Iklan Leaderboard

Rabu, 29 Februari 2012

4 Video ustaz badrul amin

Hangat! Panas! Terbaek! Kat sini ada video Ustaz Badrul Amin. Jom layan!




 

Apa? Ingat ada video khalwat ustaz badrul amin ke? Blog ni bukan blog murahan mcm blog UMPORNO Papagomo yg nak dok fitnah org 24 jam. Daripada dok dengar fitnah sebar khabar angin yg liar, baik layan je Zikir Munajat oleh Ust. Badrul Amin nih yg syahdu dan merdu ni, tak salah pun kan, dapat juga pahala. Pasal kes khalwat dia biar JAIP buat siasatan, kita takde hak nak buat andaian apa2. Kalau betul pun dia mmg buat, itu antara dia dan tuhan, kita pun mcm lah perfect sangat nak mengata orang.


tags: video ustaz badrul badrol amin baharon baharom zikir munajat pemimpin pkr tangkap khalwat isteri bini orang hotel swiss garden resort spa kuantan jabatan agama islam pahang jaip harliza zainuddin inafiona zumrah husni zati iwani

4 ulasan:

  1. Kalau betul dia didapati bersalah, sepatutnya dia lepas jawatan sebagai ustaz, dia dah tak layak jadi ustaz, tapi bastard boleh lah.. Jgn tak tau malu mcm penasihat keadilan tu..

    BalasPadam
  2. done follow (admin the others clan)

    BalasPadam
  3. cun...dgr zikir munajat.
    thumbs up

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...