Iklan Leaderboard

Selasa, 23 Jun 2015

9 Jual, beli dan swap seluar dalam berbau terpakai

Nampaknya gejala cium seluar dalam lelaki/wanita terpakai dengan bau yang sangat mempersonakan kian menjadi trend zaman kini dan bakal dijadikan minyak wangi. Apa punya masalah la sesetengah orang ni. Seluar dalam terpakai pun boleh buat jual beli, siap nak swap lagi tukar suka sama suka. Malah kalau spender tu masih berbau lagi bagus. Apa punya sakit otak daa, ada masalah mental ke apa aku tak tahu, tapi bila tengok profile personal nampak macam normal siap ada keluarga lagi. Ni kalau bukan gay, mesti penggila seluar dalam wanita. Serius, tak rasa jijik ke dengan seluar dalam orang lain, entah ada kurap ke kudis ke lagi mau pakai seluar dalam orang lain.













Penggemar seluar dalam terpakai sakit otak ni buat urusan jual beli dan tukar suka sama suka kat group Facebook "Jual/Beli/Swap Seluar Dalam Terpakai" dan juga page"Seluar Dalam Lelaki Terpakai" ni. Mungkin seluar dalam anda yang pernah kena curi pun ada dijual di situ.

Tak tahu la nak cakap apa, biol sungguh.




tags: jual beli swap tukar suka sama suka seluar dalam spender terpakai 2nd second hand ada bau bekas kuning curi penggila panties panty wanita lelaki gay plu facebook group

9 ulasan:

  1. tak caya aku... apa motipnya

    BalasPadam
  2. Wow! G string!!

    BalasPadam
  3. aku pun geli gak tegok lelaki separuh bogel dishare dlm page fb cam tu.... ingt bulan yg mulia ni nak la stop kejap aktiviti yg sangat jangal ini m.....

    BalasPadam
  4. org yg nak beli tu dia beli sbb nak pakai atau nak bau selur dlm tu ? atau memg die jenis yg suka pakai bekas org punya ? hahaha

    BalasPadam
  5. eee..... tak senonoh la. pengotor pon ye jugak. huhu

    BalasPadam
  6. Haha..kantoi. sy x terfikir nak search bnda ni kat internet, noob dah study dulu. Tp tgk yg sanggup beli jenis forever alone dan pervert style...penggumpul barangan pakaian dalam wanita.

    Tp jika seluar dalam anda laku smpi beribu2...silakan. Sape yg nak bg duit byk 2...kita kaum laki xde sapa nak beli underwear kita, nk kad kredit/atm adala

    BalasPadam
  7. seluar dalam india sbelah umah aku tu..cam sgt dgn ropol2 dia..panties gf konon puihhh...

    BalasPadam
  8. ada jugak manusia cemni. geli~~~~ mintak dijauhkan la keturunan kita drpd benda mengarut tahap teruk cmni. amin

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...