Iklan Leaderboard

Selasa, 21 Februari 2012

3 Buku lucah untuk kanak2

Sebuah buku kanak2 bawah umur yg mengandungi tulisan dan illustrasi seks dari luar negara bertajuk 'Where Did I Come From' telah masuk Malaysia. Buku ni kalau ikutkan dah lama sejak tahun 1977 lagi diterbitkan di luar negara dan telah dijual lebih 2 juta unit. Selalu ibu bapa mat saleh guna buku ni bagi kat anak2 baca utk pendidikan seks bg mana2 ibu bapa yg malu nak cerita kat anak diorg.


Bangang betulla org yg bawak masuk buku ni kat Malaysia. Takkan la diorg tak tahu SEKS itu adalah taboo bg org2 Malaysia dan tidak dibicarakan secara open? Kalau nak sgt tengok kartun lucah, pergi cari Hentai manga kat Internet la berlambak2 lepas tu fap fap fap sendiri la tak payah nak libatkan kanak2 dan generasi muda yg masih suci murni bak kain putih. Kang berapa ramai yg tak boleh naik awan guling lepas baca buku ni.


Berikut adalah sebahagian kandungan buku tu... Yang selebihnya jgn google pulak kat Internet...


Sumber Malaysiakini Berita Hairan

Lagi buku2 yg tak boleh bawak masuk Malaysia. Harap2 KDN tak lepas pandang... Syabas kepada Pemuda PAS UMNO kerana berjaya menemui buku lucah ini. Kita tak perlu lagi buku2 ni utk ajar kita pasal seks, buku teks Sains Tingkatan 3 dah cover semua.


buku seks lucah sex kanak budak pasaran illustrasi gambar where did i come from dari mana saya datang pemuda umno kdn kementerian dalam negeri kintoun flying nimbus awan guling goku suci

3 ulasan:

  1. pulak dah ...haish ..

    follow sini :D

    BalasPadam
  2. hahahah derrr....kekadang buku2 cmni mmg ada kat bookstore2 yg agak besar dan popular tu...agak terlopong jugak bila nengoknya, open btol (for malaysian la) ^^

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...