Iklan Leaderboard

Rabu, 15 Februari 2012

0 Takde variasi

Seriously aku nak buat tapi Vlog kat Youtube... Topik Vlog aku nanti aku adalah cara2 dan tutorial memakai tudung, hijab, shawl dan teknik serta kaedah make-up dan penjagaan wajah mcm Hana Tajima dan Maria Elena... tapi aku lelaki. Dafuqqqq!


Apsal kalau perempuan buat Vlog mesti nak buat pasal tutorial tudung dan make-up. Kalau tak pun main gitar, nyanyi lagu... Takdak variasi langsung... Mungkin aku kena buat tutorial cara2 menzip seluar atau teknik penjagaan bulu ketiak dgn betul.

Tapi nasib ada jugak orang perempuan tempatan yg buat channel Youtube yg bukan berkisarkan pasal tudung atau make-up... Glamer pulak tuh... LOL. Tapi sayang dia dah tutup akaun Youtube dia... tak tahan ramai sangat dislike kot.



vlog vlogger malaysia local tempatan youtube hana tajima maria elena cikgu shida dari parit cara kaedah teknik tutorial tudung shawl hijab make-up penjagaan muka kulit

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...