Iklan Leaderboard

Sabtu, 11 Februari 2012

0 Benda yang sangat menjengkelkan

Tak habis lagi dengan Najwa Latif, muncul pulak penyanyi Youtube baru Tasha Manshahar. I dont care sape2 nak nyanyi kat Youtube but seriously... came on laah people... takkan semua org mengidap penyakit "Artis wanita Youtube muda yg comel, bertudung, main gitar dan ada original song sangat AWESOME". Dan tak habis2 buat lagu pasal Facebook. Facebook tu tersangat hip sehinggakan layak dibuat lagukah???

"Kita berkenalan hanya dalam laman Muka Buku"
"Bermula di Facebook You IM I dulu taktahu malu"


First come Yuna, then Najwa Latif, after that Ainan Tasneem, Tasha Manshahar, lepas ni tah sape pulak. Padahal byk lagi org2 dan indie band yg lebih awesome tapi sbb mereka lelaki dan tidak cumel maka hits dan like tak banyak.

Seriously, kalau sesape nak jadik jugak so-called Youtube artist, korang nyanyilah lagu apa korang nak tapi tolong jangan nyanyi lagu yg ada Facebook, Twitter, Friendster, Myspace, Google, Yahoo, Redtube, Fakku atau apa sahaja term2 yg berkaitan dgn Internet... ia sangat memualkan... bleeeerggghhhh


tasha manshahar yuna najwa latif ainan tasneem be mine cinta muka buku facebook artis youtube perempuan bertudung cute la sangat main gitar pedo

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...