Iklan Leaderboard

Sabtu, 18 Februari 2012

3 Super Saiyan nigga

Ada seorang budak negro yg percaya dirinya adalah Super Saiya. Mula2 aku mcm...
Caranya cuma on kan lagu theme Super Saiya 3 Goku dan fokus, teran mcm nak berak, bukak baju, wallaaaaooweeeehh... anda telah bertukar menjadi Super Saiya...

Awal2 tu dia membebel je, skip video ke 2:42 untuk mula tgk transformasi ke Super Saiya.

Kemudian aku jumpa link video masa Goku 1st time transform ke Super Saiya 3:

Dan komen paling WIN...

jaylen jalen turns super saiyan 3 believe real yellow hair son goku dragon ball z kai gt super saiya negro nigga black kid people killa karisma retard

3 ulasan:

  1. siyez sgt cm haraaaaaaaammmmmmmmmmmm tgk video budak yg pasan dier super saiya..demn..tergelak cm org tak ingat dunia aku tgk video tuh...

    BalasPadam
  2. kahkahkahakhahahahhaahkaakahahakkahkahkahakakahkahakahak

    BalasPadam
  3. macam kena buasir sebulan bdk ni

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...