Iklan Leaderboard

Ahad, 19 Februari 2012

4 Makan KFC free seumur hidup

Gila kau! Takkan maafkan mcm tu je? Kalau aku la yg kena sepak terajang, aku mintak KFC bagi aku makan set Snack Plate Hot & Spicy secara percuma seumur hidup di mana2 cawangan KFC seluruh Malaysia.


Atau Pop-Soul mungkin nak yg ini...





kfc gaduh i-city sepak terajang mohon maaf pada mangsa makan free snack plate hot and spicy famous bowl zinger burger

4 ulasan:

  1. untungla buleh seumur idup free :P

    BalasPadam
  2. wah!! senyum je dia bila dapat free. haha..

    BalasPadam
  3. wah....ini dah start kutuk aku nie....

    BalasPadam
  4. aaa..lapar la plak...
    http://janganpercayaceritanie.blogspot.com/2013/04/lets-take-break-for-while.html

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...