Iklan Leaderboard

Rabu, 15 Februari 2012

9 Betina sundal

Aku cukup tak faham sape2 yg menganggap berbogel dan tayangkan utk tontonan ramai itu seni. Seni ini adalah sesuatu yg kita lihat, hayati, rasai dan nikmati... tapi kalau dah bogel tu dah tentula jadi bahan org lelaki. Berbogel atas alasan apa? Kebebasan? Hak asasi manusia? Mmg betul la betina ni otak dah kena cuci dgn dakyah2 barat, yg sokong dia kat blog, facebook, twitter dia semuanya org bukan Islam.


Bogel itu seni? Whatever... fap fap fap

Link  Link ke blog sundal ni (Tgk with ur own risk)


aliaa magda elmahdy egypt mesir nude naked bogel blogger twitter facebook red high heels black stockings arab atheis seni art freedom human right sundal

9 ulasan:

  1. masyaallah apa nk jd manusia di akhir zaman ni.

    BalasPadam
  2. "Seni ini adalah sesuatu yg kita lihat, hayati, rasai dan nikmati..."

    seni la dia bt tu. she can mlihat, mhayati, mrasai n' mnikmati kebogelan dia sapa tauuu.. klo laki yg tgok dh jd "nikmat kesenian"..

    BalasPadam
  3. kalau setakat bogel xcukup seni lagi... kena cacah tindik toreh sana sini baru seni... setakat bogel letak bunga kat rambut pakai stokin sape2 boleh buat

    BalasPadam
  4. hurmmmm dunia nak kiamat dah....~

    BalasPadam
  5. hahahahaha.. kalu seni gini memang ramai la nak tengok.. huahuahuahua

    BalasPadam
  6. apa yang lelaki boleh buat perempuan pun boleh buat girl power lololololololololol

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...