Iklan Leaderboard

Khamis, 23 Februari 2012

5 Timba pengalaman lagi

Kekalahan Malaysia kepada Jepun dgn gol 0-4 melengkapkan koleksi rekod tanpa kalah menang Malaysia di Kelayakan Olimpik London 2012. Takpe kita kalah, bak kata Ong Kim Swee, kita dah byk belajar dan timba pengalaman dari game ni dan juga game sebelum dan juga game2 sebelum. So guys, lepas ni setkan dalam minda bila Harimau Malaya main, misi kita bukan nak menang tapi timba pengalaman. Itu jelah sampai sudah, timbalah pengalaman sampai bila2... 10 tahun lepas pun timba pengalaman juga, nanti 10 tahun akan datang pun timba pengalaman juga. Kalau takde timba pakai gayung atau baldi pun boleh.


Bak kata Khairul Fahmi a.k.a Apek di sini, ia adalah janji kami. Tapi mungkin itu janji Apek sorang je kot, sbb aku pelik betul kalau pasal team bola Malaysia balik2 mesti interview dia. Mmg la dia kapten, tapi at least interview la jugak player lain cam Tamil Arasu ke, Wan Zack Haikal ke. Main bola 11 orang, kalau ada sorang penjaga gol macam Iker Casillas pun tapi lagi 10 orang main mcm pemain Malaysia tak guna jugak.

Jom saksikan detik2 Jepun mengayamkan team Malaysia.




Negara Asia kecuali ASEAN > Juara ASEAN... Well said.


kelayakan olimpik london 2012 malaysia vs jepun stadium bukit jalil 2nd leg gol 4-0 khairul fahmi apek ong kim swee timba pengalaman kempunan

5 ulasan:

  1. yea la... betul kata kamu tu prince Noob...
    pengalaman2 jugak, menang pun kene la ada jugak...
    kenkadang akak tgk, boring gak, takde skill yg berbeza, tapi mmg best tgk jepun main aritu, pro!!! hehehe...

    BalasPadam
  2. alasan yg x munasabah..nak terima kekalahan pn susah..ngaku je la skuad malaysia ni x cukup hebat lg..ni timba pnegalaman smpi lebam

    BalasPadam
  3. selamanya selamanya selamanya harimau malaya hek ele ele ele o oo o oo hek ele ele ele a aa a aa

    BalasPadam
  4. memang standard akan interview kapten or men of the match.. mayb dia the best malam tu kot..huhu

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...