produk gini,ape yg janggalnyer?
    penting taw produkx cemtu..terutamenye utk psangan yg ade mslh utk dptkan anak taw!!!..oops sori teremo plaks sye hiks

    BalasPadam
  4. Nanti anak kecik tanya, "Apa yang membesar, memanjang dan tahan lama tu, ibu?"

    BalasPadam
    Balasan
    1. "Itu ular nak. Ular akan terus membesar dan memanjang. Ular juga hidup lama. Sebab tu kita cakap dia tahan lama..( fuh..smbil menarik nafas lega dah sikit berpeluh)"..anak tnya bapak " bapak..ada ular ke dlm seluar bapak?". Bapak jawab " ye nak..anaconda".

      Padam
  5. muka pompuan tu xde rasa bersalah pn masa terangkan psl produk tu.. pengacara tu dh gelak2 malu hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak rasa bersalah buat apa bukan dia jual dadah ke apa. dia peniaga kenalah confident dgn produk sendiri. haritu ada org promote brg penjagaan alat wanita- dia cerita habis bab-bab perempuan, masalah-masalah haidlah,keputihanlah kat aku sebab nak jual produk walhal aku lelaki,belum kahwin pun. confident mcm nilah baru ada org beli produk.

      Padam
    2. kalo dapat test drive dulu baru pengguna confident..

      Padam
  6. panjang ideal ialah 6 inci. noob ko kena beli alat-alat mcm ni. ko punya x sampai 4 inci pun kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. pasal tu aku boleh hagak Noob nk request pam bebird ni sbg hantaran kawin

      Padam
  7. aku nak tengok apa sirosli yg kejar glamer dan top komentor tu nak komen.. sebb dia budak lagi.. benda2 mcm ni xsesuai utk dia..

    BalasPadam
  8. mestilah pompuan yang kena terangkan, sebab pompuan yang menilai lelaki, kalau lelaki yang terangkan, dia akan perasan bagus " barang dia" padahal tak cukup besar dan lebar. Tapi kalau saiz 6 inci setengah, itu dah memang besar tuuu!

    BalasPadam
  9. tak payah nak "ubahsuai" tak tentu pasal, aku punya panjang 30cm, kan dah susah nak "parking". Dah le keje ofis, baju kena masuk ke dalam. Bila "customer" pompuan datang asyik duk pandang kat bawah je.

    BalasPadam
    Balasan
    1. 30 cm ke mm? Ko silap tulis tu.

      Padam
    2. 30mm je. perempuan duk pandang bawah sebab hairan apasal rata sangat. duk fikir ini lelaki ke perempuan

      Padam
  10. Oh Rozana

    sekali ini kutemui
    bisjut & royi yang mengalir
    basahi rumput-dedaunan
    diserap akar dan kehidupan
    sebelum menuang
    dalam gelas-cangkir milik jejaka bangla
    ada seketul bisjut & royi
    dipermainkan jejaka bangla
    lalu kita mulai
    mencari RM10K
    menerusi ranting-ranting sungai

    Nak bisjut?

    BalasPadam
  11. Hawhaw.. bila la pulak pornstar nak promote filem terbaru mereke mcm kat Europe gitu.. buat kat ruang tengah Suria KLCC pulak tu.. syok.. siap dpt isap tetek kat lobi lagi.. kene bersyukur nih..

    BalasPadam
  12. Kdg2 menyampah dgn tv3...asyik recycle program tv lain, pas2 buat prgram bukan2 utk semata2 tarik perhatian penonton tanpa perlu ambil kira etika spt slot tv jam 7-8 mlm n seumpamanya. Dah lama x tgk tv3, even berita paling selesa tgk kat astro awani, 24 jam update..bukan mcm tv3 jam 8mlm je baru kuar berita utama.

    BalasPadam
  13. bila tengok video clip tu dengan hati yang kering (tak terbayang pasangan beromen dalam kepala), aku rasa ok je. plain je diorang explain pasal produk diorang. tapi betul la. itu produk untuk orang dewasa. tapi rancangan tv malaysia, takde la sejam menerang pasal menegangkan zakar sampai 6.5 inci. aku rasa still ok.

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...