Iklan Leaderboard

Khamis, 4 September 2014

25 Komen saya tidak pernah dapat LIKE

"Komen saya tak pernah dapat Like" dikesan menjadi taktik baru pengguna FB dalam usaha meraih perhatian dan mengumpan simpati pengguna lain bagi mendapatkan `like'.

Taktik ini semakin popular apabila didapati semakin banyak dicuba oleh pengguna FB.

Contohnya dalam satu post di Page PenMerah, seorang pengguna yang meletakkan komen sedemikian mendapat hampir 450 like berbanding komen lain. #HMViral



Ya, itulah yang dikongsikan oleh FB page Harian Metro. So aku pun cuba...



Mungkin aku kena guna gambar profile awek seksi tengah selfie buat muka kesian sambil tayang cleavage baru ramai lelaki pervert sudi nak sedekah Like.




tags: komen saya tak pernah dapat like facebook comment share lawak harian metro #hmviral

25 ulasan:

  1. Amiklah 10000x likes... by the way.. firsttt...

    BalasPadam
  2. Tak kaya pon kalau tak dapat like

    BalasPadam
  3. hahaa noob ni tetibe pulakkkk

    BalasPadam
  4. aii noob,, nak jgak ke.. Xpe2.. Kalau noob pye je like..

    BalasPadam
  5. Noob, ko censor nama user FB dlm gambar tu masih boleh baca la. Haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu bukan aku yang censor. tu harian metro punya status dan gambar

      Padam

    2. kita memang pernah berjanji untuk membeli bisjut & royi
      entah untuk menyaksikan aroma yang menguar dari jejaka bangla
      entah untuk mendekap kelazatan bisjut & royi
      entah untuk menyesap nikmat rasa bisjut & royi
      atau hanya untuk bertukar tukar bisjut & royi bersama bangla
      sebelum aku terlalu sepi karena membeli bisjut & royi sendiri
      & bisjut & royi berharga RM10K

      Nak bisjut?

      Padam
  6. noob sakit otak terencat akal!!!

    BalasPadam
  7. lol org ad blog best ni pun batak like fb ka? kah kah kah

    BalasPadam
    Balasan
    1. proo00000oooottttTTTT!! Di muka sirosli arghh!! Leganya

      Padam
    2. kita memang pernah berjanji untuk membeli bisjut & royi
      entah untuk menyaksikan aroma yang menguar dari jejaka bangla
      entah untuk mendekap kelazatan bisjut & royi
      entah untuk menyesap nikmat rasa bisjut & royi
      atau hanya untuk bertukar tukar bisjut & royi bersama bangla
      sebelum aku terlalu sepi karena membeli bisjut & royi sendiri
      & bisjut & royi berharga RM10K

      Nak bisjut?

      Padam
    3. sirosli batak tak pandai pahamkan cerita. pandai baca saje. noob tak batak like. dia cuma nak uji pengguna facebook.

      Padam

  8. kita memang pernah berjanji untuk membeli bisjut & royi
    entah untuk menyaksikan aroma yang menguar dari jejaka bangla
    entah untuk mendekap kelazatan bisjut & royi
    entah untuk menyesap nikmat rasa bisjut & royi
    atau hanya untuk bertukar tukar bisjut & royi bersama bangla
    sebelum aku terlalu sepi karena membeli bisjut & royi sendiri
    & bisjut & royi berharga RM10K

    Nak bisjut?

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. 1123, amcm projek buat ank thn nie?
      udah brhasil blum? :)

      Padam
    2. sedap betol buat ank, bergetar2 lutut ni tpi sedaaaaaapp!!

      Padam
  10. aku tak faham apa seronoknya.."LIKE"..??

    BalasPadam
    Balasan
    1. poyo betul. proott.. ahhhh

      Padam
  11. Sejak bila noob jd batak like ni wehehehhe..

    BalasPadam
  12. like ni utk kepuasaan diri sendiri menerusi cara membuang rasa malu utk kelihatan bodoh.

    BalasPadam
  13. hahah..ko kena jadi awek comel la noob..baru dpt like. ni dengan muke tapak sulaiman tu..adoii

    BalasPadam
  14. Kat dunia realiti org sanggup buat apa saja utk duit

    Utk dunia internet org sanggup buat apa saja utk highest LIKE n COMMENT

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...