Iklan Leaderboard

Rabu, 22 Februari 2012

1 Matematik dalam kehidupan seharian

Macamana Jeremy Lin boleh jadi begitu hebat??? Rupa2nya dia menggunakan mathematic equation dlm setiap game dia...


Oleh itu ya adik2, jgn tuang kelas matematik lagi ye... sape sangka matematik boleh digunakan di mana2 sahaja...


Harvard genius + NBA player = Jeremy Lin

Oh ya, bagi sape2 yg tak tau, Jeremy Lin merupakan pemain baru NBA yg menjadi sensasi dan fenomena terkini di Youtube dan seluruh dunia... baca la kat sini aku maleh nak terangkan, kalau tak wiki je kat google.


jeremy lin linsanity lincreadible super lin-tendo lintellect nba player harvard graduate genius youtube fenomena phenomenon sensasi asian taiwanese chinese mathematic equation matematik calculus algebra teorem theorem pythagoras tangen cos sin ilmu hisap super asian basketball dunk

1 ulasan:

  1. kat mana2 pun boleh, patut la bapak ak minat matematik leh kata zmn add math fizik bapak antara cikgu melayu rare terer add math ngan fizik memang kebnykn perkara harian mesti ad kaitan math

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...