Iklan Leaderboard

Isnin, 27 Februari 2012

8 Apa celup naik motor

Perempuan zaman sekarang... ingatkan tak nak naik moto sbb nak jaga maruah ke, taknak bagi boyfriend main brek moto laga2 boobs ke... rupe2nya sbb jatuh standard naik motor... dunia sudah tiada cinta sejati... dasar materialistik punya perempuan!


perempuan melayu materialistik tak nak naik motor tak standard dating boyfriend teman lelaki berita akhbar pelajar

8 ulasan:

  1. meh pakat reramai pakai keta.......sorong....nak x??hakhakhak...

    BalasPadam
  2. mcm ni pun boleh..isk3...

    BalasPadam
  3. bkn la..xnk naek motor sbb nk jaga mruah la..klu la mak bapak nmpak naek mtor ngn llaki, kn xelok...klu naek kreta tu laen..jngn nk ssenang nk judge prempuan...she's also know how to think properly...klu ad prempuan yg reject naek motor tu tnda nye dye msih ingt mak bapak dye kt rmh, xnk malukn dorg...bkn krana materialistik smata mata...it juz my opinion, take it or leave it..peace, nor war...^^

    BalasPadam
  4. nak naik muto dgn pakwe xde mslh...tp biar ayah dia kat tngah hahaha...xpayah nk naik muto sgt la, bukan muhrim kita lagi tu boss.

    BalasPadam
  5. aku rasa minah tu cakap camtu sebab mamat tu bawak kapcai je. try bawak SBK depan dia tengok.

    BalasPadam
  6. dia ni memang ada taste
    kekeke

    BalasPadam
  7. salute her..go

    BalasPadam
  8. Payoh sungguh nok saing denga ore comey
    rama lagi ore lain duk pakat berkene
    nok jupo keno begilir hati raso tok sene jadi maine

    Dale maso sebule buleh temu sekali
    itu po kebetule dio tokde lari

    aaaaaa aaaaaa aaaaaa aaaaaa

    maso baru kena..napokmalu-malu 2X
    moleknyo peranga kito nyo tok tahu
    dio ado kasih ramaa..kito ni ore baru
    raso cemburu...

    tiap-tiap male tok jenero nok tido
    ingat ko perbuate hok supo Huh?

    aaaaaa aaaaaa aaaaaa aaaaaa

    pikir gi pikir mari..baru aku sedar 2X
    doh ore tok sudi teben takdok pasa
    dok gilo ko demo wak sakit ko hati
    tido ku tok leno mandi ku tok cuci
    menyeksa diri....

    bercera kasih saye bukenyo mudoh
    nok tido tokleh terbaye nok lupo payoh

    aaaaaa aaaaaa aaaaaa aaaaaa

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...