Iklan Leaderboard

Rabu, 22 Februari 2012

7 Darjat seorang First Lady

Aku tahulah Rosmah Mansor tu First Lady a.k.a Wanita Pertama Malaysia, tapi adakah darjat dia begitu tinggi sehingga dia layak disalam sambil cium tangan oleh seorang lelaki yg mungkin lebih tua daripadanya? Dia bukan mak atau nenek hang punnnn adoiyaaaii... Sape lelaki tu? Berahim ali? tak tau la labuu...



Link

salam cium tangan rosmah mansor srikandi negara first lady wanita pertama najib razak majlis makan malam perkasa we all love you ibrahim ali

7 ulasan:

  1. itu bila agama tak letak kat depan.. hukum nye haram kan bersentuh tangan.. sejak bila pulak islam benarkan?

    BalasPadam
  2. Ramai lagi yg selalu mengabaikkan ini..
    kebanyakkannya pula tokoh2..
    memang tak patut ada macam ni dalam islam..

    BalasPadam
  3. patut letakkan Islam dulu.. mcm la tak tau haram sentuh tgn antara ajnabi.. Msia skrang.. hurm...

    BalasPadam
  4. Er...kalau wanita tu bukan muhrim walaupun pangkat besar bukan still xley bersentuh ke biarpun bersalam??

    BalasPadam
    Balasan
    1. haah mmg haram pun bersalam. tapi nak buat mcm mana, benda ni dah jadi biasa dlm masyarakat kita

      Padam
    2. benda mcm tulah kena elakkan...kita sentiasa jahil dlm bab agama

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...